As jau balsavau. Uz juos. Jei tiksliau, tai uz moteris 😁😁😁
Aš visuomet bent vieną moterį reitingavimui pasirenku, norėčiau daugiau, ir kartais dar antrą randu, bet trijų, deja, dar nė karto neteko reitinguoti
Nu kokia čia žiema, gi rūkas, kaip tik rudeniui Aš dar išsimaudžiau, bet jau vėsokas vanduo.
O, mylimuke, kaip faina skaityti!! Aš dar irgi maudausi-šiltesnėmis dienomis, kai dieną pavyksta kartais ištrūkti ar savaitgalį. Vakar kaip tik maudžiausi po darbo, nu kaip maudžiausi-kelis kartus įlendi, bandžiau biški paplaukti, bet jau šalta...
Jus esate visiskas kosmosas. Moteros, kaip sugebate?
O kurias reitingavai? As kiek pamenu Radvile homoseksualu teisiu pazeidimu "nepastebejo", BIlotaite snekejo apie seimos apibrezimo itviritnima...Ir man nekyla ranka
</p>
Atsiprašau, kad įsiterpiu, bet o kur Radvilė nepastebėjo homoseksualių žmonių teisių? Klausiu rimtai, tai man būtų esminė pastaba. Tiesiog nemačiau.
Jei nepavyks atsakyt iki 10. 09, 23:59, tai nereikia vėliau
Jo, ir aš, tik vieną Majauską įkomponavqlau tarp moterų
Bet jei Iš Šviesos tiesą čia rašo, reiškia apsipazorinau
Bet juk Radvilė ne homofobė, kiek aš pamenu?
Iš Šviesos,
Žinok, tas jausmas įšokus į vandenį, man turbūt jau priklausomybė, tokia energijos bomba viduj sprogsta 🤯
Atsiprašau, kad įsiterpiu, bet o kur Radvilė nepastebėjo homoseksualių žmonių teisių? Klausiu rimtai, tai man būtų esminė pastaba. Tiesiog nemačiau.
As tikrai dabar nepacituosiu. Kazkada esu skaiciusi, ar maciusi apie tai. Del to ir parasiau "kiek pamenu".
</p>
Supratau
Aga, gerai ji ten jį suvartė
žiauriai taikliai ant žemės nuleido, žaaauriai.
Mergos, geri vitaminai plaukams?
Papildyta:
Kaip susinervinęs SS