Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Mazas pajamas turintiems senjirams bando galva apsukt. Visada primoku uz pirmine laboratorijos patvirtinta, nors kiti generiniai kompensuojami 100%.
Net geri papildai jainuoja ir ju niejas bek9mpensuoja. Pvz Tanakan, Nataspin. Nors gink9 bilob9s preparatu ir aspirino kainos kelis eurus kainuoja.
Atsakyti
Oo, musu tamij apacioj lutuke 123 tupi ir monteverte😂😂
Negali jos neikaip be musu temis - skaito, ciokina🤣. Vargses..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 13 spalio 2020 - 21:39
QUOTE(cambala @ 2020 10 13, 22:37)
Negali jos  neikaip be musu temis  - skaito, ciokina🤣. Vargses..

Nu bais įdomios tos teletabės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 13, 21:41)
Nu bais įdomios tos teletabės  biggrin.gif

irnesakyk.gif Akivaizdu, kaibju temute palikta numirojo. Cia tupi, viska ciokina. Man tai uznesa i mano vaikystes kiema, kur name buvo 3 laiptines ir apacioj bobutes ant suoliuku rypaudavo kas su juo iseina, kas su kuo pareina, kokia snd sukneles ar bateliu spsalva topsecret.gif new_russian.gif topsecret.gif
Atsakyti
Dukra norėjo nike air jordan batų, paleido į prekybą pirmadienį ir iššlavė juos per 10 min, bl.emba😯 Kažin ar dar galima tikėtis, kad atsiras prekyboj🤔
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 10 13, 22:37)
Negali jos  neikaip be musu temis  - skaito, ciokina🤣. Vargses..

"Netyčia" musiet laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 10 13, 23:55)
Dukra norėjo nike air jordan batų, paleido į prekybą pirmadienį ir iššlavė juos per 10 min, bl.emba😯 Kažin ar dar galima tikėtis, kad atsiras prekyboj🤔

ASOS rodo, kad dar turi kažkuriuos dydžius.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 10 14, 09:41)
ASOS rodo, kad dar turi kažkuriuos dydžius.

Ne tie
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 10 13, 22:55)
Papildyta:

"Netyčia" musiet laugh.gif

Cia praeitais metais oze vaikstau, uzejau i sportland. Krito i akis nike air force vyriski su auliukais, melyni, naujiena. Galvoju ryt atsinesiu sunaus koki vitpadi ir nupirksiu kaledom. Kita diena atvaziuoju , likes 41 dydis. Prasimaliau po kitas Sportland, Nike pardes - ner. Sak9 po savaites gal gausim
Palikau nr, paskambino, bet melynu nebebuvo, pilku serija.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 14, 13:40)
Cia praeitais metais oze vaikstau, uzejau i sportland. Krito i akis nike air force vyriski su auliukais, melyni, naujiena. Galvoju ryt atsinesiu sunaus koki vitpadi ir nupirksiu kaledom. Kita diena atvaziuoju , likes 41 dydis. Prasimaliau po kitas Sportland, Nike pardes - ner. Sak9 po savaites gal gausim
Palikau nr, paskambino, bet melynu nebebuvo, pilku serija.
[right][snapback]72719497[/snapback][/right]

va del to as esu pasimokius ir radus tinkama mano akimis preke, perku. o jei grizus namo ji pasirodo netinkama (dydziu ar groziu) kita diena grazinu. nes jau esu praradus ne viena preke biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 10 14, 13:14)
va del to as esu pasimokius ir radus tinkama mano akimis preke, perku. o jei grizus namo ji pasirodo netinkama (dydziu ar groziu) kita diena grazinu. nes jau esu praradus ne viena preke  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Jau as irgi taip darysiu jei reiks.
Atsakyti
Reikia mažinti vartojimą, vėl sėsim dirbti iš namų, nebus kur puoštis ruoštis biggrin.gif
Atsakyti
Aš sau beveik nieko ir neperku, užtenka minimalaus kiekio batų, rūbų. O va vaikams ir gyvūnams nieko negaila biggrin.gif
Atsakyti