Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(cambala @ 2020 10 16, 14:11)
Dantu higiena yra visiska baike palyginti su dantu grezimu sovietmeciu. Mazos greziklio apsukos, atbuke graztai, tie spirite mirkyti veidrodeliai su krapstukais...Nieko nebuvo baisiau. Mokykloje patikrinimai budavo, vaikus po prievarta temdavo su aukletojos pagalba.

Ooooo, šitą tai aš prisimenu!!! Siaubų siaubas...apie jokius nuskausminamuosius nėjo nei kalbos, gręžė tiesiog taip. Brrrrr

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 16, 14:11)
Stabilumas yra gėris ir taškas  biggrin.gif

Aš tai kartais jaučiuosi tokia netipiška kai kuriose aplinkose-man būtinai reikia pokyčių, nuotykių, nežinojimo kas bus. Aš suprantu, kad turbūt saugiame diapazone, bet vis tik smile.gif
Atsakyti
Ėjau pas dantistus be baimės, net be mamos eidavau pas gydytojus, o dabar tai nepilnamečių net pas šeimos gydytoją negali pasiųst. Visus protinius išsirovus esu, nieko baisaus biggrin.gif O va dukra bijojo dantistų siaubingai, dabar mažiau.

Kartą lėktuve buvo apėmus baimė, nepaaiškinama, bet tada labiau ne išsigandau, o nuliūdau, kad wtf, negi bijosiu ir skraidyt negalėsiu?! biggrin.gif

Atsimenu dukros 1 kartą, bliovė ant trapo ir jau beveik užvėlino lėktuvą, bet jau po valandos pagavo kaifą, debesys, vaizdai ir tt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 16 spalio 2020 - 14:28
Klausau seminaro.
Pliusas mėsavalgiams - iš žolių ir dumblių, su žuvim ir mėsa, ir ypač laisvai augintų gyvulių, lengviausia gauti Omega-3 - slopinančio uždegimą.
O štai veganai per grūdus, riešutus ir sėklas dažniau gauna Omega-6, kurie netgi skatina uždegimą.
O uždegimas skatina ir fizinius, ir psichinius susirgimus.
Idealiai pas žmogų turėtų būt 1:1, o pas šiuolaikinius žmones santykis net iki 15os kartų (daugiau omega6).
Atsakyti

Ėjau pas dantistus be baimės, net be mamos eidavau pas gydytojus, o dabar tai nepilnamečių net pas šeimos gydytoją negali pasiųst. Visus protinius išsirovus esu, nieko baisaus biggrin.gifO va dukra bijojo dantistų siaubingai, dabar mažiau.

Kartą lėktuve buvo apėmus baimė, nepaaiškinama, bet tada labiau ne išsigandau, o nuliūdau, kad wtf, negi bijosiu ir skraidyt negalėsiu?! biggrin.gif

Atsimenu dukros 1 kartą, bliovė ant trapo ir jau beveik užvėlino lėktuvą, bet jau po valandos pagavo kaifą, debesys, vaizdai ir tt biggrin.gif

Man rove visus protinius is karto. Kiek zinau kartais i ligonine guldo. As konkreciai beveik 1,5 paros negalejau issizioti. Net dantu sepetukas netilpo i burna. 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 10 16, 13:58)
Man su amžium jis mažėja. Jaunystėj tik suptis mylėjau, o dabar tik duok nušokt su parašiutu ar guma. Uj, smagumėlis. wub.gif 

Man jis yra. Kažkaip taip. Bet yra žmogus, kuris yra variklis. Beje mums abiems su vyru.
Kad ir su figūromis parke: praplauki pro šoną kelis kartus, pasižiūri į tą baisenybę, kuri už tave dar didesnė visu ūgiu (double banana box pvz.), nusipurtai ir varai toliau.
Bet yra bičas, kuris “ai varau, antrą aukštą pasiimsiu”. Ir pasiima šalta veido išraiška. Na ir tada jau kas belieka?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 10 16, 16:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72720564" data-time="1602851189"><div><p>Ėjau pas dantistus be baimės, net be mamos eidavau pas gydytojus, o dabar tai nepilnamečių net pas šeimos gydytoją negali pasiųst. Visus protinius išsirovus esu, nieko baisaus vartotojo įkelta nuotraukaO va dukra bijojo dantistų siaubingai, dabar mažiau.

