Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Mas kilimu atsisake pries 20 metu, kai sunui bronch adtma pripazino.
Geris gyvenr be kilimu ir be visokiu partieriniu matrioskiniu audiniu wub.gif.

As irgi be ju gerai gyvenu ir neturiu poreikio. :). Svarbu tik, kad grindys butu medinis parketas, o ne tos saltos plastikines alia medines grindys. 

Atsakyti

Aš apie savo katiną sakau, kad durnius. Ne mano vienos myža, sykį pasiskaičiau, tai manasis palyginus dar gėlytės. Vienos moteriškės katinas privarė į tosterį, į rozetę🤦♀ Mano motina turėjo nekastruotą katiną, kai parsinešė į saują tilpo, užaugo bajavas katinas, nei karto nebuvo ne vietoj privaręs.

Maniske ant stalo yra privarius. Ant sienos (pakelus uodega). Baisiausia - i mano zomsinius batelius. 

Atsakyti
Maniškio topas buvo kai teliką iš galo apvarė, vaizdas dongo, teko taisyt

Nupirkau šunims džiovintų jaučio pimpalų, bokserė kaip nekeista graužia, nes sykį kai buvau nupirkus net nepalietė, o mopsas trinasi į tą pimpalą doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Neįsivaizduoju kaip katinas ar katė, juo labiau kastruoti gali myžčioti namuose.Tokių bajerių mano namuose nebūna.Va,kai aplanko kaimyno katinas, tai tada smirda visas kiemas.Galėtų gi ir susitvarkyti katiną.

Atsakyti
Būna, kai piktas, arba "depresija" aplanko. reik žiūreti, kaip kate/katinas jauciasi, del ko viskas vyksta. gyvūnai nemoka meluoti.
Atsakyti
Tfu tfu visos katės myža kur pridera. O va drsugė turi veislyną, tsi pripasakoja biggrin.gif mergos ir ant spintrlės yra primyžusios ir tt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 07, 07:57)
<p>Neįsivaizduoju kaip katinas ar katė, juo labiau kastruoti gali myžčioti namuose.Tokių bajerių mano namuose nebūna.Va,kai aplanko kaimyno katinas, tai tada smirda visas kiemas.Galėtų gi ir susitvarkyti katiną.
</p>

Nu tai pasigooglink paprasčiausiai. Kai kartu gyvena keli katinai, būna, kad pradeda konkuruoti tarpusavyje, taigi žymi ir kastruoti. Aš irgi netikėjau, bet va.. Ir jei kačiukas anksti lieka be mamos, visai tikėtina, kad užaugęs turės elgesio problemų.
Kai nusipirkom meiną, galvojom reikia antro katino, kad draugautų, bet jie niekada gerai nesutarė, būna vienas kitam į atlapus kimba, iki kraujo nesipeša, bet vistiek nedraugiškai. Tai manau dėl to ir žymi, bando parodyt kas vierchas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 07 kovo 2020 - 09:32
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 06, 23:29)
Jauniausias šeimos narys
vartotojo įkelta nuotrauka

Jauniausio šeimos nario dėdė

Ir mūsų senjorė

Groziu padave wub.gif . Sibiro nevos maskaradai?
Bet tatto geles irgi wub.gif .
Atsakyti
Nakvisa
O jau kailio kamuoliai kokie, kaip as juos niurkyciau wub.gif

Is sviesos,
Jus turit katina? Koki?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 03 07, 09:03)
Būna, kai piktas, arba "depresija" aplanko. reik žiūreti, kaip kate/katinas jauciasi, del ko viskas vyksta. gyvūnai nemoka meluoti.

Turi namie gyvunu? Ar siaip daktare- vetas?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 07, 09:56)
Nakvisa
O jau kailio kamuoliai kokie, kaip as juos niurkyciau  wub.gif
Is sviesos,
Jus turit katina? Koki?

Ko neuzsiveisiat katino ar suniuko?
------
Vakar zinias rode, Sirinskiene. Ana kabinete triusiuka augina.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 06, 23:46)
. Svarbu tik, kad grindys butu medinis parketas, o ne tos saltos plastikines alia medines grindys. </p>

Geriausiai sildomos grindys.
Atsakyti
turiu. bALTĄ, ILGO PLAUKO. 12 VIRŠ METU.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 03 07, 08:05)

Geriausiai sildomos grindys.

Nebūtinai. paskui ipranti, išlempi, kitur nueini, kur grindys paprastos, atšali ir sloguoji. draugai isidejo šildomas vonioj, tai pradejo dažniau sloga sirgti.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 03 07, 10:13)
turiu. bALTĄ, ILGO PLAUKO. 12 VIRŠ METU.
Papildyta:
Nebūtinai. paskui ipranti, išlempi, kitur nueini, kur grindys paprastos, atšali ir sloguoji. draugai isidejo šildomas vonioj, tai pradejo dažniau sloga sirgti.

Kate? Kuo seri? Subproduktu ar mesa duodi?

Gal jie ir islempo, mes tai ne. Svarbu imunitetas stipresnis ir nebus jokiu slogu.
Atsakyti