Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 10 09, 21:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72717497" data-time="1602272101"><div><p>būtent vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O tai jus randat uz ka is konservu balsuoti? As bandziau surasti ka is ju galeciau reitinguoti, tada uzkliuvo Radvile su Bilotaite. Nu ir nezinau. Jos jaunos, issilavine ir - vistiek. smile.gif
</p>

Žinot, jei iš konservatorių tai mane atstovauja maksimaliai ES parlamente Juknevičienė ir Kubilius. Va, kiek aš juos klausau - tai mano atstovai maksimaliai. Ir Maldeikienę (ne konservatorę) pridėjus kaip atsvarą - idealūs ambasadoriai.

Per šiuos rinkimus noriu, kad aukštoj pozicijoj būtų Šimonytė, nes labai jai pritariu.

O poryt - na, už Gentvilą tada... Tik jis ne konservatorius jau.

Nežinau, liūdna labai pasidarė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 09 spalio 2020 - 21:49

Žinot, jei iš konservatorių tai mane atstovauja maksimaliai ES parlamente Juknevičienė ir Kubilius. Va, kiek aš juos klausau - tai mano atstovai maksimaliai. Ir Maldeikienę pridėjus kaip atsvarą - idealūs ambasadoriai.

Per šiuos rinkimus noriu, kad aukštoj pozicijoj būtų Šimonytė, nes labai jai pritariu.

O poryt - na, už Gentvilą tada...

Nežinau, liūdna labai pasidarė.

Simonytes valdzioje is irgi noriu, bet, deja, 5is kartus jos nereitinguosi. Ir kaip va balsuoti uz konservus, jei nera ka i likusius 4is langelius irasyti. Galima ten gal iskasti ne davatku is saraso galo, bet i seima eis  saraso pradzia - krikscioniskas sparnas ir radviles. Po to klausysiu seimos apibrezimo is kvailiu, kuriuos pati isrinkau. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 10 09, 21:53)
Po to klausysiu seimos apibrezimo is kvailiu, kuriuos pati isrinkau. smile.gif

Čia teisybė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 10 09, 21:23)
<p>Paštininke smile.gif</p>
<p>"Manau, kad tos pačios lyties sąjungos ar santuokos yra ėjimas prieš gamtą. Kiekvienos normalios šeimos, sudarytos iš moters ir vyro, tikslas yra pratęsti save, susilaukti palikuonių."</p>
<p>"Tai visai kas kita. Bet aš turiu pažįstamų gėjų –jų tikrai negalima smerkti, bet man nepatinka jų perdėtas afišavimasis, homoseksualių asmenų vykdomas lobizmas. Juk mes, tradicinės pakraipos žmonės, neviešiname savo intymių santykių."</p>
<div>

Skaitykite daugiau: <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.lrytas.lt/lietuvosdiena/aktualijos/2009/11/10/news/europarlamentare-r-morkunaite-netikiu-kad-gejai-lietuvoje-patiria-kokia-nors-diskriminacija--5753315/3'>https://www.lrytas.lt/lietuvosdiena/aktualijos/2009/11/10/news/europarlamentare-r-morkunaite-netikiu-kad-gejai-lietuvoje-patiria-kokia-nors-diskriminacija--5753315/3</a></div>

Nu va verysad.gif kaip tikra koncervė kalbėjo verysad.gif
Papildyta:
Už Radvilę ne ne.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 10, 07:28)
Nu va verysad.gif kaip tikra koncervė kalbėjo verysad.gif
Papildyta:
Už Radvilę ne ne.

Ko nemiegi taip anksti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 10, 08:38)
Ko nemiegi taip anksti? smile.gif

Aš ankstyva smile.gif max iki8
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 09, 20:36)

Mergos, geri vitaminai plaukams?

Vitakur. Man viena gine rekomendavo. Labai patiko, kiekviena pavasari, rudeni po dezute isgeriu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 10, 10:32)
Vitakur. Man viena gine rekomendavo. Labai patiko, kiekviena pavasari, rudeni po dezute isgeriu.

Man rudenį kaip tik labai atsigauna plaukai,nebėr karščių, vitaminų privalgyta, galiu ilgiausiai net nekirpt galiukų, tobulai atrodo. Ir į žiemos galą pasirodo, kad rudenį būna žiauriai daug naujų plaukų priaugę, pastoviai su "ragais" vaikštau biggrin.gif

O jūs darot galvos scrubą? Ar veikia?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 10, 10:03)
Man rudenį kaip tik labai atsigauna plaukai,nebėr karščių, vitaminų privalgyta, galiu ilgiausiai net nekirpt galiukų, tobulai atrodo. Ir į žiemos galą pasirodo, kad rudenį būna žiauriai daug naujų plaukų priaugę, pastoviai su "ragais" vaikštau biggrin.gif

O jūs darot galvos scrubą? Ar veikia?

As vitaminus geriu lapkriti ir kova. Dabar tai aisku pilna vaisiu ir uogu po vasaros prikimsta. Pomidoru gal po visa kg kasdien suesdavau, net turguj dasipirkdavau jei jaucio sirdziu rasdavau. Net seiles sukilo, kaip noriu rugpjucio/ rugsejo pomidoru. Dar keli siltnami kabo, bet nebe tas skonis.

Kad tie atauge laukai nelistu kaip antenos, tai naudok alieju plaukam. Jis neriebaluoja, tiesiog dar daugiau sveikesni plaukai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 10, 11:23)

Kad tie atauge laukai nelistu kaip antenos, tai naudok alieju plaukam. Jis neriebaluoja, tiesiog dar daugiau sveikesni plaukai atrodo.

Fui, man kaip bjauru tie pririebaluoti prilaižyti plaukai prie galvos wacko.gif Aš tik namie susirišu, tai ne bėda tos antenos.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 10, 12:13)
Fui, man kaip bjauru tie pririebaluoti prilaižyti plaukai prie galvos wacko.gif  Aš tik namie susirišu, tai ne bėda tos antenos.

Ka cia nusisneki? 🤣Plauku aliejus neriebaluoja. Nebent visa buteliuka ispilsi, tai gal ir riebaluojasi
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 10, 13:25)
  Plauku aliejus neriebaluoja.

Tu juokauji turbūt? Aliejus yra riebalas, kaip jis neriebaluoja? Užtenka mažo lašelio ir jau baisiai atrodo, kaio neplauti. Aliejus tik ant galų tinka.
Atsakyti