Kartą lėktuve buvo apėmus baimė, nepaaiškinama, bet tada labiau ne išsigandau, o nuliūdau, kad wtf, negi bijosiu ir skraidyt negalėsiu?! vartotojo įkelta nuotrauka

Atsimenu dukros 1 kartą, bliovė ant trapo ir jau beveik užvėlino lėktuvą, bet jau po valandos pagavo kaifą, debesys, vaizdai ir tt vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man rove visus protinius is karto. Kiek zinau kartais i ligonine guldo. As konkreciai beveik 1,5 paros negalejau issizioti. Net dantu sepetukas netilpo i burna. </p>

Man operavo visus protinius, su narkoze, savaitę ligoninėj gulėjau, po to mėnuo su nuskausminamais, boze boze
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 16, 18:58)
Man operavo visus protinius, su narkoze,  savaitę ligoninėj gulėjau, po to mėnuo su nuskausminamais, boze boze

Vajei, bet čia gal nuo žmogaus priklauso? Man po 2 rovė, nu bet gal savaitę ar 2 skaudėjo, tikrai nebuvo taip baisiai. Nors ten gasdino, kad užlinkus ta šaknis kažkaip.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 16, 18:17)
Vajei, bet čia gal nuo žmogaus priklauso? Man po 2 rovė, nu bet gal savaitę ar 2 skaudėjo, tikrai nebuvo taip baisiai. Nors ten gasdino, kad užlinkus ta šaknis kažkaip.

Mano buvo net neišdygę. Tai operavo. Visą migdė. Žo rimtokai viskas buvo. Blyn kaip gerklę po visko skaudėjo, matyt vamzdį kišo
Atsakyti

Del tu protiniu rovimo, jei as nebuciau zinojusi apie skausma, melynes ant veido ir t.t. turbut buciau zymiai maziau bijojusi operacijos metu. Tik man jau nebe 5i metai, zinau, kad i ligonine guldo, todel ta baime ir atsirado...

Kitas dalykas, kad as nebepasitikiu gydytojais. Anksciau ramiai laukdavau, nes galvojau, kad visi profesionalai ir demesingai atlieka savo darba. Tai po keliu patirciu as jau tikrai taip nebegalvoju. Yra issiblaskiusiu, o yra ir tiesiog dejusiu skersa. Man viena gine Lt tokiu nesamoniu prikliedejo, grubiai elgesi ir nedugebejo net normalaus siuntimo israsyti. Nuejusi tik sugaisau laika, teko vel is naujo pas kita ir kadangi reikejo greitai,o sekantis vizitas uz 1.5 men poliklinikoje, ejau privaciai. 

Mylimuke, o kokius tu podkastus klausai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 18 spalio 2020 - 07:17
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 10 18, 08:10)
Mylimuke, o kokius tu podkastus klausai?

Dabar tai klausiau "ai viskas gerai". Čia ir tie su Kuriene buvo, ir Laurinaitį pakalbina dažnai, man jis patinka.
Dar "Greito gyvenimo lėti pokalbiai" visai įdomu.

Kaip norėčiau psichoterapijos su kokiu Laurinaičiu! Jaučiu, išnarstytų gerai po kaulelį smile.gif bet sakė, kad beveik no chance , priima tik tada, kai kuris nors pacientas baigia psichoterapiją pas jį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 18 spalio 2020 - 10:23

...priima tik tada, kai kuris nors pacientas baigia psichoterapiją pas jį biggrin.gif

O kadangi nė vienas nebaigia, tai... irgi daug ką pasako  :D 

Nors šiaip pasinarstyt ir man būtų įdomu, net labai. 

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 10 16, 14:19)

Papildyta:
Aš tai kartais jaučiuosi tokia netipiška kai kuriose aplinkose-man būtinai reikia pokyčių, nuotykių, nežinojimo kas bus. Aš suprantu, kad turbūt saugiame diapazone, bet vis tik  smile.gif

Man tas galioja...sexe biggrin.gif ten aš extremalė biggrin.gif
Atsakyti