Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Nesutinku. Jei tave visą vaikystę tvirkino tėvas, tai vargiai su mityba tą susitvarkysi. Mityba vienas iš metodų, veiksmingas, bet ne vienintelis ir nebūtinai visiems atvejams pakankamas.
Vaistai ir psichoterapija nėra neatskiriamas derinys. Dažnai eina po vieną, ar patariama derinti su fizine veikla, grynu oru, socialiniu aktyvumu. Aš tik nesutinku, jog gera mintis vien gerti vaistus ir daugiau nieko nedaryti.

Sutinku. Tiesiog aš kiek kitokias psichologines problemas turėjau omeny.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 18, 18:29)
Kur melynes nuo protiniu damtu rovim9?  biggrin.gif  LT? Rasai kaip lutuke apie Lt ir medicina. O tu apie medicina juodai.
Ir nuolat.

Žinok tiesą rašo. Aš po tos operacijos turėjau mėlynių ant veido smile.gif plius ištinus. Gimdžiau viens du ir namie, o va su dantimis teko pavargt
Atsakyti
Žmogus turi 32 dantis, tai čia jau kartu su protiniais?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 10 18, 22:08)
Žmogus turi 32 dantis, tai čia jau kartu su protiniais?

Taip. Kruminiai tai dantys, bet vadinami protiniais. Paskutiniai 4 jei isdygsta.
Atsakyti

Absoliučiai nesutinku. Kita vertus, kalbu tik už save. Bėda ta, kad gydymas labai vienpusis - vaistai ir/arba psichoterapija, visiškai nekreipiant dėmesio į mitybą, kuri yra absoliučiai visų organizme (smegenyse taip pat) vykstančių procesų turbūt pagrindinis komponentas. (Kaip tik neseniai labai įdomų psichiatrės pranešimą apie tai klausiau).

Oho, kas per pranesimas?

Atsakyti

Cambala, melynes ant veido po protiniu dantu rovimo nera retenybe. Pakalbek, kuriems rauti. Man irgi buvo. :) Tai kiek zinau nera jokia gydytojo klaida. 

Atsakyti
Kam zinau kam rove - nesiskunde melynem. Gal nuo kapiliaru stiprumo priklauso.
Van tik dantenas pjauste, nes kalesi sunkiai.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 10 19, 08:36)
Oho, kas per pranesimas?

Man irgi įdomu.

Danteną vieną ir man pjaustė, ir rovė porą labai sunkiai, įsirėmus ir visaip ten iš jėgos biggrin.gif bet mėlynių tai neturėjau, tik ištinę aišku buvo.
Atsakyti

Kam zinau kam rove - nesiskunde melynem. Gal nuo kapiliaru stiprumo priklauso. Van tik dantenas pjauste, nes kalesi sunkiai.
Man irgi pjauste dantenas, bet melynes manau atsiranda, nes danties sakni raunant pazeidziami kapiliarai giliai. Toje puseje kur lb stipriai dantena pjauste ir rijau krauja kokia valanda po operacijos, nebuvo jokios melynes. Ji kaip tik buvo ten, kur saknis tiesi buvo ir lb lengvai issirove. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 19 spalio 2020 - 08:27
QUOTE(cambala @ 2020 10 19, 09:12)
Kam zinau kam rove - nesiskunde melynem. Gal nuo kapiliaru stiprumo priklauso.
Van tik dantenas pjauste, nes kalesi sunkiai.

Aš kaip gerai subaladota atrodžiau.
Man iš vis tragedija, užtenka tik truputi kur nors stuktelėti - sumušta pastoviai, mėlynėmis.
Atsakyti
o man rove protinius po viena, karta i savaite, nei melyniu, nei patinimu nebuvo. nors paskutinio rovimas uztruko kiek ilgiau, nes vos islindes buvo, tai ji krapste ilgiau ir kraujo buvo daugiau ir jauciau dar ta vieta pora dienu. o su kitais, tai baika biggrin.gif
bet bijojau tai nenormaliai, po pirmojo rovimo grizau namo ir i lova. ir miegojau tada gl 14 val biggrin.gif biggrin.gif su kitais jau lengviau buvo biggrin.gif
Atsakyti

Oho, kas per pranesimas?

Man irgi įdomu.

Georgia Ede youtube nemažai video yra. 

Atsakyti