Simasius daug balsu surinko kai leido nuimti baisiasias skulpturas nuo Zaliojo tilto.
Zuokas neleido. Tuo Simasius ir lenkia Zuoka.
Kaip tik baigiau (nutraukiau) niekur nevedančią diskusiją apie socialonės lyties sąvoką Stambulo konvencijos ribose. Negaliu veltis į diskusijas su oponentais, kurie negirdi logikos ir bukai tiki “daginiais”.
Kartais pavydžiu Maldeikienei jos liežuvio, negaliu perlipti per save ir išvadinti oponentą avigalviu.
Sitas mane visiskai uzmusa. Jie tikrai bijo Stambulo konvencijos del tos soc. lyties savokos ar tiesiog nenori, kad Lietuvos moterims geriau butu? Siaip kai ta smurto artimoje aplinkoje istatyma keite irgi buvo labai daug pasipriesinimo.
Jie rimtai mano, kad tokiu budu kovoja uz seimas? As visiskai nesuprantu situ dalyku. Atrodo kiekvienas protaujantis zmogus butu uz seimas be smurto, normalu moteru gyvenima, vaikyste normalioje aplinkoje.
Labai netgi rimtai. Kadaise kažkoks anglų / prancūzų nežinantis asmuo išvertė kliedesį apie kažkokis mistinės genderizmo sąvokas, kad rinktis lytis galima ir prasidėjo.
Baisiausia, kad šitame dalyvauja ir aktyviai netiesą skleidžia Murauskai (LTF). Tiesiog aklas ir tuščias fanatizmas.
Rekomenduoju pasiskaityti Laisvos visuomenės institutas snukiaknygę, tada suprasite kokio lygio oponentai.
Bet tie patys zmones kovojo ir pries pati istatyma del smurto artimoje aplinkoj. Ten nieko apie soc. lyti nebuvo. Jie taip gaunasi nori “saugoti” seimas, kuriose smurtaujama.
Va sitas man niekaip nedaeina.