Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 29, 13:07)

Daug .

Vakar " grazus " ir aukstas islindo kaip Pilypas is kanapiu - naujoji vyriausybe turi jam mat plana turet paruosusi. Sitiem tai nieko nesake, nereikalavo, tylejo subine suraukes, net lenko apsisikusio nesugebejo atstatydint.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 29, 14:04)
Jauciu po Veliniu vel normaliai soktelels, vis tiek vaziuos zmones artimuju kapu lankyt, buciuosis, glebesciuosis su giminem.

Aš važiuosiu tikrai. Nes iš vyresnių tik mamuką turiu. Tikrai nepaliksiu mamuko tomis dienomis vienos kapstytis kapuose. Tetai 80+, ne tas amžius palei kapus lakstyti. O mes dviese tikrai susitvarkysim.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 10 29, 14:21)
Aš važiuosiu tikrai. Nes iš vyresnių tik mamuką turiu. Tikrai nepaliksiu mamuko tomis dienomis vienos kapstytis kapuose. Tetai 80+, ne tas amžius palei kapus lakstyti. O mes dviese tikrai susitvarkysim.

Tai mes irgi vaziuosim. Vln ryt sutvarkysiu mociutes, o tevo i ir jo giminiu i kaimus sestad/ sekmad. Ir anyta i kapus vesim, o tai vos juda. Daugiau jokiu pasimatymu.
Mamos pussesere yra, verkia, paimk ant kapu ryt, sunus neves. Sakau nebevaziuosim. Nenoriu imt atsakomybes. O jei covid susirgs.

Papildyta:
Puokstes visada pati darau. Simet lb isbrange viskas - normalesnes nat atrodancios plast geles 2 eur.
Snd maxej grazios keniu sakos po kelias suristos - akcija 2 eur. Paskaicoavau puokste apie 20 kainuos( na bet cia su oaze ir pagrindu). Gerai issilaiko iki Velyku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 29 spalio 2020 - 14:41
Draugė dar prieš visą pakilimą spėjo išlėkti į Nazare. Sėdi ji ten prie švyturio ir live transliaciją daro.
Blyn, nekenčiu jos. Pavasarį jos izoliacija buvo Antalya wakeparkyje. Grįžo tik gegužę. Sakiau dėsiu ban’ą FB.
Noriu į Cape Town’ą, noriu į El Goun’ą! Noriu į Solden’ą, Moen’ą, Obertiliach.

Bliaaa, tikiuosi bent tarpušventėje po Kalėdų dar visko neuždarys ir ant sniego gausis atšvęsti.
Atsakyti
As tai niekur nenoriu. Uzbukintos dvi vietos Kaledu antrai - vietine ir Lv. Su nemokamu atsaukimu iki gr 11.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 29, 16:08)
As tai niekur nenoriu. Uzbukintos dvi vietos Kaledu antrai - vietine ir Lv. Su nemokamu atsaukimu iki gr 11.

Eeee ne. Turiu neišnaudotų 30 dienų atostogų. Siais metais atostogavau net 10(!) dienų. Noriu prapūsti smegenis. Jei jau nei wakint, nei kaituoti nevarom rudenį niekur, tai bent su snieglente tikrai noriu išvaryti. Bent savaitei ir prisigerti šampės ant pačios trasos viršaus. Tikiuosi naktinis slidinėjimas bus.

Nazare:

https://youtu.be/74pnrYPozcU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 29 spalio 2020 - 15:14
QUOTE(Nakviša @ 2020 10 29, 15:12)

Nieko. Mano vyrui patiktu. As tai nebent sampe isgerciau ant kalno. Nes ner nei smelio, nei gultu, nei karstis saules. Mano poilsis - tik gulet ir kartais ilist nusimaudyt.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 29, 16:20)
Nieko. Mano vyrui patiktu. As tai nebent sampe isgerciau ant kalno. Nes ner nei smelio, nei gultu, nei karstis saules. Mano poilsis - tik gulet ir kartais ilist nusimaudyt.

Ui ne. Ne mano gulėti. Paskutinį kartą ramiai bandžiau ant gulto gulėti Kretoje. Tai net lenkiškas knygas (Warsaw oro uoste pirkausi) ir tas perskaičiau. 10 dienų buvo kančia. Visą salą skersai išilgai išmaišėme, bernai tada protestavo “vėl tu, ple, su savo griuvėsiais!”.
Atsakyti
Man idealu kas antrą dieną aktyviai, arba ryte aktyviai, popiet pasyviai biggrin.gif
Atsakyti
Oi ne, gulėjimas ne man. Kaio galima gulėti, kai gali tiek visko pamatyti? Nebent 10 metų iš eilės važiuoji ten pat. Bet kaip galima važiuoti ten pat, kai tiek visko pasauly nematyta? biggrin.gif
Atsakyti
Mes buvom panos trys drauges, taip gerai sutapom, kad vasara prie juros vaziuodavom tik degintis. Nereikejo mum nei kaviniu, nieko. Tik saules ir smelio ir juros. Rudai visos degem, gulim, silta, gera.
Aisku kelionese norima kazka pamatyt. Prisimenu toks noras buvo Gizos piramides pamatyt. Vaziuojam nakti, konvojus autobusus lydi( bet cia senai). Diena karstis 45 gal, karsta net man, babajai eina is paskos, zyzia, policininkai bakso praso uz tai kad tave su tavo fotiku nufotkins. Nzn.. Atsipalaiduot neleidzia.
Atsakyti
NAZARE: jėzau, koks grožis!! Mes buvom Portugalijoje, tai atsimenu kai kuriuos vaizdus, žiauriai gražu...
Šiuo metu jau kažkaip susitaikiau, kad greit niekur neišvažiuosiu.

Aš tai galiu labai aktyviai keliauti, dažniausiai tokios kelionės man ir yra, bet kai su vaiku išvažiavom į Turkiją viskas įskaičiuota, supratau, kad visai norėčiau tokių atostogų, tik be vaiko: valandą ryte plaukioju (maudynių maniakė esu), paskui lėti pusryčiai, tada vėl plaukioju, skaitau knygą, geriu kokteilį. Nu ok, vakare galima ir griuvėsiuose pavaikščioti smile.gif Bet šiaip aš galiu knygą skaitydama ir maudydamasi bei užkandžiaudama kelias dienas ramiai praleisti ir nieko nepasigesti.

Važiuosim ir mes pas tėtį, kapus aplankysim. Kokią savaitę dabar jau labai minimaliai kažkur ėjom, kaip žinodama aną savaitę daug pasivaikščiojau po miestą, dabar su kaukėmis to džiaugsmo vaikščioti mažai, reiks atsiminti visokias nuošalias vietas ir kaimuką.
Šiandien dar išsimaudžiau upelyje: super, nu visai nešalta smile.gif
Atsakyti