Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 10, 12:33)
Tu juokauji turbūt? Aliejus yra riebalas, kaip jis neriebaluoja? Užtenka mažo lašelio ir jau baisiai atrodo, kaio neplauti. Aliejus tik ant galų tinka.

As naudoju Naturals by watsons. Pora lasu ant delnu ir delnais per dregnus plaukus. Jokiu riebalu nera.
Kazkada buvau su kokisu issitepus, omg, 5 kartus ploviau ir tai nenusiplove.
Atsakyti
Nusipirkau kažkokių, gal nepakenks biggrin.gif
Atsakyti
Nu kad atstirę plaukų kuokštai prisilaižytų prie galvos, tai tikrai neužtenka taip perbraukt lašu per visus plaukus. Be to, nėra jokios prasmės per visus braukt, drėkinimo reikia tik galiukams.
Atsakyti
Balsavau!
Atsakyti

Balsavau!

d012.gif,šaunuolė, aš irgi

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 10, 14:11)
Nu kad atstirę plaukų  kuokštai prisilaižytų prie galvos, tai tikrai neužtenka taip perbraukt lašu per visus plaukus. Be to, nėra jokios prasmės per visus braukt, drėkinimo reikia tik galiukams.

Naturals by watsons specialus plaukams skirtas alyvuogiu aluejus yra neriebus, jis skirtas drekinti plaukus, atkuriant ju elastinguma. Todel ir tepamas per visa plauka. Man ji rekomendavo kirpeja, pabandziau, lb patiko.
Droge yra, kaina gal 6 eur.
Atsakyti

Ir aš balsavau, tik keliom dienom anksčiau.

Švenčiu Harpijos sugrįžimą. Iššoko per balkoną (rado skylę tinkle) ir valkiojosi kažkur 4 dienas. Valandą pasakojo, kur buvo, ką matė ir kiek patyrė, o dabar lūžo pamiegot į mano chalatą įsisukus.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 10 11, 16:18)
<p>Ir aš balsavau, tik keliom dienom anksčiau.</p><p></p><p>Švenčiu Harpijos sugrįžimą. Iššoko per balkoną (rado skylę tinkle) ir valkiojosi kažkur 4 dienas. Valandą pasakojo, kur buvo, ką matė ir kiek patyrė, o dabar lūžo pamiegot į mano chalatą įsisukus.</p>

Bože gerai baigėsi dar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 10 11, 17:18)
<p>Ir aš balsavau, tik keliom dienom anksčiau.</p><p></p><p>Švenčiu Harpijos sugrįžimą. Iššoko per balkoną (rado skylę tinkle) ir valkiojosi kažkur 4 dienas. Valandą pasakojo, kur buvo, ką matė ir kiek patyrė, o dabar lūžo pamiegot į mano chalatą įsisukus.</p>

Nu kaip fainiai, bastūnės kaip ir šeimininkė biggrin.gif
Atsakyti
Nu o mes meino laukiam. Jau greit
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 10 11, 17:26)
Nu o mes meino laukiam. Jau greit

Perkat?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 11, 18:26)
Perkat?
[right][snapback]72718109[/snapback][/right]

Tai taip, grynaveislių niekas nedovanoja biggrin.gif
Atsakyti