QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 06, 11:06)
O straipsnis, tai skirtas normalioms moterims, pamirstant, kad mes neturime visos darbo dienos subines desinio pusrutului treniravimui ir atliekamo milijono kelio odos pataisymui.</p><p>Isvaizdai kazkiek demesio ir pinigu skirti reikia, bet as nesitikiu, jog eiline moteris sugebes atitikti milijonieres standartu, tuo paciu dirbant biure, auginant vaikus. O spaudoje pavyzdziai va tokie statomi.</p><p></p><p>Man tai visiskas sokas buvo, kai supratau, kad mano buvusi klasioke retusuoja savo nuotraukas pries i FB keldama. Padaro veida toki isplaukusi iki tiek, kad fone du jos vaikai irgi pakoreguotais veidukais sedi. Freaky. Man cia visiskai kuku, kai negali parodyti viesai, taip kaip tu atrodai.
kaip keista. o man atordo, kad žmones kaip tik chill, atsipalaidavę, ir praejo tas retušavimo amžius. kassyk , kai nuvykstu i užsieni, ten visos pvz angles, tik dzinsai ir bilekoks ištampytas megztinis...ir chilina bet kur....rodos, anglijoj, per pokalbi tik talentas svarbu, gali ateiti bet kaip, svarbu, ne girtas...
p..s ir atvirksciai, db instose kaip tik visokiu postu yra, vz, apie liūdesi, depression, kaip žmones blogai/prastai gali jaustis...
pvz, ieva Z kokias foto deda, no makeup, net glavos neplovus,vokai dažnai patine...
Mylimuke, ar skaitai angliškai, lb geros dvi knygos, pas sese maciau- gali ONLINE nusipirkt:
"It is NOT Ok to feel blue and other lies"
ir apie feminizmą (gal Iš-Šviesos irgi patiks) "Feminists don't wear pink and other lies"