Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Mes turim triusi, labai geras niurkymo objektas biggrin.gif wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Maniškio topas buvo kai teliką iš galo apvarė, vaizdas dongo, teko taisyt

Nupirkau šunims džiovintų jaučio pimpalų, bokserė kaip nekeista graužia, nes sykį kai buvau nupirkus net nepalietė, o mopsas trinasi į tą pimpalą doh.giflotuliukas.gif

:D As nezinau ar galima atpratinti kate myzcioti. Turejom tris, viena myzo, kitos dvi buvo normalios. Mylejom visas :)

Atsakyti

Neįsivaizduoju kaip katinas ar katė, juo labiau kastruoti gali myžčioti namuose.Tokių bajerių mano namuose nebūna.Va,kai aplanko kaimyno katinas, tai tada smirda visas kiemas.Galėtų gi ir susitvarkyti katiną.

Myzcioja ir viskas. Seniai tai buvo, neturejom kur dometis, gal galima kazkaip ismokyti. Maniskes priepuoliai baisiausi buvo per morciu. Bet ir siaip pamyzdavo, ypac jei kas ant jos uzrekdavo. Galedavo ant to zmogaus rubu pavaryti. 

Atsakyti

Nakvisa
O jau kailio kamuoliai kokie, kaip as juos niurkyciau wub.gif

Is sviesos,
Jus turit katina? Koki?

Nakvisos katinai nuostabus  :wub: 

Turejom katinu ne viena. Visi buvo paimti is prieglaudu. Viena norejom nuvezti giminems i kaima, bet taip patiko, kad pasilikom sau. :D Kita Ozo namelyje radom. Paemem, nes atsisedo ant keliu ir buvo labai mielas. :D

Atsakyti

Ko neuzsiveisiat katino ar suniuko?
------
Vakar zinias rode, Sirinskiene. Ana kabinete triusiuka augina.
Papildyta:
Geriausiai sildomos grindys.

Cia man klausimas? As nenoriu gyvunu dabar,  nes mazai namie bunam, gyvenam bute. Butu gyvuno kankinimas. Suns as siaip nenoreciau, man kates labiau.

Sildomos grindys yra jega. Dabar gyvenam tokiam bute, as kitur nenoriu. :)

Atsakyti

Mes turim triusi, labai geras niurkymo objektas biggrin.gifwub.gif

cede44b90c51.jpg

Koks mielas! 

Tavo kokios svelniai baltos rankos :D

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 03 07, 10:13)
Nebūtinai. paskui ipranti, išlempi, kitur nueini, kur grindys paprastos, atšali ir sloguoji. draugai isidejo šildomas vonioj, tai pradejo dažniau sloga sirgti.
nesamone. Gyvenam jau 12 meu ant sildomu grindu, nesergam, nesloguojam. Vaikai per mokslo metus del ligos jei ir praleidzia, tai kokia diena, dvi.

Nuo erkiu susikiepyje, reikia eit paziuret, ar tik ne sienet revakcinacija. Mylimuke, niekad ne oer velu skiepytis biggrin.gif

Mano kate nemyzcioja. Niekada. Thu thu thu, kai saka rolleyes.gif bet ziuriu cia katinines susirinke wub.gif nors man sunys mieliau wub.gif wub.gif tik va Negalim laikyt, anksti isvaziuojam, velai griztam. Bet iseisiu i pensija, iskart du sunis nusipirksiu biggrin.gif

Nakvisa, kokia tatoo bigsmile.gif kaip as noriu tatoo, bet vis neprisiruosiu. Jau noriu kokie trys metai. Is pradziu dar abejojau, galvojau kaip atrodys 40mete atejus i tatoo salona pirmakart tatoo daryt biggrin.gif nes nu kai ateina 20mete, tai nurasai durnumui, o 40mete jau atseit protinga turetu but biggrin.gif kas turit tatoo? Kurioj vietoj ir kada pirmaja pasidaret?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 07, 11:21)
biggrin.gif As nezinau ar galima atpratinti kate myzcioti. Turejom tris, viena myzo, kitos dvi buvo normalios. Mylejom visas smile.gif

Mūsų atveju tai ne. Viena pažįstama laiko dvi kilmingas škotų nulėpauses ir priglaustinukę. Na tai pastaroji velnio nešta ir pamesta, irgi myždavo visur, bet sako dabar apsiraminus. Maniškis būna nepalieka siurprizų savaitę, porą, tik op užeina kažkas ateini ir randi. Bandyta ir kelis tualetus dėt, ir feliway, niekas nepadėjo, jis tiesiog toks yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 07 kovo 2020 - 11:56
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 07, 12:33)
Tavo kokios svelniai baltos rankos biggrin.gif

Aciu, perduosiu dukrai komplimenta mirksiukas.gif biggrin.gif

Suni pirktume, jeigu name gyventume nebent. Dabar velgi butu gaila ji bute kankint.
Atsakyti

ee7174ab8040.jpgJei jau keliam gyvius, tai ir aš rodau saviškius.Abu išmestukai,prieglaudinukai.

Žu-Žu aš daugiau šuninė, turiu du.

O šitie,murkiai,tai tiesiog nepastebėjau,kaip į širdį ir į namus įlindo :hmm:

Labai gražūs pūkų kamuoliai  :wub:

Kieno ten tatuiruota galūnė?Gražu labai, pati nedrįsčiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 kovo 2020 - 12:37
Laukiu kol vyras grįš, vešim ryžą pas vet, nežinau ar išgyvens. Buvo problemų su akimis, vetai prirašė vaistų, buvo pagerėję, o šiandien toks jausmas kad jis miršta..
Atsakyti

Laukiu kol vyras grįš, vešim ryžą pas vet, nežinau ar išgyvens. Buvo problemų su akimis, vetai prirašė vaistų, buvo pagerėję, o šiandien toks jausmas kad jis miršta..

Kas nutiko?Akių trauma?

Atsakyti