Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Nepanašu.

Ok, sėkmingų pokalbių

Kai as saipysiuos is taves - ta ir pasakysiu. Dabar man tiesiog zvengas uzejo, nes ir Zvagulio ir Savivko kornisonus maciusi. As net nesapnavau, kad galima tokiu dalyku rasti. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 06, 13:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gyvenokartabobute" data-cid="72623972" data-time="1583492798"><div><p>Nepanašu.

Ok, sėkmingų pokalbių</p></div></blockquote><p>Kai as saipysiuos is taves - ta ir pasakysiu. Dabar man tiesiog zvengas uzejo, nes ir Zvagulio ir Savivko kornisonus maciusi. As net nesapnavau, kad galima tokiu dalyku rasti. smile.gif </p>

Ir Žvagulio norėčiau pamatyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 06, 11:06)
O straipsnis, tai skirtas normalioms moterims, pamirstant, kad mes neturime visos darbo dienos subines desinio pusrutului treniravimui ir atliekamo milijono kelio odos pataisymui.</p><p>Isvaizdai kazkiek demesio ir pinigu skirti reikia, bet as nesitikiu, jog eiline moteris sugebes atitikti milijonieres standartu, tuo paciu dirbant biure, auginant vaikus. O spaudoje pavyzdziai va tokie statomi.</p><p></p><p>Man tai visiskas sokas buvo, kai supratau, kad mano buvusi klasioke retusuoja savo nuotraukas pries i FB keldama. Padaro veida toki isplaukusi iki tiek, kad fone du jos vaikai irgi pakoreguotais veidukais sedi. Freaky. Man cia visiskai kuku, kai negali parodyti viesai, taip kaip tu atrodai.

kaip keista. o man atordo, kad žmones kaip tik chill, atsipalaidavę, ir praejo tas retušavimo amžius. kassyk , kai nuvykstu i užsieni, ten visos pvz angles, tik dzinsai ir bilekoks ištampytas megztinis...ir chilina bet kur....rodos, anglijoj, per pokalbi tik talentas svarbu, gali ateiti bet kaip, svarbu, ne girtas...

p..s ir atvirksciai, db instose kaip tik visokiu postu yra, vz, apie liūdesi, depression, kaip žmones blogai/prastai gali jaustis...
pvz, ieva Z kokias foto deda, no makeup, net glavos neplovus,vokai dažnai patine...

Mylimuke, ar skaitai angliškai, lb geros dvi knygos, pas sese maciau- gali ONLINE nusipirkt:
"It is NOT Ok to feel blue and other lies"
ir apie feminizmą (gal Iš-Šviesos irgi patiks) "Feminists don't wear pink and other lies"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 06 kovo 2020 - 13:14
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 06, 13:05)
Klysti. Maciau, kaip ieskojo, norinciu buvo daug,siulanciu (draugus, vyrus, tecius...) dar daugiau. Bet manau, jai buvo svarbu pasirinkti skirtingus. Kam idomus tarkim issiciustije viens i kita panasus modeliai?
Nors ir dabar butu buve idomiau dar skirtingesni.

Tas diedelis koks zavus  wub.gif
Papildyta:
Man patinka, kai vyras (zinoma, ir moteris) myli savo kuna, nesidangsto.  ax.gif

Aisju del skonio nesigincyjama, bet paziurejus tas fotkes ir .
ivertinus tu vyru amziu - man tada mano vyras tobulas.
Ten vienas tatuiruotas graziai, bet toks visas...ai, nesakysiu. Tustoki akiu zvilgsniai pas visus.

Diedelis tai isvis atstumiantis. Kazkaip as barzdotu nemegstu.

Visai noreciau kad vyras rankove issitatuiruotu. Bet jam nepatinka tatoo.

Atsakyti
Ieva yra jaunutė ir graži, ji ir be make up graži biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 06, 14:06)
Nepanašu.

Ok, sėkmingų pokalbių

Ko tu cia pyksti? Man kaip tik Is sviesos postas nuskambejo draugiskai, kad truksta taves (man irgi) . Juk is Zvagulio tai zvenge mergos.
Atsakyti
Visiskai nedomina Savicko ir Zvagulio kornisonai. Aplamai nei kieno nedomina. As turbut nenormali.
Atsakyti
Ieva man nepatinka.
Ir svetimi pimpiai, vien pimpiai, neidomu. Geriau bendras vaizdas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 06, 13:21)
Ieva man nepatinka.
Ir svetimi pimpiai, vien pimpiai, neidomu. Geriau bendras vaizdas.  ax.gif

tai pimpalas prie bendro vaizdo. Pvz Savicko turėtų vizualiai atrodyti labai mažas. Na, -prie bendro vaizdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 06, 12:46)
Pamačiau Savicką, prisiminiau, kaip savo mikasių buvo į instagramą įsimetęs, paskui gynėsi, kad tai ne jo, atseit kažkas jo insta nulaužė. Turbūt kokiai panai siuntė ir netyčia viešai įdėjo laugh.gif

Turiu foto, negaliu viešinti, nežinau ar buvo išviešinta.
Trys berniukai, nuogi su lentomis stovi prie balos kranto ant funbox’o. Aš ten kiekvieną mielą dieną sukau su lenta ir niekaip nespejau pamatyti, kad jie fotografavosi. Ir kas juos fotografavo.
Po to tik pasufleravo, kad 5 ryto veiksmas vyko.

Oooo!!! Prisiminiau. Kai buvau jauna ir durna, prie balos su bernais fotkinomes. Turiu foto: 4 nuogi berniukai, prisidengę kornišonus varnalėšos lapais ar kažkokiais į juos panašiais ir dvi mergiotes su pilna apranga. Dzieve kaip faina buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 06 kovo 2020 - 13:36
Ar jusu vyrai ryztusi tokiai nuogai fotosesijai? Na, zinoma ne i delfi biggrin.gif
O gal jau ir turit pikantisku nuotraukyciu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 06, 13:33)
Ar jusu vyrai ryztusi tokiai nuogai fotosesijai? Na, zinoma ne i delfi  biggrin.gif
O gal jau ir turit pikantisku nuotraukyciu?  ax.gif

Nesiryžtų, jis didelis konservatorius biggrin.gif
Atsakyti