Mazas pajamas turintiems senjirams bando galva apsukt. Visada primoku uz pirmine laboratorijos patvirtinta, nors kiti generiniai kompensuojami 100%.
Net geri papildai jainuoja ir ju niejas bek9mpensuoja. Pvz Tanakan, Nataspin. Nors gink9 bilob9s preparatu ir aspirino kainos kelis eurus kainuoja.
QUOTE(cambala @ 2020 10 13, 22:37)
Oo, musu tamij apacioj lutuke 123 tupi ir monteverte😂😂
Negali jos neikaip be musu temis - skaito, ciokina🤣. Vargses..
Nu bais įdomios tos teletabės
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 13, 21:41)
Nu bais įdomios tos teletabės
Akivaizdu, kaibju temute palikta numirojo. Cia tupi, viska ciokina. Man tai uznesa i mano vaikystes kiema, kur name buvo 3 laiptines ir apacioj bobutes ant suoliuku rypaudavo kas su juo iseina, kas su kuo pareina, kokia snd sukneles ar bateliu spsalva
Dukra norėjo nike air jordan batų, paleido į prekybą pirmadienį ir iššlavė juos per 10 min, bl.emba😯 Kažin ar dar galima tikėtis, kad atsiras prekyboj🤔
Papildyta:
"Netyčia" musiet
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 10 13, 22:37)
Oo, musu tamij apacioj lutuke 123 tupi ir monteverte😂😂
"Netyčia" musiet
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 10 13, 23:55)
Dukra norėjo nike air jordan batų, paleido į prekybą pirmadienį ir iššlavė juos per 10 min, bl.emba😯 Kažin ar dar galima tikėtis, kad atsiras prekyboj🤔
ASOS rodo, kad dar turi kažkuriuos dydžius.
QUOTE(Nakviša @ 2020 10 14, 09:41)
ASOS rodo, kad dar turi kažkuriuos dydžius.
Ne tie
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 10 13, 22:55)
Papildyta:
"Netyčia" musiet
Papildyta:
"Netyčia" musiet
Cia praeitais metais oze vaikstau, uzejau i sportland. Krito i akis nike air force vyriski su auliukais, melyni, naujiena. Galvoju ryt atsinesiu sunaus koki vitpadi ir nupirksiu kaledom. Kita diena atvaziuoju , likes 41 dydis. Prasimaliau po kitas Sportland, Nike pardes - ner. Sak9 po savaites gal gausim
Palikau nr, paskambino, bet melynu nebebuvo, pilku serija.
QUOTE(cambala @ 2020 10 14, 13:40)
Cia praeitais metais oze vaikstau, uzejau i sportland. Krito i akis nike air force vyriski su auliukais, melyni, naujiena. Galvoju ryt atsinesiu sunaus koki vitpadi ir nupirksiu kaledom. Kita diena atvaziuoju , likes 41 dydis. Prasimaliau po kitas Sportland, Nike pardes - ner. Sak9 po savaites gal gausim
[right][snapback]72719497[/snapback][/right]
[right][snapback]72719497[/snapback][/right]
va del to as esu pasimokius ir radus tinkama mano akimis preke, perku. o jei grizus namo ji pasirodo netinkama (dydziu ar groziu) kita diena grazinu. nes jau esu praradus ne viena preke
QUOTE(Žu žu @ 2020 10 14, 13:14)
va del to as esu pasimokius ir radus tinkama mano akimis preke, perku. o jei grizus namo ji pasirodo netinkama (dydziu ar groziu) kita diena grazinu. nes jau esu praradus ne viena preke
Jau as irgi taip darysiu jei reiks.
Reikia mažinti vartojimą, vėl sėsim dirbti iš namų, nebus kur puoštis ruoštis