Išdaigint iš sėklos juos be proto sunku, bet jie vaikus veda kaip išprotėję, tai jei kas turi, gali pasidalint, ar gali nusipirkt.
Ir aišku reik veislę žiūrėt, maniškis apie 2m auga, o kiti ir 3-5 gali būt
Man rods mano sitie
Dwarf Cavendish banana
Išdaigint iš sėklos juos be proto sunku, bet jie vaikus veda kaip išprotėję, tai jei kas turi, gali pasidalint, ar gali nusipirkt.
Ir aišku reik veislę žiūrėt, maniškis apie 2m auga, o kiti ir 3-5 gali būt
Man rods mano sitie
Dwarf Cavendish banana
Prisižūrėjau parke Malagoj, nu labai jau jie gražu. Gal kur terasos kampe įtupdysiu.
Dar, va, užmačiau, kad ir kavos galima ant palangės užsiauginti. COFFEA ARABICA:
Bet laukiu, kol mano mažiukė paaugs.
Jei tikrai nori,jei galėsi pakankamai laiko skirti abiems, pats laikas katinui(katei).
Mūsų mažoji, labai mėgsta kas pūkuota ir švelnu.Didysis katinas laiku pasiplauna, mažoji katė nespėja.Tai jai tenka atlaikyti visą glostymų laviną.Žinoma, visada kas iš suaugusių būnam šalia, saugom,kad katės neįskaudintų.Mergytei 1,5 metelių.Ir jau supranta, kad negalima temti už uodegos, ar ūsų.
Sudėjo man terasoj sieną/groteles, tai jau kitais metais raganes galės vyniotis.
Kažkas džiaugiasi naujais augalais, o aš savaitgalį panaikinau vieną gėlyną.Prie namo sienos buvo viendienių eilė, rimtų, veislinių.Tai aš jas visas padovanojau, o vietoj jų bus tujų eilė ir mulčias.Pajutau,kad niekur nebespėju ir nieko nebenoriu.
Rūstus, juodas grožis
Kažkas džiaugiasi naujais augalais, o aš savaitgalį panaikinau vieną gėlyną.Prie namo sienos buvo viendienių eilė, rimtų, veislinių.Tai aš jas visas padovanojau, o vietoj jų bus tujų eilė ir mulčias.Pajutau,kad niekur nebespėju ir nieko nebenoriu.
Rūstus, juodas grožis
Kai pas mane tik terasa, tai ir norėdama per daug neprisisodinčiau. Tik tvarkingiau bus viskas.