Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 06, 08:04)
Montekrista,
Su kuo apskaitai mokesčius individualios? Kokį appsą turi ar tiesiog exeliuką?

Dar niekaip, nieko aš ten nesuprantu, VMI rašysiu išsiaiškinsiu, jie ten online gerai konsultuoja. Šiuo klausimu esu visiška višta, nu siaubas kaip man tai neduota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 06, 12:40)
Dar niekaip, nieko aš ten nesuprantu, VMI rašysiu išsiaiškinsiu, jie ten online gerai konsultuoja. Šiuo klausimu esu visiška višta, nu siaubas kaip man tai neduota biggrin.gif

Bet tai jeigu vykdai veiklą, tai turi sekti kažkur išlaidas įplaukas, vmi už tave to nepadarys manau g.gif
Nes yra visokių tų programėlių, įdomu, kokia geriausia. Šiaip vmi net turi, nemokama, bet skaičiau, kad prasta.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 06, 11:50)
Bet tai jeigu vykdai veiklą, tai turi sekti kažkur išlaidas įplaukas, vmi už tave to nepadarys manau g.gif
Nes yra visokių tų programėlių, įdomu, kokia geriausia. Šiaip vmi net turi, nemokama, bet skaičiau, kad prasta.

na mano įplaukos tokios sistemingos, susikaupia tam tiikra suma, išrašau sąskaitą, tai gal kaip nors. Bet šiaip vargas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Ruosiuos cempionatai su Swarovskiais, Eu lygio, karanntino salygom Slovenijoj...🤣.

Bl, kaimyne is Santaru grizo( ta kur covidine). Daugiau nei menesi ligon8nej gulejo( ji rizikos grupej buvo, praeitais metaus plauciu piktulybini darini isoperavo). Laimei plauciams taike tik devuoni, skoni / kvapa praradus buvo, tempe 38, 5, plauciu uzdegimas puole..
Vnz nusilpus moteris labai. Matomai senolius ir rizikingoj grupeo normaliai covid paguldo. N9rs jai dar pasiseke.

Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 10 01, 18:25)

😍
Musu grynai pirma foto, tik akys melynos.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 10 01, 11:49)
Dievo nėra ...

Yra
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 06, 14:26)
na mano įplaukos tokios sistemingos, susikaupia tam tiikra suma, išrašau sąskaitą, tai gal kaip nors. Bet šiaip vargas biggrin.gif

Nu su įplaukom kaip ir aišku, pas mane bus ir išlaidų, vakar pusę dienos skaičiau, ką ten galima apskaityt, ko negalima, ir kaip viską padaryt. Kuo daugiau skaitai, tuo daugiau klausimų kyla, visą paklodę klausimų vmi pasiruošiau wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 07, 07:00)
Nu su įplaukom kaip ir aišku, pas mane bus ir išlaidų, vakar pusę dienos skaičiau, ką ten galima apskaityt, ko negalima, ir kaip viską padaryt. Kuo daugiau skaitai, tuo daugiau klausimų kyla, visą paklodę klausimų vmi pasiruošiau wacko.gif

Tai tau kitaip, aš išlaidų neturiu, mano darbas grynai kūrybinis, jokių papildomų medžiagų (be kompo ir elektros) nereikia.
Atsakyti

Sveikos. Ruosiuos cempionatai su Swarovskiais, Eu lygio, karanntino salygom Slovenijoj...🤣.

Ak,štai kur tu pradingusi :ax:

Dideliausios sėkmės,kad rankelė nedrebėtų. :victory2:

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 06, 21:18)

Nedrįsk neįkelt čia savo darbo cool.gif
Atsakyti
aga, rodyk darbus, gal klientėm patapsim biggrin.gif
Atsakyti
Ruostis tai as ruosiuos, cia svajone buvo dalyvaut jau sena. Laimet tikrai nesiruosiu, cia grynai del idomumo. Bet va mintys apie covid kisa koja. Kazi kaip cia su tuo karantinu bus, ar nereiks izoliuotis. Dabar pries rinkim6s visi tyli, jokiu draudimu. O kas bus po dvieju sav - neaisku.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 07, 12:30)
Ruostis tai as ruosiuos, cia svajone buvo dalyvaut jau sena. Laimet tikrai nesiruosiu, cia grynai del idomumo. Bet va mintys apie covid kisa koja. Kazi kaip cia su tuo karantinu bus, ar nereiks izoliuotis. Dabar pries rinkim6s visi tyli, jokiu draudimu. O kas bus po dvieju sav - neaisku.

nebus karantino, supranta jau visas pasaulis, kad ekonomika negali stoti, nes bus pzdc
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 07, 12:39)
nebus karantino, supranta jau visas pasaulis, kad ekonomika negali stoti, nes bus pzdc

Pr8e k9 cia ekonomika, jei 0vz dabar Kipras, Latvija su tam tikrom salygom tik 8sileidzia, Suomija isileidzia tik darbo reikalais ar jei ten gyveni, i seimos sventes( vestuves).
Kas cia bus nzn, nors uzsiregistravau, susimokejau, su panom viesbuti uzsibookinom.
Atsakyti