Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Žu žu @ 2020 03 04, 09:59)
tarkim be galo megstu bulvinius blynus,

As irgi lb megstu bulvinius blynus. Gera bulviu veisle atradau - karaliene Anna, dabar tik tokias perkam.
Bulviniai blynai lb la crepe skanus. Daznai vaziuoju i cupa pietu. Ir jiem beveik kiekviena menesi gera kaina buna( priklausomai su kuo jie). Tai blyna, ant virsaus ju giros 0.5 l ...niam niam kaip skanu wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 04, 11:05)
O ka valgot namie? Kazkas gamina vakariene bendra ar susizvejojat kiekvienas atskirai is saldytuvo, ka norisi?

paprastai aš gaminu, primetu kažką smile.gif
Atsakyti

pasakyčiau jam, kad tokios seksistinės užuominos yra netoleruotinos.

Jam tai atrodo kaip juokelis. Ir tada atsako “Namie negaliu pasisakyti, po zmonos padu, tai bent cia galiu”. :) 

Esme tame, kad tokios kalbos laikomos norma ir nerimtomis. Visa aplinka nereaguoja. Jei tarkim as darbe pasakyciau “Tavo logika zydiska arba “nigeriska”, butu baisus skandalas ir garantuoju lekciau lauk, i imones vadovai viesai atsiprasinetu. Sakyti “moteriska logika” yra siaip jau lygiai tas pats. :) 

Dar vienas dalykas - jis tarkim nebesakys tokiu fraziu. Vistiek jis galvos taip pat ir vadovausis stereotipais. Gerai, kad neuzima vadovaujanciu pareigu. Kol kas. :) 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 04, 11:09)
As irgi lb megstu bulvinius blynus. Gera bulviu veisle atradau - karaliene Anna, dabar tik tokias perkam.
Bulviniai blynai lb la crepe skanus. Daznai vaziuoju i cupa pietu. Ir jiem beveik kiekviena menesi gera kaina buna( priklausomai su kuo jie). Tai blyna, ant virsaus ju giros 0.5 l ...niam niam kaip skanu wub.gif .

aš nuo visokių blynų ir cepelinų miegu, kažkaip matyt man energijos toks maistas neduoda biggrin.gif
Atsakyti

Bulviniai blynai lb la crepe skanus. Daznai vaziuoju i cupa pietu. Ir jiem beveik kiekviena menesi gera kaina buna( priklausomai su kuo jie). Tai blyna, ant virsaus ju giros 0.5 l ...niam niam kaip skanu wub.gif.

O dar yra kokiu tikrai gero lietuvisko maisto restoranu Vilniuje? Mes i Liecius (lyg taip vadinasi) einam, bet jau siek tiek atsibodo. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 04, 11:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72622542" data-time="1583312676"><div><p>pasakyčiau jam, kad tokios seksistinės užuominos yra netoleruotinos.</p></div></blockquote><p>Jam tai atrodo kaip juokelis. Ir tada atsako “Namie negaliu pasisakyti, po zmonos padu, tai bent cia galiu”. smile.gif </p><p>Esme tame, kad tokios kalbos laikomos norma ir nerimtomis. Visa aplinka nereaguoja. Jei tarkim as darbe pasakyciau “Tavo logika zydiska arba “nigeriska”, butu baisus skandalas ir garantuoju lekciau lauk, i imones vadovai viesai atsiprasinetu. Sakyti “moteriska logika” yra siaip jau lygiai tas pats. smile.gif </p><p>Dar vienas dalykas - jis tarkim nebesakys tokiu fraziu. Vistiek jis galvos taip pat ir vadovausis stereotipais. Gerai, kad neuzima vadovaujanciu pareigu. Kol kas. smile.gif </p>

