Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Nakviša @ 2020 10 01, 19:46)
Aš kerpu. Dažniausiai kas du metus.
Liutuko cukuosena būna. Abiems.

Vizualo nebus?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 10 01, 20:46)
Vizualo nebus?

Tigras ir jo 3 kg (“alaus pilvukas”)
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 10 01, 19:26)
Nu žinok užknisa. Sidabrinis plaukas ne tik šiaip sklando, bet jis visur. Jei galvoju, kad jo nėra - yra. Pavasarį kai meta ypač. Ir šukuok nešukavęs.
Tereza gali paliudyti kokio dydžio iššukuoju plauką, jei pagaunu.
Apie šukavimo procesą jau net nekalbu. O jei dar savaitei išvažiuojam ir paliekam kitiems prižiūrėti - 100% bus kudlos susivėlusios. Ir tada belieka kirpti liūtuku.

Nu bet pirkai ilgaplaukes, ko tikėjaisi? Nzn nzn...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 01, 21:31)
Nu bet pirkai ilgaplaukes, ko tikėjaisi? Nzn nzn...

Aš pirkau ne plaukus. Charakterį.
Yra kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 10 01, 20:33)
Aš pirkau ne plaukus. Charakterį.
Yra kaip yra.

Dabar tai jai taip, yra kaip yra. O kokį charakterį pirkai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 01, 21:37)
Dabar tai jai taip, yra kaip yra. O kokį charakterį pirkai?smile.gif

Kaip čia paaiškinti.
Ar įsivaizduoji katę, kurią paguldžius ant šono tu gali su ja grindis valyti, kaip su skuduru? Ir jis tau nieko nedarys. Gulės ir lauks kol tau nusbos.
Mažajam tada buvo metų kiek? Jei Tigrui 8 dabar, tai mažajam tada buvo ... 3.
O Lapė tokia miela ir miela, kartais iki šleikštumo. Gerąja prasme. Kaip šuo, tik kniaukia.
Sibiro maskaradinės katės jeigu gyvena su žmogumi, jos labai specializuotos. Joms reikalinga pastovi žmogaus draugija. Idealus katinas šeimoms su mažais vaikais. Va ir dabar vaikšto aplink ir reikalauja paglostymo. Didelis pliušinis meškiukas. Tik kniaukia.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 10 01, 20:48)
Kaip čia paaiškinti.
Ar  įsivaizduoji katę, kurią paguldžius ant šono tu gali su ja grindis valyti, kaip su skuduru? Ir jis tau nieko nedarys. Gulės ir lauks kol tau nusbos.
Mažajam tada buvo metų kiek? Jei Tigrui 8 dabar, tai mažajam tada buvo ... 3.
O Lapė tokia miela ir miela, kartais iki šleikštumo. Gerąja prasme. Kaip šuo, tik kniaukia.
Sibiro maskaradinės katės jeigu gyvena su žmogumi, jos labai specializuotos. Joms reikalinga pastovi žmogaus draugija. Idealus katinas šeimoms su mažais vaikais. Va ir dabar vaikšto aplink ir reikalauja paglostymo. Didelis pliušinis meškiukas. Tik kniaukia.

Tipiškas burmos aprašymas:) todėl ir įsimylėjau jas smile.gif ir šeriasi mažai biggrin.gif
Meilios iki dangaus, rankinukai, drąsios su svečiais, myli vaikus, ir tt:)
Ir kita mirla, visad visad šalia, bet ant rankų nemėgsta būt nešiojama ir vaikams dėmesio mažuau skiria. Ir šeriasi daugiau😆 o visa kita ta pati nuostabybė wub.gif
Atsakyti
Žiūriu, pas visas tos pacios bėdos, kailių kamuoliai pasieniais skraido biggrin.gif labiausiai apsimoka vėžliukas, tik kad nuobodu labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 02, 13:13)
Žiūriu, pas visas tos pacios bėdos, kailių kamuoliai pasieniais skraido biggrin.gif labiausiai apsimoka vėžliukas, tik kad nuobodu labai  biggrin.gif

Pqs mane neskraido ;) viskas normaliai biggrin.gif
Atsakyti

Mylimule, kaip tu tuos savo bananus daiginai?

Atsakyti
Dievinu sibiriukus. Tiesiog ludausi. Pažiūrėjau Nakvišos įkeltas foto, paskaičiau ką apie charakterį parašė, vos neapsiverkiau. Visiškai identiška mano turėtajam. Kai vėl turėsiu katiną, tai būtinai sibirinį, nebent širdis suskais dėl kokio beglobiuko, kas irgi laaabai tikėtina. Bet laukiu, kol mano mažiukė paaugs.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 10 02, 21:17)
Dievinu sibiriukus. Tiesiog ludausi. Pažiūrėjau Nakvišos įkeltas foto, paskaičiau ką apie charakterį parašė, vos neapsiverkiau. Visiškai identiška mano turėtajam. Kai vėl turėsiu katiną, tai būtinai sibirinį, nebent širdis suskais dėl kokio beglobiuko, kas irgi laaabai tikėtina. Bet laukiu, kol mano mažiukė paaugs.

O kiek jai, kad bijai katę imt?
Atsakyti