Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 09, 13:15)

Aš greičiausiai už konservatorius balsuosiu, ten Šimonytė...

As jau balsavau. Uz juos. Jei tiksliau, tai uz moteris 😁😁😁
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 10 09, 14:42)

Aš visuomet bent vieną moterį reitingavimui pasirenku, norėčiau daugiau, ir kartais dar antrą randu, bet trijų, deja, dar nė karto neteko reitinguoti
Atsakyti

Nu kokia čia žiema, gi rūkas, kaip tik rudeniui wub.gifAš dar išsimaudžiau, bet jau vėsokas vanduo.

O, mylimuke, kaip faina skaityti!! Aš dar irgi maudausi-šiltesnėmis dienomis, kai dieną pavyksta kartais ištrūkti ar savaitgalį. Vakar kaip tik maudžiausi po darbo, nu kaip maudžiausi-kelis kartus įlendi, bandžiau biški paplaukti, bet jau šalta...

Jus esate visiskas kosmosas. Moteros, kaip sugebate? :blink:

Atsakyti

O kurias reitingavai? As kiek pamenu Radvile homoseksualu teisiu pazeidimu "nepastebejo", BIlotaite snekejo apie seimos apibrezimo itviritnima...Ir man nekyla ranka :huh2:

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 10 09, 19:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žu žu" data-cid="72717288" data-time="1602243751"><div><p>As jau balsavau. Uz juos. Jei tiksliau, tai uz moteris 😁😁😁</p></div></blockquote><p>O kurias reitingavai? As kiek pamenu Radvile homoseksualu teisiu pazeidimu "nepastebejo", BIlotaite snekejo apie seimos apibrezimo itviritnima...Ir man nekyla ranka huh.gif
</p>

Atsiprašau, kad įsiterpiu, bet o kur Radvilė nepastebėjo homoseksualių žmonių teisių? Klausiu rimtai, tai man būtų esminė pastaba. Tiesiog nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 10 09, 19:45)
Atsiprašau, kad įsiterpiu, bet o kur Radvilė nepastebėjo homoseksualių žmonių teisių? Klausiu rimtai, tai man būtų esminė pastaba.  Tiesiog nemačiau.

Jei nepavyks atsakyt iki 10. 09, 23:59, tai nereikia vėliau biggrin.gif
Atsakyti
Nu apsisprendžiau galutinai. Aš tuos protongis ir aštrius žirniukus dievinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 10 09, 14:42)

Jo, ir aš, tik vieną Majauską įkomponavqlau tarp moterų g.gif biggrin.gif
Bet jei Iš Šviesos tiesą čia rašo, reiškia apsipazorinau unsure.gif
Bet juk Radvilė ne homofobė, kiek aš pamenu?

Iš Šviesos,
Žinok, tas jausmas įšokus į vandenį, man turbūt jau priklausomybė, tokia energijos bomba viduj sprogsta 🤯
Atsakyti

Atsiprašau, kad įsiterpiu, bet o kur Radvilė nepastebėjo homoseksualių žmonių teisių? Klausiu rimtai, tai man būtų esminė pastaba. Tiesiog nemačiau.

As tikrai dabar nepacituosiu. Kazkada esu skaiciusi, ar maciusi apie tai. Del to ir parasiau "kiek pamenu".

Atsakyti
Cypiau, kaip Šimonytė SS skuduru per veidą su komisija dėl Covido davė, myžau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 10 09, 20:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72717433" data-time="1602265501"><div><p>Atsiprašau, kad įsiterpiu, bet o kur Radvilė nepastebėjo homoseksualių žmonių teisių? Klausiu rimtai, tai man būtų esminė pastaba. Tiesiog nemačiau.</p></div></blockquote><p>As tikrai dabar nepacituosiu. Kazkada esu skaiciusi, ar maciusi apie tai. Del to ir parasiau "kiek pamenu".
</p>

Supratau 4u.gif

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 09, 20:29)
Cypiau, kaip Šimonytė SS skuduru per veidą su komisija dėl Covido davė, myžau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aga, gerai ji ten jį suvartė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 10 09, 20:34)
Supratau 4u.gif
Aga, gerai ji ten jį suvartė biggrin.gif

žiauriai taikliai ant žemės nuleido, žaaauriai.

Mergos, geri vitaminai plaukams?

Papildyta:
Kaip susinervinęs SS biggrin.gif
Atsakyti