Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(cambala @ 2020 03 06, 16:36)
Tai tavo vyras nesportuoja kaip tu? Juk turetu but raumeningesnis uz sita.

Daugiau nei aš. Jei lyginti su juo - aš visiškas tinginys.
Ir ne, kultūristo / bodybuilderio raumenų nėra pas jį.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 06, 15:37)
Mano tai sitas, tik plaukuotas  ax.gif
https://g.dcdn.lt/dg....php?id=9054215
Cambala
Ne visi sportai tik raumenu auginimas. Tam reikia isties nemazai darbo. Daugumai uztenka stipraus istvermingo kuno, o jau masei augint reik daugiau.

Oi kokie negrazus " nusmuke" peciai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 06, 11:17)
Ko tu cia pyksti? Man kaip tik Is sviesos postas nuskambejo draugiskai,

žmones pykcio pritvinkę viduje, tai ir mato nuolat išoreje. arba itarineja.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 06, 11:33)
Ar jusu vyrai ryztusi tokiai nuogai fotosesijai?

vyrams sunkiau. jiems sunkiau gerus abs išsikocioti.
moteriai, žiurek, ir tas "šokiu pilvukas" gražu, kažkiek riebaliuko, estrogenu. o vyrukas, kad ir su lašinukais, nors ir rankos raumeningos, bet jei pilvas atsikišęs, žiūrek, ir ne taip fotkese atrodo...
Atsakyti

Vyrams sunkiau i save ziureti fotkese butu nebent del geliu, bet ne del pilvo. :) Jie savo isvaizdai nekelia tokiu reikalavimu kaip moterys. Ir kaip, beje, jie kelia moterims.

As niekad nepamirsiu grupioko, kuris isireme rankas i sonus, atkiso pilva, nuziurejo visas ir suveme “pas mus graziu panu nera”. 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 03 06, 16:09)
žmones pykcio pritvinkę viduje, tai ir mato nuolat išoreje. arba itarineja.

Sita tema ne santykiu aiskinimuisi. Jei uzejai - nusivalk kojas ir buk svari.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 06, 16:14)
<p>Vyrams sunkiau i save ziureti fotkese butu nebent del geliu, bet ne del pilvo. smile.gif Jie savo isvaizdai nekelia tokiu reikalavimu kaip moterys. Ir kaip, beje, jie kelia moterims.</p><p>As niekad nepamirsiu grupioko, kuris isireme rankas i sonus, atkiso pilva, nuziurejo visas ir suveme “pas mus graziu panu nera”. </p>

Savickas tai nekazka atrodo sitoj fotisesijoj. Ta oda tokia pritvulinkusi...Su rubais geriau atrodo.
Cambala tai snd cia didziausia kritike🤣.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 06, 14:14)
As niekad nepamirsiu grupioko, kuris isireme rankas i sonus, atkiso pilva, nuziurejo visas ir suveme “pas mus graziu panu nera”

gal tavo grupiokui 28:)?
nežinau, kiek mano pažistamu bernu grižta iš užsienio, visi giria lietuves. lietuves, palyginti su dažnai stambokomis danemis, norgemis, britemis, tai oi...perdaug netgi gražios arba prisigražinę.
ir užsienieciai taip šneka, kad ruses, baltu moterys, pabaltijo šlaiu moterys - lb gražios ir nutukusiu vienetai.
tik vat ką parašei apie 30etę - paveikslą nupiešei - tam tik tam tikras kontingentas moteru taip elgias. nemanau, kad visos urmu taip. kiek reikia vidiniu kompleksu tureti....
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 03 06, 14:20)
Sita tema ne santykiu aiskinimuisi. Jei uzejai - nusivalk kojas ir buk svari.

tai ko bobute pyksta? mirror mirror.
beje, pati ant paštininkes žiūrek kokią repliką parašei. keli postai atgal. susirask. jau aš tai mažiausiai forume pykciu keldavau. apie tavo personal life - zero repliku.
Atsakyti
Paplites mastymas, kad tik vyrai myli akimis, todel tik moterys turi buti/atrodyti grazios.
O vyrui save myleti, savo kunu dziaugtis neva bobiska.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 06, 16:14)
<p>Vyrams sunkiau i save ziureti fotkese butu nebent del geliu, bet ne del pilvo. smile.gif Jie savo isvaizdai nekelia tokiu reikalavimu kaip moterys. Ir kaip, beje, jie kelia moterims.</p><p>As niekad nepamirsiu grupioko, kuris isireme rankas i sonus, atkiso pilva, nuziurejo visas ir suveme “pas mus graziu panu nera”. </p>

biggrin.gif o taip, nes jie gi gražuokiai su pilvais ir papais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 03 06, 16:30)

tai ko bobute pyksta? mirror mirror.
beje, pati ant paštininkes žiūrek kokią repliką parašei.  keli postai atgal. susirask. jau aš tai mažiausiai forume pykciu keldavau. apie tavo personal life - zero repliku.

Tu dabar specialiai bandai isprovokuot?
Ok, jei nori demesio - gausi kitoj temoj kada nors. O cia kojas nusivalius ir savo skaudulius palikus rami buk.
Atsakyti

gal tavo grupiokui 28:)?

tik vat ką parašei apie 30etę - paveikslą nupiešei - tam tik tam tikras kontingentas moteru taip elgias. nemanau, kad visos urmu taip. kiek reikia vidiniu kompleksu tureti....

Tuo metu buvom bakalaure. Mokykloje irgi kazkaip vaikinai labai didelius reikalavinus merginoms keldavo. Bet ne sau.

As aprasiau tipine zinoma moteri. Yra tokia jaunute Viktorija Siegel. As garantuoju visas sitas sarasas pas ja yra. 

Visas sitas sarasas priedu ir prilipinimu gali atrodyti pigiai, bet gali ir buti beveik nepastebima. Moteris atrodys visumoje grazi, elegantiska, jei nores, pasirupinusi savimi. Tik va kai tokias spauda kaip pavyzdi visoms rodo, yra neteisinga. :) 

Atsakyti
Pilvuzai kitus kritikuoja is nepilnavertiskumo.

Cambala given
Abi baikit, nesikit bent sios temos bash.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 06, 16:43)
Pilvuzai kitus kritikuoja is nepilnavertiskumo.
Cambala          given
Abi baikit, nesikit bent sios temos  bash.gif

Kas pradejo atejus su padjobkem?
As jai graziai pasakiau. Bet jai reikia plestis.
Atsakyti