Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Tai jo, žymi. Iškastruotas jis normaliai, būna, kad ir kastruiti katinai žymi, aš tiesiog nebeleidžiu jo į namą, apribota teritorija kiemas- virtuvė. Bet neįdomu apie tą myžnių šnekėt, jau geriau tada apie by.bius

Mano viena kate myzo, mes tiesiog neturejome namuose kilimu. As iki siol gyvenu be kilimo, pripratimas grynai :D

Atsakyti
Aš taip ir įtariau, kad jis, o ne ryžas myža. O kad galutinai įsitikint, vyras parnešė kamerą, kur į judesį reaguoja, padėjom jo mėgstamiausioj myžimo vietoj virtuvėj ant spintelės, ilgai laukt nereikėjo. Viskas trunka max kokias 5 sekundes, užšoko, purkšt purkš, koją pakratė ir nušoko. Gal kam reikia? Į kebabinę
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Nzn.. musu katinas nekastruotas nemyza. Jam 13 zmoniu metu.Na turi zaisla- tartina ji.. Kaip suo..

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 06, 21:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gyvenokartabobute" data-cid="72624321" data-time="1583523244"><div><p>Tai jo, žymi. Iškastruotas jis normaliai, būna, kad ir kastruiti katinai žymi, aš tiesiog nebeleidžiu jo į namą, apribota teritorija kiemas- virtuvė. Bet neįdomu apie tą myžnių šnekėt, jau geriau tada apie by.bius</p></div></blockquote><p>Mano viena kate myzo, mes tiesiog neturejome namuose kilimu. As iki siol gyvenu be kilimo, pripratimas grynai biggrin.gif</p>

Mas kilimu atsisake pries 20 metu, kai sunui bronch adtma pripazino.
Geris gyvenr be kilimu ir be visokiu partieriniu matrioskiniu audiniu wub.gif .
Atsakyti
Neturim nei kilimu, nei uzuolaidu. Dukra tik issireikalavo roletu, nes nemegsta saules. As tai kaifuoju ir gaudau kiekviena spinduli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 06, 21:59)
Nzn.. musu katinas nekastruotas nemyza. Jam 13 zmoniu metu.Na turi zaisla- tartina ji.. Kaip suo..

Nes vienas gyvena, daugiau katinų nėra pas tave? Vetai sako, kad tai dominance elgesys. Jis tiesiog durnius yra, būna tokių
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 06, 22:03)
Neturim nei kilimu, nei uzuolaidu.  Dukra tik issireikalavo roletu, nes  nemegsta saules. As tai kaifuoju ir gaudau kiekviena spinduli wub.gif

Aš laikinai nukabinau užuolaidas, nes ruošiuosi kambarį perdažyt, tai nejauku, priešais namai stovi, negaliu plikais papais iš dušo išėjus vaidentis, kad nepamatytų kaimynai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 06, 22:09)
Nes vienas gyvena, daugiau katinų nėra pas tave? Vetai sako, kad tai dominance elgesys. Jis tiesiog durnius yra, būna tokių

Nera katinu daugiau.
Nera jis durnius.
O tau myza- tegu myza.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 06, 22:15)
Nera katinu daugiau.
Nera jis durnius.
O tau myza- tegu myza.

Aš apie savo katiną sakau, kad durnius. Ne mano vienos myža, sykį pasiskaičiau, tai manasis palyginus dar gėlytės. Vienos moteriškės katinas privarė į tosterį, į rozetę🤦‍♀️ Mano motina turėjo nekastruotą katiną, kai parsinešė į saują tilpo, užaugo bajavas katinas, nei karto nebuvo ne vietoj privaręs.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 06, 22:20)
Aš apie savo katiną sakau, kad durnius. Ne mano vienos myža,

Tai jis kastruotas ir myza?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 06, 22:22)
Tai jis kastruotas ir myza?

Ne tai kad myža, jis žymi. Purškia
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 06, 22:03)
Neturim nei kilimu, nei uzuolaidu.  Dukra tik issireikalavo roletu, nes  nemegsta saules. As tai kaifuoju ir gaudau kiekviena spinduli wub.gif

Sensti moc
Uztat saules ir norisi biggrin.gif
Atsakyti
Nesenstu, visada megau saule. O langai i pietrycius, niekas neuzstoja, tai tobuliau ir but negali 🌞
Atsakyti
Jauniausias šeimos narys

Jauniausio šeimos nario dėdė

Ir mūsų senjorė

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 06 kovo 2020 - 23:32