Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(cambala @ 2020 10 16, 13:07)
Del manes atrakcionu ir apzvalgos bokstu gali nebut.

Na jau ne. Kol velku kojas, tol kopsiu per negaliu...
Nezinau, kur suo pakasas, bet man iki siol patinka.
Atsakyti
Vaizdai is virsaus grazus, bet man nepatinka zemyn leistis. Kai matai jog kiaura po kojom...Arba kaip Eifelio bokste yra padaryta ta stiko atkarpa po kojom. Supranti, kad saugu, viskas apskaiciuota, bet va matai vizualiai ir nekazka...
Atsakyti
oi, jokių atrakcionų man nereikia, vaikas buvau patiko, dabar saugiausiai jaučiuosi stovėdama ant žemės biggrin.gif
Atsakyti

Nescia budama, kazkur +/- 4 menuo buvo, supausi ant panasaus atrakciono. Kur mano smegenys buvo... Galimai todel sunus gime turintis poreiki isbandyti viska, kas ekstremalu.

Atrakcionus dievinu nuo vaikystės, galėčiau iš jų net miegui neišlipt. O va sūnui persidavė kiek mažesnis toleravimo lygis - į daugelį atrakcionų mielai lipa, bet yra ir tokių, kur aš einu viena.

Amžius? Didėja savisaugos instinktas?

Man su amžium jis mažėja. Jaunystėj tik suptis mylėjau, o dabar tik duok nušokt su parašiutu ar guma. Uj, smagumėlis. :wub:​ 

Kates nusprendžiau raw maitint, bet kol kas sekasi sunkiai. Viena mėsą atbulais dantim ragauja tik tada, kai nieko kito kėra, kita iš viso bado streiką skelbia.  :D  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 16 spalio 2020 - 13:00

Ooo, kaip buvo gerai Disneilende prie Paryžiaus!! Ėjau į visus baisiausius, bet tada man buvo gal 19. Blin, dabar kažkas pasidarę yra į kitą pusę-tai pykina, tai baisu..Nevarom smile.gif

Mano tolerancija atrakcionams su amziumi labai stipriai mazeja. Anksciau i visus raudavausi, dabar jau baisu. As galvoju visgi tai susije su pavojaus ivertinimu. Ateini visgi i galva nelaimes, suzaloti zmones. Nebutinai atrakcionuose, bet apskritai ir tai negali neveikti.

As beje pradejau bijoti ir medicininiu proceduru, dantistu. Vaikas budama zymiai ramiau ejau, bet kai pajauti skausma kelis kartus, smegenyse uzsifiksuoja ir labai labai sunku ta baime is ten iskrapstyti.  :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 10 16, 13:11)
As beje pradejau bijoti ir medicininiu proceduru, dantistu. Vaikas budama zymiai ramiau ejau, bet kai pajauti skausma kelis kartus, smegenyse uzsifiksuoja ir labai labai sunku ta baime is ten iskrapstyti.  smile.gif </p>

Tu nezinai ka reiskia mano vaikystes dantistai biggrin.gif
Jau dabartine odontologija vos ne kirpykla su mazu papesiojimu.
Atsakyti
Mano vaikai nebijo odontologų visai. o aš kai prisimenu kaip būdavo tarybiniais laikais...jomajo
Atsakyti

Tu nezinai ka reiskia mano vaikystes dantistai Jau dabartine odontologija vos ne kirpykla su mazu papesiojimu.
Nezinau, bet dabar pvz dantu higiena darant kai eina per priekinius apacioje. Apsimyzt galima. Man dar protinius rove, tai visa sita patirtis atsisedus i kede grizta. As dabar, beje, skaitau knyga apie baime, taip kaip tik susiejau su jusu pokalbiu apie atrakcionu baime :)
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 16, 14:19)
Tu nezinai ka reiskia mano vaikystes dantistai biggrin.gif

biggrin.gif aha.... medicina labai dideli suoli padarius visame kame. kaip proceduros supaprasteje, sutrumpeje, lyginant kai buvo daromos pries keliolika metu.

del atrakcijonu ir suoliu parasiutu irgi noro vis maziau ir maziau. gal savisauga, gal dar kazkas, bet va aukscio baimes visai nejauciu. kaifas kuo auksciau uzlipt. biggrin.gif net i tokius nesaugius dalykus, bet kaifas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 10 16, 13:55)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72720465" data-time="1602847182"> Tu nezinai ka reiskia mano vaikystes dantistai Jau dabartine odontologija vos ne kirpykla su mazu papesiojimu.</blockquote> Nezinau, bet dabar pvz dantu higiena darant kai eina per priekinius apacioje. Apsimyzt galima. Man dar protinius rove, tai visa sita patirtis atsisedus i kede grizta. As dabar, beje, skaitau knyga apie baime, taip kaip tik susiejau su jusu pokalbiu apie atrakcionu baime smile.gif

Žinau žmonių, kurie darant dantų higieną vos ne miegoti gali. Man reikia 2-3 nuskausminamųjų, kad neskaudėtų...toks klaikus tas higienos darymo skausmas-kiaurai einantis.
Aš turiu šiokią tokią aukščio baimę. Ir ji gyvena kūne, tokiame instinkto lygyje matyt-nes pvz lėktuvu skristi man patinka (kaip ilgiuosi dabar to!), bet tuo pačiu kūnas įsitempia, prakaituoja ir bijo kiekvieną kartą, nors skraidydavau bent 5 kartus per metus. Ir kaifas, ir baimė.
Atsakyti
Stabilumas yra gėris ir taškas biggrin.gif
Atsakyti
Dantu higiena yra visiska baike palyginti su dantu grezimu sovietmeciu. Mazos greziklio apsukos, atbuke graztai, tie spirite mirkyti veidrodeliai su krapstukais...Nieko nebuvo baisiau. Mokykloje patikrinimai budavo, vaikus po prievarta temdavo su aukletojos pagalba.
Atsakyti