Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 03, 18:28)
Jau uz Simasiu tai nebalsuosiu ir dar atsiimciau balsa, jei galeciau. Baigia visa Vilniu isparduoti "verslinykams". Neturi zalio supratimo, kas yra miestas ir koks jis turi but.

Simasius daug balsu surinko kai leido nuimti baisiasias skulpturas nuo Zaliojo tilto.
Zuokas neleido. Tuo Simasius ir lenkia Zuoka.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 03, 14:11)
Ko daugiau padaryti? Kaip lengviau planuoti darbo laika?
Tai gal tavo darbo kruvis nedidelis buvo ar pareigos nesvarbios t.y. kazka suvedi ir viskas.
Mano dabar drauge dirba praktiskai is namu. Diena jai visa buitis, maisto gamyba, turi sena ligoni, parduotuves  ir t.t. , nes ji juk namuose, tarpuose dirba, bet nespeja, tada lieka velus vakaras, savaitgaliai ir t.t. Amzinai lekia, pervargus. Ir tas darbas nekokybiskas, nes skuba, daro klaidas.

Paprastai - išstumdydavau vaikus mokyklą ir darželį (darželis - tiesiai per gatvę, mokykla - už vieno namo), sėsdavau dirbti. Pietų pertrauką pasidarydavau, vaikams grįžus iš mokyklos, prižiūrėdavau, kad pavalgytų, kartais nueidavau į parduotuvę ar kokį vyresnį vaiką nusiųsdavau. Jei būdavo reikalas, nuvažiuodavau į darbą. Vakare pasiimdavau vaikus iš darželio, vakarais - kaip ir visose šeimose. Šefą (olandą) mačiau lygiai du kartus, su kitais kolegomis kartais nueidavome kur nors pavakaroti.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 03, 19:28)
Jau uz Simasiu tai nebalsuosiu ir dar atsiimciau balsa, jei galeciau. Baigia visa Vilniu isparduoti "verslinykams". Neturi zalio supratimo, kas yra miestas ir koks jis turi but.

Tai už ką balsuoti? Tik ne už Zuoką, o konservatorių kandidatai savivaldybių rinkimuose paprastai nelabai kokie būna - praeitą kartą teko balsuoti už šimašininkus, nes jų penketukas reitingavimui buvo geresnis, nei konservatorių.

Atsakyti

Kaip tik baigiau (nutraukiau) niekur nevedančią diskusiją apie socialonės lyties sąvoką Stambulo konvencijos ribose. Negaliu veltis į diskusijas su oponentais, kurie negirdi logikos ir bukai tiki “daginiais”.
Kartais pavydžiu Maldeikienei jos liežuvio, negaliu perlipti per save ir išvadinti oponentą avigalviu.

Sitas mane visiskai uzmusa. Jie tikrai bijo Stambulo konvencijos del tos soc. lyties savokos ar tiesiog nenori, kad Lietuvos moterims geriau butu? Siaip kai ta smurto artimoje aplinkoje istatyma keite irgi buvo labai daug pasipriesinimo. 

Jie rimtai mano, kad tokiu budu kovoja uz seimas? As visiskai nesuprantu situ dalyku. Atrodo kiekvienas protaujantis zmogus butu uz seimas be smurto, normalu moteru gyvenima, vaikyste normalioje aplinkoje. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 03, 20:37)
Jie rimtai mano, kad tokiu budu kovoja uz seimas? As visiskai nesuprantu situ dalyku. Atrodo kiekvienas protaujantis zmogus butu uz seimas be smurto, normalu moteru gyvenima, vaikyste normalioje aplinkoje. </p>

Labai netgi rimtai. Kadaise kažkoks anglų / prancūzų nežinantis asmuo išvertė kliedesį apie kažkokis mistinės genderizmo sąvokas, kad rinktis lytis galima ir prasidėjo.
Baisiausia, kad šitame dalyvauja ir aktyviai netiesą skleidžia Murauskai (LTF). Tiesiog aklas ir tuščias fanatizmas.
Rekomenduoju pasiskaityti Laisvos visuomenės institutas snukiaknygę, tada suprasite kokio lygio oponentai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 03 kovo 2020 - 19:56
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 03, 20:50)
Labai netgi rimtai. Kadaise kažkoks anglų / prancūzų nežinantis asmuo išvertė kliedesį apie kažkokis mistinės genderizmo sąvokas, kad rinktis lytis galima ir prasidėjo.
Baisiausia, kad šitame dalyvauja ir aktyviai netiesą skleidžia Murauskai (LTF). Tiesiog aklas ir tuščias fanatizmas.
Rekomenduoju pasiskaityti Laisvos visuomenės institutas snukiaknygę, tada suprasite kokio lygio oponentai.

Esu ju kliedesiuis berods skaiciusi.
O Murauskai cia ne tie patys, kur neminetoji vis liauosina Murauskiene ale puikia psichologe?
Su pastaraja cia kazkada fb keliai susikirto, tokios chames dar paieskot reiktu. Debeselis nr 2.

Cambala
Bet ka dabar ant zaliojo uzdejo? Ne ka geriau. O dar auto buvo.
Gal tikrai neturim ne vieno menininko ant Lietuvos? g.gif
Vat ir teko balsuot uz Simasiu, nes Zuokas dar blogiau.
Dabar jau nebezinau, uz ka ir kas cia bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 03 kovo 2020 - 20:17
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 03, 21:16)
Esu ju kliedesiuis berods skaiciusi.
O Murauskai cia  ne tie patys, kur neminetoji vis liauosina Murauskiene ale puikia psichologe?
Su pastaraja cia kazkada fb keliai susikirto, tokios chames dar paieskot reiktu. Debeselis nr 2.

Ta pati. Kadaise ji buvo Želionienė, nieko nepasikeitė. Ką tas VDU kepa?
Atsakyti
Klausykit, o kas ten ant žaliojo tilto per baubukas? Čia meninė instaliacija?
Atsakyti

Bet tie patys zmones kovojo ir pries pati istatyma del smurto artimoje aplinkoj. Ten nieko apie soc. lyti nebuvo. Jie taip gaunasi nori “saugoti” seimas, kuriose smurtaujama. 

Va sitas man niekaip nedaeina. 

Atsakyti

Ta pati. Kadaise ji buvo Želionienė, nieko nepasikeitė. Ką tas VDU kepa?

O varge, ta kliedesine Murauskiene irgi VDU baigusi? 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 03, 22:12)
O varge, ta kliedesine Murauskiene irgi VDU baigusi? 

Na viešai deklaruota, kad VU (2004 bakalauras?). Nors man atrodo VDU. Bet čia patikrinti paprasta.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 03, 21:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nakviša" data-cid="72622271" data-time="1583257825"><div><p>Labai netgi rimtai. Kadaise kažkoks anglų / prancūzų nežinantis asmuo išvertė kliedesį apie kažkokis mistinės genderizmo sąvokas, kad rinktis lytis galima ir prasidėjo.
Rekomenduoju pasiskaityti Laisvos visuomenės institutas snukiaknygę, tada suprasite kokio lygio oponentai.</p></div></blockquote><p>Bet tie patys zmones kovojo ir pries pati istatyma del smurto artimoje aplinkoj. Ten nieko apie soc. lyti nebuvo. Jie taip gaunasi nori “saugoti” seimas, kuriose smurtaujama. </p><p>Va sitas man niekaip nedaeina. </p>

Išverstaskūriai.
Atsakyti
Jeeeeeeee Žalgiris laimėjoooooooo. sokiai.gif sokiai.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti