Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(cambala @ 2020 10 06, 21:18)
Sveikos. Ruosiuos cempionatai su Swarovskiais, Eu lygio, karanntino salygom Slovenijoj...🤣.

Kaip fainai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai įsimylėjau rudenį wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 08, 10:55)
Labai įsimylėjau rudenį  wub.gif

ojoj, tik jau ne toki biggrin.gif brrr, cia jau ziema, ne ruduo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 10 08, 11:03)
ojoj, tik jau ne toki  biggrin.gif  brrr, cia jau ziema, ne ruduo  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu kokia čia žiema, gi rūkas, kaip tik rudeniui wub.gif Aš dar išsimaudžiau, bet jau vėsokas vanduo.
Atsakyti
O, mylimuke, kaip faina skaityti!! Aš dar irgi maudausi-šiltesnėmis dienomis, kai dieną pavyksta kartais ištrūkti ar savaitgalį. Vakar kaip tik maudžiausi po darbo, nu kaip maudžiausi-kelis kartus įlendi, bandžiau biški paplaukti, bet jau šalta...bet toks kaifas man po to-stoviu apsisukusi rankšluosčiu, garas iš burnos truputį jau eina, vėsa ir toks geras energijos pliūpsnis!! Na, dabar jau gal po pirties tik maudysiuosi, jau ir taip šiemet pasiekiau asmeninį rekordą vėliausio maudymosi.
Bet ką pastebėjau konkrečiai, tai man tikrai mažiau šalta. Dar striukės nenaudojau, megztinį tik ir kai kolegos dejuoja, kad jau "vėsoka". man tai norisi langą atsiverti smile.gif

Beje, dėl balsavimo: pirmad balsavau prie spaudos rūmų, ten žmonių stovėjo, bet maža ir greita eilutė, nepalyginsi su Lukiškių aikšte-kosmosas ten kokia eilė ištisai...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 08, 10:52)
Nu kokia čia žiema, gi rūkas, kaip tik rudeniui wub.gif  Aš dar išsimaudžiau, bet jau vėsokas vanduo.

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 10 07, 12:30)
Ruostis tai as ruosiuos, cia svajone buvo dalyvaut jau sena. Laimet tikrai nesiruosiu, cia grynai del idomumo. Bet va mintys apie covid kisa koja. Kazi kaip cia su tuo karantinu bus, ar nereiks izoliuotis. Dabar pries rinkim6s visi tyli, jokiu draudimu. O kas bus po dvieju sav - neaisku.

Cambala, kaip fainai! Nors aš nagų/swarowskių klausimais atsilikėlė, bet fainai, kad žmonės taip va dalyvauja net ir kitur 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi_na: 08 spalio 2020 - 11:09
mano metų laikas-pavasaris, jėzau, išprotėt galima tada kaip faina...
Dabar irgi nieko, bet bet....
Atsakyti
Man irgi graziausias metu laikas pavasaris, geguzes men kai viskas sprogsta, zydi.
Niuriausias lapkritis. Vel suks laika, 4 valanda tempt prades.
Atsakyti

Foto nereali :wub:

Bijau rudens, ypač  lapkričio mėnesio.Man tai baisiausias ir sunkiausias laikas.Jei uždarys karantinui šiuo laiku, tai man durnynas garantuotas.Bet, labai tikiuosi,kad to nebus.

Niekaip neapsisprendžiu už ką balsuoti.Už ką nebalsuoti tai jau aišku.Vakar kažkas bukletų į darbinę pašto dėžutę prikišo.Tai su kolegemis vienbalsiai nutarėme, kad tinkamiausi kandidatai nr 14.(Nebalsavimui)Kokiems reikia būti lohams,kad nusifotografuoti iškirsto miško fone :oh:Stovi visi išsiviepę kelmyne,laimingi, savimi patenkinti, ir dar galvoja,kad už juos kas balsuos.

Atsakyti
Draugas iš Kijevo informavo, kad pas juos (UA) per vakar dieną naujų COVID’o patvirtinta 5397.
Atsakyti
ogo,s kaičiai kaip auga verysad.gif
Aš greičiausiai už konservatorius balsuosiu, ten Šimonytė...
Atsakyti

Konservai tai man taip sau,čia bandau švelniai išsireikšti.Bet Šimonytė labai imponuoja.

Joooo, virusas įgauna pagreitį a050.gif

Atsakyti
Su nekantrumu laukuu balsavom9 rezulratu. O siaip isankstiniame balsavime sikart dalyvavo dvigubai daugiau zmoniu nei pries 4 metus. Kazi del ko, ar taip visi tu valstieciu nenori ar del covid.
Reklamu nelabai ziuriu, tik kas per fona pereina, bet man tai Puteikio su Krivicku tokie isteriniai zingsniai. Ir dar Darbo partijos su tuo " jis atsako" ar " garantuoja"... tfu
Atsakyti