QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 06, 20:13)
Kam dar by.bių? Vieną, patį didžiausią, given palikčiau, kad užsi.., atsivilko
Vėl ryžas kažko pridirbo?
QUOTE(cambala @ 2020 03 06, 20:28)
Esu skaicius kad lyg Afrikoj yra tokia gentis, kur vyram pastoviai stovi.
Fiziologiskai sunku isivaizduot. Nebent kazka pasidare pimpiams?
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 06, 19:43)
Fiziologiskai sunku isivaizduot. Nebent kazka pasidare pimpiams?
Nzn. Prisiminiau kad skaiciau geltonoj spaudoj gali but nesamone.
O cia kad Rasputino ir Napoleona kazkur sloinike tai irgi netikiu
https://apps.alfa.lt...php?id=14212686
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 06, 20:38)
Jo. Primyžo į batus
Oiiii...
Actu bandei kada tokias vietas tepti?
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 06, 20:10)
Juokauju. Ryžas tvarkingas, niekur nemyža. O myžniaus "žygdarbiams" panaikint nepadėjo niekas, teko lupt lauk kilimus
Papildyta:
Į by.bių temą: žinant kokia didelė Savicko ranka, tai pas jį tikrai ne kornišonas, Starošaitė būtų laiminga, jei Žvagulis tokį "kornišoną" turėtų
Vyras turi būti gražesnis už beždžionę.
Kažkur girdėta?
Vyresnes kartos lietuviu moto
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 06, 19:28)
Kazi, nebus per velu dabar pradet
Nebus
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 06, 20:20)
Juokauju. Ryžas tvarkingas, niekur nemyža. O myžniaus "žygdarbiams" panaikint nepadėjo niekas, teko lupt lauk kilimus
Papildyta:
Į by.bių temą: žinant kokia didelė Savicko ranka, tai pas jį tikrai ne kornišonas, Starošaitė būtų laiminga, jei Žvagulis tokį "kornišoną" turėtų
Papildyta:
O gal ne iki galo iškastruotas? Būna kai vienas kiaušas pilve lieka ar kirkšny, reik šviest žiūrėt. Gal tada žymi teritoriją tiesiog
Kazi, nebus per velu dabar pradet
Skiepykis staigiai.Du skiepai,ir jau 70% apsauga.Po metų dar vienas skiepas,ir beveik 100% apsauga.Aš pvz skiepijausi liepos mėn.Šiemet liepą bus trečias. Po tokios šiltos žiemos erkių bus nerealūs kiekia.Jau dabar nuo šuns renku ne po vieną.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 06, 21:27)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72624261" data-time="1583515704"><div><p>Kazi, nebus per velu dabar pradet </p></div></blockquote><p>Skiepykis staigiai.Du skiepai,ir jau 70% apsauga.Po metų dar vienas skiepas,ir beveik 100% apsauga.Aš pvz skiepijausi liepos mėn.Šiemet liepą bus trečias. Po tokios šiltos žiemos erkių bus nerealūs kiekia.Jau dabar nuo šuns renku ne po vieną.</p>
Kaip džiaugiuos kad mano šunė beveik plika ir šviesi, iškart pamatau erkę ropojančią
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 06, 21:25)
O gal ne iki galo iškastruotas? Būna kai vienas kiaušas pilve lieka ar kirkšny, reik šviest žiūrėt. Gal tada žymi teritoriją tiesiog
Tai jo, žymi. Iškastruotas jis normaliai, būna, kad ir kastruiti katinai žymi, aš tiesiog nebeleidžiu jo į namą, apribota teritorija kiemas- virtuvė. Bet neįdomu apie tą myžnių šnekėt, jau geriau tada apie by.bius