Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 10 15, 09:11)
Aš sau beveik nieko ir neperku, užtenka minimalaus kiekio batų, rūbų. O va vaikams ir gyvūnams nieko negaila biggrin.gif

ir nesakyk... šį mėnesį abu gavom mažiau (po atostogų), sakom, na, reik nepirkinėt šūdniekių. Ir įlinguoju tą pačią dieną namo su nauju namuku guoliu, žuvytėmis, kilimėliu prie wc biggrin.gif
Atsakyti

Reikia mažinti vartojimą, vėl sėsim dirbti iš namų, nebus kur puoštis ruoštis biggrin.gif

Baikit baidytis, tikrai nebeužrauks visų, bus dar kur išeiti

Aš sau beveik nieko ir neperku, užtenka minimalaus kiekio batų, rūbų. O va vaikams ir gyvūnams nieko negaila biggrin.gif

Nu, nesakyk,man geriau šiuo atžvilgiu.Vaikų nebeturiu, gyvuliai jau kitas reikalas.Šitiems tai tikrai nieko ne gaila.

Atsakyti
aš vis apie draskyklę katėms iš superkatė.lt pagalvoju, ten toookios fainos, bet dar gailiu pinigų biggrin.gif
Atsakyti
Musu katino pirma draskykle/ namas super mandea buvo. Spec del j9s i Ryga vaziavom, berods 250 litais buvo. Neu i vidu lindo, nei krepsy gulejo, draske tik " stulpa". Nebeperkam tokiu namu
Kas metai laiko keiciam i stulpa su paprastu gultu virsuj.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 15, 13:51)
Musu katino pirma draskykle/ namas super mandea buvo. Spec del j9s i Ryga vaziavom, berods 250 litais buvo. Neu i vidu lindo, nei krepsy gulejo, draske tik " stulpa". Nebeperkam tokiu namu

musiske irgi i jokius namus nelenda, ant paklotuku negula, jai nieko katinisko nereikia biggrin.gif net nagus i kilimuka galanda, bet kazkaip nesugadina jo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žu žu: 15 spalio 2020 - 13:15
Ziuriu visos cia katukus augina, tik mymuke neturi. Daug prarandi smile.gif .

Siandien pasauline ranku plovimo diena biggrin.gif
Atsakyti
mes turim savo darbo draskyklę, l gera, bet aš l noriu su tais gultukais, kur medžiaga tik, toks įgriūna ir miega apvaliam, katės mėgsta...
Aš kačių maistą laikau ant laipynės, nuo šuns
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 15, 13:46)

🤣Apvalgo mazulius
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 15, 14:09)
🤣Apvalgo mazulius

kūdena, o ėstų kol sprogtų biggrin.gif Vakar blyn grįžtu - ancitrusų tabletes, gyvatė, suėdus blink.gif Tai iškart kai katę planavom, nupiešiau, kokios laipynės reiktų, kad viskas tiktų, ir MB sumeistravo.
Atsakyti

Ziuriu visos cia katukus augina, tik mymuke neturi. Daug prarandi smile.gif.

Už tai kiškio nei viena neturim :lol:  Jei, atvirai, neįsivaizduoju savęs su triušiu kalbantis.

Mylimuke, o su triušiuku kalbiesi,jis supranta tave? :lol:

Aš su saviškiais kalbuosi, ir jie mane tikrai supranta. Negalvokit,kad trolinu, gryna tiesa.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 spalio 2020 - 14:40
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 15, 10:36)
ir nesakyk... šį mėnesį abu gavom mažiau (po atostogų), sakom, na, reik nepirkinėt šūdniekių. Ir įlinguoju tą pačią dieną namo su nauju namuku guoliu, žuvytėmis, kilimėliu prie wc biggrin.gif

Aš zoopluse už 300 visko prisikrovus krepšy, laukiu kol vienas dalykas atsiras, tada pirksiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 10 15, 13:51)

Va va. Kai nusipirkom meiną, iš superkatės pirkom ne karstyklę, o jau visą katodromą, durniai buvom. Būtų užtekę mažesnės
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 10 15, 14:38)
Ziuriu visos cia  katukus augina, tik mymuke neturi. Daug prarandi smile.gif .

Siandien pasauline ranku plovimo diena biggrin.gif

Kai katinas tvarkingas, tai faina, nu bet jei toks kaip mano myžnius pasitaikytų, tai geriau nereikia biggrin.gif Ir ką jam, neišmesi juk lauk, jis nekaltas, kad biškiuką farikt yra
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 15, 14:46)

Aš ant džiovyklės. Ant grindų be šansų išsaugot
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 10 15, 14:15)
musiske irgi i jokius namus nelenda, ant paklotuku negula, jai nieko katinisko nereikia  biggrin.gif  net nagus i kilimuka galanda, bet kazkaip nesugadina jo  bigsmile.gif

Truputis reklamos.
Turim draskykle - gultą- žaislą
Labai pasiteisinęs dalykas

https://petkit.co.uk...-cat-scratcher/
Atsakyti