Tegu galvoja sau ką nori, bet kalbėti taip nekalbėtų prie manęs. Nesuprastų pastabų-apskųsčiau lygių teisių kontrolieriui ar dar kam, įrašinėčiau. Jis man, cholera, greit žabtus užčiauptų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 04, 10:18)
Nemegstam tu visu suriu rukytu mesos gaminiu

Kaip dabar noreciau atsipjauti salto rukymo nugarines...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 04, 10:58)
Akinius valyti su muilu ir vandeniu netrinant. Siuolaikiniai akiniai turi dangas, kurios ne betonines - pabruzinus nusitrina, tam tikri ploviliai patys savaime gali jas nuimti. Aisku turbut paaugliai akinius greiciau sulauzys, tai spes sugadinti stiklus. </p><p>O butina akinius nesioti? As pamirstu irgi. Daugmaz matau, su dviraciu vaziuojant uztenka, kasdien nevairuoju. biggrin.gif</p>

Turiu nuojautą, kad iš jo tyčiojasi, o jis nesako. Akinius nešioti jam būtina, kai ėjo į pradinę, niekad nepamiršdavo užsidėt.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 04, 12:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72622542" data-time="1583312676"><div><p>pasakyčiau jam, kad tokios seksistinės užuominos yra netoleruotinos.</p></div></blockquote><p>Jam tai atrodo kaip juokelis. Ir tada atsako “Namie negaliu pasisakyti, po zmonos padu, tai bent cia galiu”. smile.gif </p><p>Esme tame, kad tokios kalbos laikomos norma ir nerimtomis. Visa aplinka nereaguoja. Jei tarkim as darbe pasakyciau “Tavo logika zydiska arba “nigeriska”, butu baisus skandalas ir garantuoju lekciau lauk, i imones vadovai viesai atsiprasinetu. Sakyti “moteriska logika” yra siaip jau lygiai tas pats. smile.gif </p><p>Dar vienas dalykas - jis tarkim nebesakys tokiu fraziu. Vistiek jis galvos taip pat ir vadovausis stereotipais. Gerai, kad neuzima vadovaujanciu pareigu. Kol kas. smile.gif </p>

Kodel tau sito jiems nepriminus?
Nors tiesa, mastyma pakeisti daug sunkiau nei tiesiog sustabdyt tas frazes.
As darbe nekreipdavau demesio, nes realiai man jie itakos jokios nedare. Man kaip "atpildo" uztekdavo to, kad skusdavosi savo super-moteriskomis zmonomis/draugemis, nuo kuriu tenka slapukauti, "ilsetis", seile i svetimas merginas varvinti. Tai kam man tokia tapti... rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus darbe, ačiūdie, tokių kalbėtojų nėra. Turbūt pasimesčiau pirmą kartą, jei kažkas užmestų panašią nesąmonę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 04, 11:55)
Man del tokiu labai liudna. Ir dar liudniau, kad daliai zmoniu tai tinka. As pamenu cia SM diskusijas, tai pritare dalis tam talibaniskam istatymui.</p><p>Anksciau galvojau valdzia yra tamsuoliai, bet dabar manau, kad kokie zmones, tokia ir valdzia. </p>

Aš neturiu ko slėpti, jauniausiais yra PA IVF.
Aš tą įstatymą, jo gimimą, keliones, taisymus, projektus atmintinai žinau. Vyras pradėjo Seimo frakcijų slenksčius mintis dar 2004 (?). Jauni / durni, kupini entuziazmo ir vilčių.
Į kokias sienas mes jau tada atsirenkdavome. Po vieno svarstymo išėjau iš salės verkdama. Atsisakiau interviu duoti. Kolegė tada atvirai rėžė “aš pasižadu, nuvykti į LV klinikas ir susitarti dėl pacientų priėmimo, bei geresnių sąlygų taikymo. Pažadu užsakyti norintiems autobusą”.
Atsakyti
Jau seniai nevalgau cepelinu, bulviniu, desru visokiu, kumpiu, smirda man kazkaip tos mesos. unsure.gif
Atsakyti