Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Terezza @ 2020 10 02, 20:53)
<p>Mylimule, kaip tu tuos savo bananus daiginai?</p>

Išdaigint iš sėklos juos be proto sunku, bet jie vaikus veda kaip išprotėję, tai jei kas turi, gali pasidalint, ar gali nusipirkt.
Ir aišku reik veislę žiūrėt, maniškis apie 2m auga, o kiti ir 3-5 gali būt biggrin.gif
Man rods mano sitie
Dwarf Cavendish banana
Atsakyti

Išdaigint iš sėklos juos be proto sunku, bet jie vaikus veda kaip išprotėję, tai jei kas turi, gali pasidalint, ar gali nusipirkt.
Ir aišku reik veislę žiūrėt, maniškis apie 2m auga, o kiti ir 3-5 gali būt biggrin.gif
Man rods mano sitie
Dwarf Cavendish banana

Prisižūrėjau parke Malagoj, nu labai jau jie gražu. Gal kur terasos kampe įtupdysiu. 

Dar, va, užmačiau, kad ir kavos galima ant palangės užsiauginti. COFFEA ARABICA:

s-l1600.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 03 spalio 2020 - 11:59
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 03, 08:47)
O kiek jai, kad bijai katę imt?

Virš dviejų. Supratimo, kaip elgtis su kate dar nėra.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 10 04, 10:45)
Virš dviejų. Supratimo, kaip elgtis su kate dar nėra.

Oi klysti. Pirmoji katė atkeliavo, kai mažajai buvo pusantrų smile.gif
Atsakyti

Bet laukiu, kol mano mažiukė paaugs.

Jei tikrai nori,jei galėsi pakankamai laiko skirti abiems, pats laikas katinui(katei).

Mūsų mažoji, labai mėgsta kas pūkuota ir švelnu.Didysis katinas laiku pasiplauna, mažoji katė nespėja.Tai jai tenka atlaikyti visą glostymų laviną.Žinoma, visada kas  iš suaugusių būnam šalia, saugom,kad katės neįskaudintų.Mergytei 1,5 metelių.Ir jau supranta, kad negalima temti už uodegos, ar ūsų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 04 spalio 2020 - 12:40

Pikčiurnienė  :lol: 

120768372_1281620638845810_6219975930240

Atsakyti
Nieko ji ne pikta, geruolė turbūt kaip reikiant biggrin.gif
Atsakyti

Nieko ji ne pikta, geruolė turbūt kaip reikiant biggrin.gif

Jo, iš tikro ji ypatingai švelni ir atsargi, nors iš išvaizdos atrodo priešingai.

Atsakyti

Sudėjo man terasoj sieną/groteles, tai jau kitais metais raganes galės vyniotis. Nai nai, širdis džiaugiasi  :wub:​ 

Atsakyti

Sudėjo man terasoj sieną/groteles, tai jau kitais metais raganes galės vyniotis.

Kažkas džiaugiasi naujais augalais, o aš savaitgalį panaikinau vieną gėlyną.Prie namo sienos buvo viendienių eilė, rimtų, veislinių.Tai aš jas visas padovanojau, o vietoj jų bus tujų eilė ir mulčias.Pajutau,kad niekur nebespėju ir nieko nebenoriu.

Rūstus, juodas grožis :wub:

Atsakyti

Kažkas džiaugiasi naujais augalais, o aš savaitgalį panaikinau vieną gėlyną.Prie namo sienos buvo viendienių eilė, rimtų, veislinių.Tai aš jas visas padovanojau, o vietoj jų bus tujų eilė ir mulčias.Pajutau,kad niekur nebespėju ir nieko nebenoriu.

Rūstus, juodas grožis :wub:

Kai pas mane tik terasa, tai ir norėdama per daug neprisisodinčiau. Tik tvarkingiau bus viskas.

Atsakyti
Montekrista,
Su kuo apskaitai mokesčius individualios? Kokį appsą turi ar tiesiog exeliuką?
Atsakyti