Maniškis nešioja su pasididžiavimu (brolis irgi nešioja). Toks aš protingesnis už kitus.
Na ir dabar irgi vaikšto ryškiai mėlynais plaukais (broliui buvo galima, aš irgi noriu)
https://www.facebook...8502995794/?d=n
: .
Is kur jos? Gal pasisodint galima.
Pernai sodinau ankstyvas kazkokias Adora, nu superines, daug ir didziules. Viena is geriausiai pasisekusiu darzoviu buvo
Papildyta:
Na ir dabar irgi vaikšto ryškiai mėlynais plaukais (broliui buvo galima, aš irgi noriu)
O wow, kaip super
Pas mus darbe, ačiūdie, tokių kalbėtojų nėra. Turbūt pasimesčiau pirmą kartą, jei kažkas užmestų panašią nesąmonę
O tikrai nera ? Jei taip visas moteris apklaustum ar nera girdeje kazko tokio panasaus. Juokelio apie sijona, nestabiluma per menesines ir pan?
As sitoje temoje treniruota, tai situos dalykus matau, o kiti tiesiog nepastebi. Kazkada gavom naujus atsuktuvus, kolega jaunesnis 10 m, baiges pora metu mokslu, alia technikas. Paprasiau parodyt atsuktuvus, sake “merginai neduosiu”. As stoviu su techninio mokslo PhD, 10 m patirties laboratorijoje tuos atsuktuvus naudojant. Galvojau sukisiu i subine jam ta atsuktuva. Daugiau nesake nieko panasaus.
Bet va pakeitusi kelias mokslo ir privacias istaigas tokiu fraziu girdejau VISUR.
Kodel tau sito jiems nepriminus?
Nors tiesa, mastyma pakeisti daug sunkiau nei tiesiog sustabdyt tas frazes.
As darbe nekreipdavau demesio, nes realiai man jie itakos jokios nedare. Man kaip "atpildo" uztekdavo to, kad skusdavosi savo super-moteriskomis zmonomis/draugemis, nuo kuriu tenka slapukauti, "ilsetis", seile i svetimas merginas varvinti. Tai kam man tokia tapti...
Priminiau ana savaite. Tada sake “Tu vadini mane rasistu?”. Viskas nueina “juokais”.
Mastymo pakeisti neimanoma.
Bet va pakeitusi kelias mokslo ir privacias istaigas tokiu fraziu girdejau VISUR.
</p>
Ne, tikrai nėra, bet pas mus vyrų nedaug
Nzn. Mes labiau megstam kiktokius skonius - kaukazo virtuve arba kokia meksikietiska. Tai ieskom tokiu vietu. Pries pora metu vyras sako einam i " Blusyne". Sakau pats ir eik, jau vien kaip skamba🤣. Po kiek laiko vaisciojom senamiesty, einam Saviciaus gatve ir tas baras . Na uzejom. Tikrai lb skanu.
Aš neturiu ko slėpti, jauniausiais yra PA IVF.
Aš tą įstatymą, jo gimimą, keliones, taisymus, projektus atmintinai žinau. Vyras pradėjo Seimo frakcijų slenksčius mintis dar 2004 (?). Jauni / durni, kupini entuziazmo ir vilčių.
Į kokias sienas mes jau tada atsirenkdavome. Po vieno svarstymo išėjau iš salės verkdama. Atsisakiau interviu duoti. Kolegė tada atvirai rėžė “aš pasižadu, nuvykti į LV klinikas ir susitarti dėl pacientų priėmimo, bei geresnių sąlygų taikymo. Pažadu užsakyti norintiems autobusą”.
Uzjauciu.
As va klausau tu seimunu ir jauciuosi kaip kitoje salyje gimusi. Man atrodo yra keletas dalyku, del kuriu isvis nebereiketu gincytis 2020aisias. Ir galimybe susilaukti vaiku - vienas is ju.
Aš tą įstatymą, jo gimimą, keliones, taisymus, projektus atmintinai žinau. Vyras pradėjo Seimo frakcijų slenksčius mintis dar 2004 (?). Jauni / durni, kupini entuziazmo ir vilčių.
Į kokias sienas mes jau tada atsirenkdavome. Po vieno svarstymo išėjau iš salės verkdama. Atsisakiau interviu duoti. Kolegė tada atvirai rėžė aš pasižadu, nuvykti į LV klinikas ir susitarti dėl pacientų priėmimo, bei geresnių sąlygų taikymo. Pažadu užsakyti norintiems autobusą.</p></div></blockquote><p>Uzjauciu. </p><p>As va klausau tu seimunu ir jauciuosi kaip kitoje salyje gimusi. Man atrodo yra keletas dalyku, del kuriu isvis nebereiketu gincytis 2020aisias. Ir galimybe susilaukti vaiku - vienas is ju. </p>
taigi dabar durniai valstiečiai išvis pasireiškė, visą gyvenimą užšaldytus reikia išlaikyti
Ne, tikrai nėra, bet pas mus vyrų nedaug
Nu taip. Matai, yra esminis skirtumas - manau tu dirbi tai, ka ir turetum kaip moteris, vadovaujantis stereotipiskai. O as - atvirksciai. Esu vietoje, stereotiskai laikomoje vyriska.
Lb grazu.