Atspėjot dėl škotų nulėpausio, orientalai ir šiaip visos plikos man fui fui.
Aš tau fui? Aššššššššš??????
[attachment=268396:555.JPG]
[attachment=268397:125.JPG]
Bet yra ir kita kategorija tokia kaip pilnatine. Ji norejo jorku - nusipirko uz lb mazai, sunys siko / myzo i patalus ir ant grindu.
Kol bus mastymas " noriu " veislinio" pigiai " taip ir bus.
Bet yra tokiu kaip pilnatine, kuri nori " jorko" pigiai". Del tokiu ir yra daugyklos.
Antras suo, sikantis, myzantis beli kur. Dar sesers toks pat...
Tai ok, jei jau nori kazko panasaus is 10 os kartis i veislini, neturi pinigu veisliniam, tai tada ieskokis panasiu prieglaudose.
Bet va remia daugintojus , laksto po tikru, veisliniu jorku temas ir nusisneka...
Papildyta:
<div>
<p>Atspėjot dėl škotų nulėpausio, orientalai ir šiaip visos plikos man fui fui.
</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Aš tau fui? Aššššššššš??????</p>
<p> </p>
<p>[attachment=268396:555.JPG]</p>
<p> </p>
<p>[attachment=268397:125.JPG]</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
Mylimuke reikia uz pakarpos ir i kaciu paroda nutemt. Tada nenusisneketu kad oientalai pliki.
Camba, prasikrapštyk akis. Rašiau orientalų IR plikų.
Terezos katės grakščios, bet man patinka minkštos ir pūkuotos. Bet šiuo metu niurkymo ir meilumo funkcija puikiai atstovauja triušis.
Dukros mokytojai corona tai 2 sav namų mokymas, tik izoliuotis nereiks, nes aną savaitę nesusitiko.
Kol bus mastymas " noriu " veislinio" pigiai " taip ir bus.
Būtent. Nebūtų paklausos, nebūtų ir pasiūlos
Būtent. Nebūtų paklausos, nebūtų ir pasiūlos
Žmonės tiesiog nesuvokia, kad dokumentai praktiškai nieko nekainuoja. Jiems atrodo, kad skirtumas tik popieriaus turėjime.
Gal po šito skandalo jau daugiau suvokiančių bus.
Deja deja. Daugyklos bujos toliau, nes kaip buvo, taip ir bus perkančių ten, juk bile pigEu. Matosi pagal fb komentarus. Va pvz mopsų daugintoja iš Kauno, jau ne vienas jos mopsas pateko į dogspotą, mopsai laikomi garde ant sumyžtų čiužinių, jos šunys toli nuo standarto, peraugę, dūstantys, bet kiek gynėjų turi, ohoho.
nebus, sunku patikėti bet yra begalė idiotų. Ir tiki, kad dokumentai brangiai kainuoja, ir tiki, kad či tik sykį sukergė, kad ojoj ant patalų miega kalės ir etc. O viskas tik dėl...pigiau. Norisi gražaus, bet pigiai.
Na bet negalima nuneigti, kad visuomenės sąmoningumas didėja. Juk ir saugos diržų kažkada niekas nesisegdavo, ir namuose prie vaikų rūkydavo, ir šunis prie būdos rišdavo. Dabar tokių jau tik mažuma. Todėl labai tikiu, kad ir į dauginimą požiūris pasikeis.