Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 10 15, 15:40)
Už tai kiškio nei viena neturim lotuliukas.gif  Jei, atvirai, neįsivaizduoju savęs su triušiu kalbantis.
Mylimuke, o su triušiuku kalbiesi,jis supranta tave? lotuliukas.gif
Aš su saviškiais kalbuosi, ir jie mane tikrai supranta. Negalvokit,kad trolinu, gryna tiesa.

Tikrai nesijaučiu kažką praradus su triušiu vietoj katės. Nors dar reiktų pagalvot, į katę ar šunį jis panašesnis. Nežinau, kiek supranta, bet pasikalbu su juo, visad kviečiamas ateina, laksto iš paskos, virtuvėje trinasi palei kojas wub.gif Kartais užlipa ant lovos draugaut ir su nosim baksnoja arba įsikanda antklodę ir tampo biggrin.gif

...
Kad jau apie pirkinius prakalbot, šiandien vaikščiodama tokį podkastą gerą apie laimę klausiau. Sociologę kalbino, nagrinėjo, kodėl lietuviai atseit nelaimingiausia tauta.
Visų pirma tai tą laimę labai skirtingai suprantam lyginant tarp šalių ir tautų. O pas mus nemažai laimė nagrinėjama per kapitalizmo prizmę. Ir žmogus tarsi nedrįsta jaustis laimingas, nes neturi didžiausio namo, brangiausios mašinos, tobuliausių vaikų, idealiausios figūros. Ir būtent tas neleidžia savęs laimės skalėje vertinti 10,nes dar daug iki tobulumo. Kai, trumpai tariant, laimė apskritai nėra pastovi būsena, ir nėra kažkoks galutinis tikslas, olimpo kalnas, nėra vieno recepto, vienodo atspirties taško.

Va, ir auginančioms paauglius arba tuoj juos turėsiančioms labai rekomenduoju paskaityt ar paklausyt psichoterapeutės A. Kurienės. Bent man labai patiko jos įžvalgos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 15, 15:26)
Tikrai nesijaučiu kažką praradus su triušiu vietoj katės. Nors dar reiktų pagalvot, į katę ar šunį jis panašesnis. Nežinau, kiek supranta, bet pasikalbu su juo, visad kviečiamas ateina, laksto iš paskos, virtuvėje trinasi palei kojas  wub.gif  Kartais užlipa ant lovos draugaut ir su nosim baksnoja arba įsikanda antklodę ir tampo biggrin.gif
...
Kad jau apie pirkinius prakalbot, šiandien vaikščiodama tokį podkastą gerą apie laimę klausiau. Sociologę kalbino, nagrinėjo, kodėl lietuviai atseit nelaimingiausia tauta.
Visų pirma tai tą laimę labai skirtingai suprantam lyginant tarp šalių ir tautų. O pas mus nemažai laimė nagrinėjama per kapitalizmo prizmę. Ir žmogus tarsi nedrįsta jaustis laimingas, nes neturi didžiausio namo, brangiausios mašinos, tobuliausių vaikų, idealiausios figūros. Ir būtent tas neleidžia savęs laimės skalėje vertinti 10,nes dar daug iki tobulumo. Kai, trumpai tariant, laimė apskritai nėra pastovi būsena, ir nėra kažkoks galutinis tikslas, olimpo kalnas, nėra vieno recepto, vienodo atspirties taško.
Va, ir auginančioms paauglius arba tuoj juos turėsiančioms labai rekomenduoju paskaityt ar paklausyt psichoterapeutės A. Kurienės. Bent man labai patiko jos įžvalgos. smile.gif

Mylimuke, aha, man sakė, kad tas su A. Kuriene labai fainas pokalbis. Ir apie vaikus labai geros info. Reiks paklausyti.
Apie katinus ir vaikus: katinui perku vis žalios mėsos (jis ryja kaip smakas būtent tokį maistą), o su vaiku atrakcionuose prie Akropolio savaitgalį krūvą pinigų išleidau, gėda net rolleyes.gif
Ir kaip man pačiai patiko tos mašinėlės, kur galima viena į kitą trankytis!! biggrin.gif
O va kažkuris iš tų atrakcionų, kur kaip spineris sukasi, tai buvo siaubas! Svarbiausia, kad pati pasiūliau vaikui eiti, jis biški bijojo, bet kai nuėjom, tai aš prasisukau tas 3 minutes galvodama kada tas siaubas baigsis, o jam žiauriai patiko ir užsikabliavo visiškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 10 16, 10:49)
Mylimuke, aha, man sakė, kad tas su A. Kuriene labai fainas pokalbis. Ir apie vaikus labai geros info. Reiks paklausyti.
Apie katinus ir vaikus: katinui perku vis žalios mėsos (jis ryja kaip smakas būtent tokį maistą), o su vaiku atrakcionuose prie Akropolio savaitgalį krūvą pinigų išleidau, gėda net  rolleyes.gif
Ir kaip man pačiai patiko tos mašinėlės, kur galima viena į kitą trankytis!!  biggrin.gif
O va kažkuris iš tų atrakcionų, kur kaip spineris sukasi, tai buvo siaubas! Svarbiausia, kad pati pasiūliau vaikui eiti, jis biški bijojo, bet kai nuėjom, tai aš prasisukau tas 3 minutes galvodama kada tas siaubas baigsis, o jam žiauriai patiko ir užsikabliavo visiškai  biggrin.gif

Man net bloga žiūrėti į tuos aukštai besisukančius, ką jau kalbėti apie buvimą juose scare.gif Nežinau, kas man nutiko, bet paskutinįkart bijojau net į kretantį apžvalgos bokštą lipti unsure.gif

