O, mylimuke, kaip faina skaityti!! Aš dar irgi maudausi-šiltesnėmis dienomis, kai dieną pavyksta kartais ištrūkti ar savaitgalį. Vakar kaip tik maudžiausi po darbo, nu kaip maudžiausi-kelis kartus įlendi, bandžiau biški paplaukti, bet jau šalta...bet toks kaifas man po to-stoviu apsisukusi rankšluosčiu, garas iš burnos truputį jau eina, vėsa ir toks geras energijos pliūpsnis!! Na, dabar jau gal po pirties tik maudysiuosi, jau ir taip šiemet pasiekiau asmeninį rekordą vėliausio maudymosi.
Bet ką pastebėjau konkrečiai, tai man tikrai mažiau šalta. Dar striukės nenaudojau, megztinį tik ir kai kolegos dejuoja, kad jau "vėsoka". man tai norisi langą atsiverti
Beje, dėl balsavimo: pirmad balsavau prie spaudos rūmų, ten žmonių stovėjo, bet maža ir greita eilutė, nepalyginsi su Lukiškių aikšte-kosmosas ten kokia eilė ištisai...
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 08, 10:52)
Nu kokia čia žiema, gi rūkas, kaip tik rudeniui
Aš dar išsimaudžiau, bet jau vėsokas vanduo.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 10 07, 12:30)
Ruostis tai as ruosiuos, cia svajone buvo dalyvaut jau sena. Laimet tikrai nesiruosiu, cia grynai del idomumo. Bet va mintys apie covid kisa koja. Kazi kaip cia su tuo karantinu bus, ar nereiks izoliuotis. Dabar pries rinkim6s visi tyli, jokiu draudimu. O kas bus po dvieju sav - neaisku.
Cambala, kaip fainai! Nors aš nagų/swarowskių klausimais atsilikėlė, bet fainai, kad žmonės taip va dalyvauja net ir kitur