QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 10 25, 11:29)
Tai, gi dukra matomai buvo pati prisidažius.Ir rezultatas tau nepatiko?
Taip ir moterys prisiperka dažų pigiai, tai ir spalvos nenutaiko, tai perlaiko, tai nedalaiko dažus.
Yra spec. formulės dažų maišymui.Pastovioms klientėms tas formules užsirašo,kad nepamiršt.Po dažymo eina spec kaukės ir balzamai.Nu, vnž daug reikalų.Aš tiksliai visko nežinau,nes vyrai pas mus mažai dažosi.O be to aš kirpimuose specas.
Dėl mm nežinau, bet kai dažo nėštukę, tai kartais rezultatas būna visoks.
Taip ir moterys prisiperka dažų pigiai, tai ir spalvos nenutaiko, tai perlaiko, tai nedalaiko dažus.
Yra spec. formulės dažų maišymui.Pastovioms klientėms tas formules užsirašo,kad nepamiršt.Po dažymo eina spec kaukės ir balzamai.Nu, vnž daug reikalų.Aš tiksliai visko nežinau,nes vyrai pas mus mažai dažosi.O be to aš kirpimuose specas.
Dėl mm nežinau, bet kai dažo nėštukę, tai kartais rezultatas būna visoks.
O kokie yra ne papigiai ir kokius galima pirkt? Aš perku iš https://vitrinapro.lt ir dažus, ir po to spec šampūną su kondic po dažymo, PH atstatantį.
Ir kokios tos formulės specialios, kažkuo kitokios nei ant instrukcijų rašo?
O spalvą tai jau aš esu atradus savo mylimą, kartais nukrypstu kokiu tonu į šoną
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 10 25, 12:12)
Džiaukis dar,kad plaukų ant galvos liko.Va,kai mes mokėmės kirpėjos amato, vienai panai sudėjom cheminį, ir dar šviesiai nudažėm. Tai plaukai ėjo kuokštais,paskui meistrė trumpai kirpo.Paskui man darė žilas sruogas ,ant blondintų plaukų.Tur būt nereikia nė sakyti,kad sruogos nubyrėjo iki pašaknų.Tai, va tokia skaudi saviveiklos kaina.
Aš iš ryškiai raudonų norėjau nusiblondinint, tai dukart balino, ačiū dievui, įkalbėjo daryt su perėjimu, tik iki pusės plaukų šviesint, būčiau likus kaip su velėna ant galvos