Su Kuriene du pokalbius klausiau, nežinau, turbūt ir daugiau kur yra. MB važiuodamas į/iš darbo visada kažką klauso, tai šitus užrodė.
https://castbox.fm/x/1QAHR
https://castbox.fm/x/1Srwj
Pas tave irgi paaugliai?
Atsakyti
Apie katinus ir vaikus: katinui perku vis žalios mėsos (jis ryja kaip smakas būtent tokį maistą), o su vaiku atrakcionuose prie Akropolio savaitgalį krūvą pinigų išleidau, gėda net  rolleyes.gif
Ir kaip man pačiai patiko tos mašinėlės, kur galima viena į kitą trankytis!!  biggrin.gif
O va kažkuris iš tų atrakcionų, kur kaip spineris sukasi, tai buvo siaubas! Svarbiausia, kad pati pasiūliau vaikui eiti, jis biški bijojo, bet kai nuėjom, tai aš prasisukau tas 3 minutes galvodama kada tas siaubas baigsis, o jam žiauriai patiko ir užsikabliavo visiškai  biggrin.gif

Nescia budama, kazkur +/- 4 menuo buvo, supausi ant panasaus atrakciono. Kur mano smegenys buvo... Galimai todel sunus gime turintis poreiki isbandyti viska, kas ekstremalu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 16, 10:15)
Man net bloga žiūrėti į tuos aukštai besisukančius, ką jau kalbėti apie buvimą juose  scare.gif  Nežinau, kas man nutiko, bet paskutinįkart bijojau net į kretantį apžvalgos bokštą lipti  unsure.gif

Su Kuriene du pokalbius klausiau, nežinau, turbūt ir daugiau kur yra. MB važiuodamas į/iš darbo visada kažką klauso, tai šitus užrodė.
https://castbox.fm/x/1QAHR
https://castbox.fm/x/1Srwj
Pas tave irgi paaugliai?

Ne, dar ne smile.gif Kiek jaunesnis už sesers 10-etį, tai ji pirma klausėsi smile.gif
Aš anksčiau labai mėgau visokius atrakcionus, bet su amžiumi kažkas darosi-vis dažniau ima pykinti. Grįžtu į vaikystę-net mašinoje važiuojant gale vaikystėje pykindavo, stodavome ir aš bėgdavau į krūmus...
Aš bijojau lipti į Molėtų tą bokštą, nes per tarpus laiptų viskas matosi ir šiaip, man pasirodė, kad jis siūbuoja kiek palipus ir tada jau drebančiomis kojomis žemyn variau smile.gif Bailė pasidariau.
Atsakyti

Oi, prieš kelis metus apturėjau "malonumą", iš tos besisukančios išlipus nespėjau net iki tualetu nubėgt, dėjau šliauką už kampo, vyrui irgi buvo nekas, bet bet geriau nei man, o vaikams ničnieko, ėjo dar kelis sykius🙈Nepatinka man jokie atrakcionai, jokio malonumo, supiesi ir galvoji koks velnias mane čia atnešė
Atsakyti
Eiiii!!! Nevarom ant atracionų tik!
Žiauriai faina. Uiiiiii!!!
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 10 16, 11:40)
Ne, dar ne smile.gif Kiek jaunesnis už sesers 10-etį, tai ji pirma klausėsi smile.gif
Aš anksčiau labai mėgau visokius atrakcionus, bet su amžiumi kažkas darosi-vis dažniau ima pykinti. Grįžtu į vaikystę-net mašinoje važiuojant gale vaikystėje pykindavo, stodavome ir aš bėgdavau į krūmus...
Aš bijojau lipti į Molėtų tą bokštą, nes per tarpus laiptų viskas matosi ir šiaip, man pasirodė, kad jis siūbuoja kiek palipus ir tada jau drebančiomis kojomis žemyn variau smile.gif Bailė pasidariau.

Molėtų man tas patiko ir turbūt buvo paskutinis, kur nė kiek nebijojau biggrin.gif Šiaip jie visi beveik su grotuotais laiptais ir grindim, o tas daug baisiau negu siūbavimas. Jie šiaip visi siūbuoja, daugiau mažiau nuo vėjo ir aukščio.
Dukra į lajų taką lipo 2 kartus, abu bijojo, ir abu po to reikalavo nukelt ją su liftu lotuliukas.gif Tai gerai, kai yra liftas, o jei ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 10 16, 11:08)
Eiiii!!! Nevarom ant atracionų tik!
Žiauriai faina. Uiiiiii!!!

Ooo, kaip buvo gerai Disneilende prie Paryžiaus!! Ėjau į visus baisiausius, bet tada man buvo gal 19. Blin, dabar kažkas pasidarę yra į kitą pusę-tai pykina, tai baisu..Nevarom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 10 16, 12:20)
Ooo, kaip buvo gerai Disneilende prie Paryžiaus!! Ėjau į visus baisiausius, bet tada man buvo gal 19. Blin, dabar kažkas pasidarę yra į kitą pusę-tai pykina, tai baisu..Nevarom smile.gif

Amžius? Didėja savisaugos instinktas?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 10 16, 11:26)
Amžius? Didėja savisaugos instinktas?

Aš irgi kažkiek su tuo sieju. Nors lyg sąmoningai nejaučiu to, bet ką gali žinot su ta pasąmone smile.gif Bet va kad pykinimas supantis sustiprėjęs yra tai man keista, nžn kokie čia mechanizmai-tokiame vaikams skirtame rate, kur visi sulipa ant tokio pagrindo ir sukasi mane supykina šiek tiek greičiau ir ilgiau nei 10 sekundžių pasisukus. Net virtualios realybės žaidimais normaliai negaliu pasimėgauti kokiais parasparnio skrydžiais...
Atsakyti
Del manes atrakcionu ir apzvalgos bokstu gali nebut.
Atsakyti