Aš apie Amerikos riestaauses.
Aš apie Amerikos riestaauses.
[right][snapback]72717500[/snapback][/right]
Na, as pirmiausiai i partija ziuriu, partijos programa, ju nesama nauda ir nenauda nes ten reitinguok nereitingaves, eina pagal sarasa. aisku tie reitingavimai kazkiek sarasa koreguoja, bet visgi...
ir homoseksualu teises, mano nuomone, yra viena is mazesniu bedu siandien Lietuvoje tuolab, kad tai tik Radviles nuomone, o ne visos partijos pozicija. o ir per 11 metu nuomone galejo pasikeisti. bent mano nuomone tikrai su laiku keiciasi tam tikrais klausimais.
Bet Radviles ir nereitingavau
Na, as pirmiausiai i partija ziuriu, partijos programa, ju nesama nauda ir nenauda nes ten reitinguok nereitingaves, eina pagal sarasa. aisku tie reitingavimai kazkiek sarasa koreguoja, bet visgi... ir homoseksualu teises, mano nuomone, yra viena is mazesniu bedu siandien Lietuvoje. tuolab, kad tai tik Radviles nuomone, o ne visos partijos pozicija. o ir per 11 metu nuomone galejo pasikeisti. bent mano nuomone tikrai su laiku keiciasi tam tikrais klausimais. Bet Radviles ir nereitingavau ]Man konservu programa pasirode gan neispudinga.
Reitinguojant visgi as pasakau, kad tam tikras zmogus atitinka mano vertybes. Ir man niekaip neisejo rasti 5iu konservatoriu. Gal cia mano beda, nezinau. Tik savaime aisku, kad as visiska Simonytes fane. Jei galvociau, kad tarkim niekas uz juos nebalsuos, buciau greiciausiai sukandus dantis ir vistiek uz juos prabalsavus.
Del homoseksualu teisiu - taip, tai mazumos problema, bet man bent jau tokie klausimai kaip mazumu teises, embrionu skaiciavimas, dirbtinio seimos apibrezimo iteisinimas yra kaip lakmuso popierelis vertinant politiko sutapima su manimi. Jei jau kuris skaiciuoja kiek embrionu i gimda sodint, nesupranta LGBT problemu, tai 99%, kad visais zmogaus teisiu ir laisviu klausimais mano ir sio politiko nuomones kardinaliai issiskirs.
Nezinau, kaip kitoms, bet man nemaloniai skaitosi dabartiniai Armonaites pareiskimai. Tikejausi, kad zmones eina dirbti, vardan TOS LIETUVOS. Nes isties reikia atlikti daug butinu reformu, atstatyti tai ka sugriove karbauskininkai.
<...>
Svajonių komanda. Gaila, kad visos išsibarsčiusios.
Taaaaaip. Superines mergiotes. Neprarandu vilties, kad padirbes Lietuvos-tautos labui, uzmirstant rietenas, ambicijas ir t.t. O darbelio yra per akis.
Paskutinis kelis metus galvojau, kad po kolchozniku valdymo, sunku bus tiem kas ateis i valdzia, tiek anie "pridirbo". Bet isipainiojo CORONE,siais, kitais metais prades lyti ES pinigais. Valstieciai, gave is ES pirmaja parama istaske juos, ismete pinigus i bala, papirkinejo rinkejus. Labai dziaugiuosi gad likusia paramos dalimi disponuos kiti. Tiketina, kad Ingridos Simonytes deka jie bus panaudoti Lietuvos gerovei kurti. Nezinau, kaip kitoms, bet man nemaloniai skaitosi dabartiniai Armonaites pareiskimai. Tikejausi, kad zmones eina dirbti, vardan TOS LIETUVOS. Nes isties reikia atlikti daug butinu reformu, atstatyti tai ka sugriove karbauskininkai.
Kokie konkreciai pareiskimai?
Jei teologinė iškasena ir kolūkio pirmininko sūnus yra kairieji, tai aš - astronautė. Jei žmogus, šalia kurio spardo senutes ir neįgaliuosius, o jis šypsosi yra kairysis, tai aš - balerina.
Bet čia tik šiaip, nesiruošiu pirkt. Jei imtume, tai iš prieglaudos.
Sesė pasiėmus, pusbrolis ką tik pasiėmė, tokį mielą juočkį Eisim paniurkyt.