Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 10 11, 17:27)
Tai taip, grynaveislių niekas nedovanoja biggrin.gif

Kokios spalvos bus?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 11, 18:29)
Kokios spalvos bus?

Atsiųsiu foto į až. Radom gerą veislyną Airijoj, gražūs katinai ten ir, kas svarbiausia, ištirti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 11 spalio 2020 - 17:36
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 10 11, 17:33)
Atsiųsiu foto į až. Radom gerą veislyną Airijoj, gražūs katinai ten ir, kas svarbiausia, ištirti.

Ok ;) man l patinka meinai to pikto snukio, ne visi veisėjai, aišku, į tai orientuojasi. Tikiuosi neskusi katino biggrin.gif Nakviša, neskaityk biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 10 11, 17:33)

Ok ;) man l patinka meinai to pikto snukio, ne visi veisėjai, aišku, į tai orientuojasi. Tikiuosi neskusi katino biggrin.gif Nakviša, neskaityk biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 11, 18:42)
Ok ;) man l patinka meinai to pikto snukio, ne visi veisėjai, aišku,  į tai orientuojasi.

Tikiuosi neskusi katino  biggrin.gif

Sakyčiau, toks piktoko snukučio

Oi ne, yra, kas kerpa meinus, nu man iškart pusė grožio dingsta
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 10 11, 17:44)
Sakyčiau, toks piktoko snukučio

Oi ne, yra, kas kerpa meinus, nu man iškart pusė grožio dingsta

Ant rankų mėgsta jie būt?
Atsakyti
[quote=Montekrista.back,2020 10 11, 18:42]
Papildyta:

Man, priešingai,labiau patinka, kai ne taip griežtai išreikštas apatinis stalčius(žandikaulis)
Ryžas bus kačiukas?
Mano rudžiui blogai.Nežinau,kiek dar liko laiko kartu būti.Pabliaunu,vis pabliaunu,lietus lyja, tai nuotaika iš vis žemiau plintuso nukritusi.
Atsakyti

Nu kaip fainiai, bastūnės kaip ir šeimininkė biggrin.gif

Sesers dukra sakė - dabar žinosi, kaip jos jaučiasi, kai tu mėnesiui išvažiuoji  :D

Va kaip meiliai Bestija Harpiją sutiko:  :lol:  :lol:  :lol:

https://www.youtube....h?v=Z1aBUdfLsp8

Nugi rodyk čia. Negi visoms norinčioms pasidžiaugti až siuntinėsi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 11 spalio 2020 - 17:53
[quote=Lisitėja2,2020 10 11, 17:46]
[quote=Montekrista.back,2020 10 11, 18:42]
Papildyta:

Man, priešingai,labiau patinka, kai ne taip griežtai išreikštas apatinis stalčius(žandikaulis)
Ryžas bus kačiukas?
Mano rudžiui blogai.Nežinau,kiek dar liko laiko kartu būti.Pabliaunu,vis pabliaunu,lietus lyja, tai nuotaika iš vis žemiau plintuso nukritusi.
[/quote]
unsure.gif nu kas čia daros, visiems išeit laikas
Atsakyti

Užuojauta. Senatvė?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 11, 18:45)
Ant rankų mėgsta jie būt?

Nepasakyčiau. Bet manajam patiko būt niurkomam, būt šalia žmogaus.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 10 11, 18:46)
Ryžas bus kačiukas?

Man patinka griežtesnio snukučio, labai gražūs lenkų veislyno amibial katinai.

Ne smile.gif

Kas tavo rudžiui? Laikykis, sunku kai mūsų mažieji draugai serga ir mus palieka console.gif
Atsakyti
Man tai tie nulėpusiom prispaustom ausim patinka. Nžn veislės?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 10 11, 18:33)

Nu. Ilgai čia refresh’ą reikės spaudinėti?
Atsakyti