Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 05, 11:36)
<p>Cia ne valdzia, o imone taip nusprende. Valdzios lygyje yra zymiai maziau veiksmo nei Lietuvoje. smile.gif </p>

Tai tavo imone ir yra tau valdzia. Ar tau blogai? Juk neuzsikresi ir neplatinsi zarazos.
As dirbu su kauke ir pirstinem. Ir iki suol dirbau.

Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 05, 11:42)
Vidaus tvarka. Pas mus irgi reikalavimas kompiuterius namo neštis po darbo.
Kol kas nėra reikalavimo dirbti tik iš namų, bet visus susitikimus / posėdžius prašo daryti per confcall’us.
Turint omeny, kad tėra vienas patvirtintas ligos atvejis, būtų labiau nei absurdiška įvesti karantino reikalavimus visuotinai.

Man tai tas vienas " patvirtintas atvejis" absurdiskas. Paziuresim kas bus po menesio.
Visam normaliam vakaru pasauly skaiciai auga, o cia ne.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 05, 08:27)
Baikit gi panikuoti.Nebent mūsų mamoms pavojingas tas virusas.O šiaip rankas plauni,plauni.Tik antibakterinis muilas baigia papilti rankas.

Ar rizikuotumėte mamą apkrėsti?
Atsakyti
Noriu nušauti tuos, kurie negerbia kitų pietų meto aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 03 05, 12:32)

Atsiprašau, kad įsiterpiau.
Ne, savo mama, kaimyne, savim pačia pagaliau nerizikuočiau. Ir nerizikuojam, bet panikos nekeliam (neprisidedam), nes ji nieko gero neduoda.
Atsakyti
Ai, va ka dar pakeiciau - anksciau i dusa pries mjega vakare. Dabar grizus namo.
Atsakyti

Aš dirbu su žmonėmis,mama gyvena kartu,keisti nieko negalima.Ir kuo panikavimas padės?Higiena,ir dar kartą higiena.O dez skystis ir antibakterinis muilas mano darbo įrankiai.

Įdomu, kodėl žmonės nebijo encefalito, ir labai maža dalis skiepijasi?Bet visi bijo erkių?

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 05, 12:40)
Atsiprašau, kad įsiterpiau.
Ne, savo mama, kaimyne, savim pačia pagaliau nerizikuočiau. Ir nerizikuojam, bet panikos nekeliam (neprisidedam), nes ji nieko gero neduoda.

Bandot kast, bet neiseina. Jums mano kaimyne neidomi. Jus cia tik kad tam tikra partija palaikyt. Apgailetina.
Atsakyti

As ir be sitos zarazos i higiena rimtai ziuredavau - kas koso ar ciaudo - atsitraukdavau, viesoj vietoj po wc rankas nusiplauni, tai duris koja ar alkune atsidarai, net savo namuose savo pinigine paciupinejus einu ranku plaut. Ir po visojiu gydytoju rasytu receptu ar pazymu ciupijymo namie rankas plaudavau. Visalaik vyras sakydavo ka as tas rankas plaunu tiek ilgai kai grizdavom namo. Tris kartus su muilu visada muilindavau.
Taip, ant sito punkto as nenormali. Bet per savaite vyra ismokinau 3 kartus rankas plaut namo grizus ir dar su dez skysciu kiekviena vakara pereinu per duru rankenas. Dabar galit juoktis🤣.

O siaip jo, bijau sitos zarazis del savo mamos. Ji sena, serga ir su mumis gyvena. Ir vyro mama sena ir su kruva ligu.

Niekas nesijuoks, viską darai teisingai.Aš irgi tą patį darau.

Tik tas zyzimas eteryje erzina.

O su kauke tik vieną taksistą mačiau.Nei vienas kaukių nenešioja.O kaukių pirkti nėra.Įdomu kada jas ruošiasi nešioti?Ir kur paskui dės?

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 05, 12:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ašaka" data-cid="72623254" data-time="1583404354"><div><p>Ar rizikuotumėte mamą apkrėsti?</p></div></blockquote><p>Aš dirbu su žmonėmis,mama gyvena kartu,keisti nieko negalima.Ir kuo panikavimas padės?Higiena,ir dar kartą higiena.O dez skystis ir antibakterinis muilas mano darbo įrankiai.
</p><p>Įdomu, kodėl žmonės nebijo encefalito, ir labai maža dalis skiepijasi?Bet visi bijo erkių?
</p>

Nesilankymas masiniuose renginiuose ir higienos laikymasis nera panika.
Atsakyti

Oi, pamatytum, kaip kruopas ir makaronus pas mus pc perka.Neseniai ieškojau avižų kruopų, tai gal trečiame prekybcentryje radau.

Atsakyti
Nekenciu kruopu ir makaronu. Manu kr savaitgali mamai pabaigiau, maxej negavau. Rimi nupirkau po pakeli visokiu kur ji valgo.
Saldikli ir saldytuva uzkisau produktais. I parde kasdien nereiks eit.
Tie kurie saiposi is makaronninku turetu pasidziaugt - maziau zmoniu - maziau virusu.
Atsakyti

Prisipirks galybę produktų,suges ir išmes.Nė kiaulių pas mus rajone nėra.

O avižinės kruopos,tiksliau troškinys su mėsa ir daržovėmis tikrai skanu.Nebent troškiniai nepatinka.

Atsakyti