Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 03, 22:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nakviša" data-cid="72622289" data-time="1583259991"><div><p>Ta pati. Kadaise ji buvo Želionienė, nieko nepasikeitė. Ką tas VDU kepa?</p></div></blockquote><p>O varge, ta kliedesine Murauskiene irgi VDU baigusi? </p>

Labai idomu, kad apie santykius moko tie, kuriu pavardes keiciasi kaip metu laikai.

Aimeja, sveikinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 03, 22:23)
Na viešai deklaruota, kad VU (2004 bakalauras?). Nors man atrodo VDU. Bet čia patikrinti paprasta.

Sorry, VU, Pedagoginės psichologijos studijos, magistro darbas “Be tėvo augančių vaikų atsparumas”, 2006 metai. Darbo vadovas Prof. dr. L. Bulotaitė (tada buvo doc.dr.)
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 03, 22:59)
Labai idomu, kad apie santykius moko tie, kuriu pavardes keiciasi kaip metu laikai.
Aimeja, sveikinu biggrin.gif

Taigi visada taip, tie, kurie neranda ramybės, gyvenime klysta ir tt nori pamokyti kitus, nors patys taip negyvena. Toli pavyzdžių ieškoti nereikia, anoj temoj smarvė likus.
Atsakyti
„Svarbu suvokti, kad santykiuose, situacijoje atsakomybe dalijasi visi dalyvaujantys. Vadinasi, kai kalbame apie išprievartavimą, 50 proc. atsakomybės tenka vyrui, 50 proc. – moteriai. Žinoma, yra brutalių atvejų, kai nusikaltėlis auką užpuola staiga, netikėtai. Vis dėlto labai daug išprievartavimo aukų yra puoselėjusios vienokius ar kitokius santykius su „budeliais“, – atkreipia dėmesį psichologė Ramunė Želionienė

https://www.15min.lt...rauti-56-502093

“ Tekstu, kuriame vedų guru, moko pervargusią, nesulaukiančią pagalbos namuose, mušamą vyro moterį, kažkokiu stebuklingu būdu, vieną pačią tvarkyti emocijas ir atidirbti karmą, dalinasi profesionali psichologė.”

http://psichika.eu/b...tidirbti-karma/

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 04, 07:45)
„Svarbu suvokti, kad santykiuose, situacijoje atsakomybe dalijasi visi dalyvaujantys. Vadinasi, kai kalbame apie išprievartavimą, 50 proc. atsakomybės tenka vyrui, 50 proc. – moteriai. Žinoma, yra brutalių atvejų, kai nusikaltėlis auką užpuola staiga, netikėtai. Vis dėlto labai daug išprievartavimo aukų yra puoselėjusios vienokius ar kitokius santykius su „budeliais“, – atkreipia dėmesį psichologė Ramunė Želionienė

https://www.15min.lt...rauti-56-502093

“ Tekstu, kuriame vedų guru, moko pervargusią, nesulaukiančią pagalbos namuose, mušamą vyro moterį, kažkokiu stebuklingu būdu, vieną pačią tvarkyti emocijas ir atidirbti karmą, dalinasi profesionali psichologė.”

http://psichika.eu/b...tidirbti-karma/

vo blyn, ji ką, trenkta?

Papildyta:
Patikrinus Lietuvos psichologų sąjungos narių sąrašą, nepavyko aptikti nei Ramunės Murauskienės, nei Anantara Das [Algis Razminas], tad į pirmą jūsų klausimą atsakau taip, kad šie žmonės niekaip negalėtų atstovauti oficialiai psichologų bendruomenei, nes tiesiog jai nepriklauso. Be to, tokie patarimai kirstųsi ir su Psichologų profesinės etikos kodeksu, ir su Europos žmogaus teisių konvencija, kuria jis grindžiamas. Kalbant konkrečiai, pavyzdžiui:

“Niekas negali būti kankinamas, patirti nežmonišką ar žeminantį jo orumą elgesį, arba tokiu būdu būti baudžiamas.”

tai ji ne psichologė
Papildyta:
https://www.tv3.lt/n...GeuCMFtW02qBZG8

Emigrantė skrenda atgal žuvų skusti....
Atsakyti
O siaubas, nekelkit tu jos brudu, neimanoma net skaityt, vimdo.
Idomu, kodel pati issiskyre, nesigavo karmos atidirbt ar kaip.

Nu dukra duoda, isejo i mokykla, o kuprine pamirso! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 04, 08:45)
O siaubas, nekelkit tu jos brudu, neimanoma net skaityt, vimdo.
Idomu, kodel pati issiskyre, nesigavo karmos atidirbt ar kaip.

biggrin.gif įsimylėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 04, 08:45)

biggrin.gif kam nepasitaiko biggrin.gif

maniskis irgi, jau nuo namu nuvaziavus 10 km susgribo, kad kuprine namie liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 03, 22:59)
Jeeeeeeee Žalgiris laimėjoooooooo. sokiai.gif  sokiai.gif  clap.gif  clap.gif

Vakar einu link mašinos. Priešais mane išdidžiai berniukas dvimetrinis, su Žalgirio šaliku aplink kaklą. Aš mintyse “nu drąsus lietryčio irštvoje vaikščioti...”
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2020 03 04, 09:56)
biggrin.gif  kam nepasitaiko biggrin.gif

maniskis irgi, jau nuo namu nuvaziavus 10 km susgribo, kad kuprine namie liko biggrin.gif

Prisiduodu: raktus nuo namų paliko.
Atsakyti

Man kelia baimę tokie netikri psichologai ir gyvenimo mokytojai.Įdomu,ar kas nors kontroliuoja jų veiklą?Ot,išsibarstę šiuolaikiniai vaikai.Aš saviškiui net gimnazistui pamirštus aiktus veždavau.

Nors krepšinis man dzi,bet džiugu už Žalgirį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 04 kovo 2020 - 09:11
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 04, 09:09)
<p>Man kelia baimę tokie netikri psichologai ir gyvenimo mokytojai.Įdomu,ar kas nors kontroliuoja jų veiklą?Ot,išsibarstę šiuolaikiniai vaikai.Aš saviškiui net gimnazistui pamirštus aiktus veždavau.</p>
<p>Nors krepšinis man dzi,bet džiugu už Žalgirį.</p>

Taigi visa medžiaga yra gūglėj, randi, skaitai, ir va, psichologė biggrin.gif
Atsakyti
As niekad nieko nevezu. Palikai-tavo atsakomybe. Be to, 5 min nuo namu, ateit ne problema.

Jau n metu kalbama apie psichologu darbo reglamentavima, kol kas nesekmingai. Atkristu visokie sarlatanai.
Atsakyti