Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Ko daugiau padaryti? Kaip lengviau planuoti darbo laika?
Tai gal tavo darbo kruvis nedidelis buvo ar pareigos nesvarbios t.y. kazka suvedi ir viskas.
Mano dabar drauge dirba praktiskai is namu. Diena jai visa buitis, maisto gamyba, turi sena ligoni, parduotuves ir t.t. , nes ji juk namuose, tarpuose dirba, bet nespeja, tada lieka velus vakaras, savaitgaliai ir t.t. Amzinai lekia, pervargus. Ir tas darbas nekokybiskas, nes skuba, daro klaidas.

Darbas is namu nera skirtas susitvarkyti buitinius reikalus. Tikrai nepadirbsi daugiau, jei plausi grindis ir trinsi vaikams brokoliu sriuba.

Tie kas is namu nuveikia daugiau paprastai yra gana dideli intravertai arba isvis asocialai (vienas kolega toks). Jiems nereikia zmoniu, o kolegos su savo klausimais trukdo.

Arba tarkim turejau vadova, kuris buvo grupes galva, pas ji pastoviai kas eidavo i kabineta. Jis karta suskaiciavo per pusdieni 26 is kartus buvo sutrikdytas. Tai tikrai jis is namu daugiau  nudirbtu tu uzduociu, kurias turi atlikti vienas pats. Tik aisku, kai jis vadovas, jo darbas ne tik vienisos uzduotys, bet ir vadovavimas grupei. Is namu antrosios pareigu dalies jis isvis neatlieka. :)

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 03, 14:11)
Migdoliniai? Gal muskatiniai, crown prince.

Oi wacko.gif susimaisiau. Muskatiniai biggrin.gif .
Daug vietos darze okupuoja?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 03, 14:12)
Tik aisku, kai jis vadovas, jo darbas ne tik vienisos uzduotys, bet ir vadovavimas grupei. Is namu antrosios pareigu dalies jis isvis neatlieka. smile.gif

tas puikiai atliekama telefonu. na, turiu galvoj darbu paskirstyma. juk nereikia stovet prie darbuotojo ir priziuret, kad jis dirbtu?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 03 03, 13:46)

Aciu 4u.gif

QUOTE(cambala @ 2020 03 03, 14:01)
Tokie kaip normalus moliugai, bet ryskesni, kvapesni ir zieve stora. Jie gal ilgiau issilaiko. Nes jau kai maxei ar rimi nebuvo tu paprastu, buvo sitie. Kilmes salis Latvija.

ir saldesni siek tiek. uzpernai buvo mama uzauginu, pernai nepamenu jau, bet saldiklyje dar turiu, reiks pagal receptus duotus bandyt kitokia, nei as verdu, irvirti.
Atsakyti

tas puikiai atliekama telefonu. na, turiu galvoj darbu paskirstyma. juk nereikia stovet prie darbuotojo ir priziuret, kad jis dirbtu

Darbas techninis, telefonu irangos neapziuresi. Dali vadovo pareigu irgi telefonu galima atlikti, bet ne viska. :) 

As manau dalinis darbas is namu kai kuriems sueina. O pora draugu turiu, kurie intravertai budami is namu dirbti negalejo, nes rove stoge sedeti tarp keturiu sienu visa diena. As irgi negaleciau. Kazkiek laiko tai taip, bet ne visa laika, nes neturiu nei ekrano, nei darbo stalo, nei valgyklos namie, dargi norisi dulkes nuvalyti. :) 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 03, 14:07)
<p>Pieniškos daržovių sriubos receptą esu įvaldžiusi tobulai, visi lapnoja, o man neskanu.Matomai vaikystėje atsivalgiau.
</p><p>Iš sviestinių moliūgų apkepas skanus išeina.Pernai sėjom tuos sviestinukus, tai vaisių iki dabar laukiam.Nepasiteisino.
</p>

Kaip darai pienišką daržovių sriubą? Palyginsiu su savo biggrin.gif
Papildyta:
Kaip mano ciucikai susiglaudę miega wub.gif
Atsakyti
Mano viena katė su šuniu miega dažnai kumpius sumetę, kita katė šuns nelabai prisileidžia./
O abi tarp savęs katės ir meilę plėšia, ir pasipeša, kaip turi būt biggrin.gif
Atsakyti

Matėt, Šimonytė sutiko konservus vesti rinkimuose.
gaila, kad su liberalais šikna, teks už konservus balsuoti.

Jei nepateks liberalai, konservai netures su kuo formuoti koalicijos ir Simonyte bus eiline seimo nare, kaip ir dabar. As noriu ja premjere matyti, tai dabar neaisku uz ka balsuoti.

Man nei Gentvilo liberalai, nei Armontaites neatrodo gerai. Vieni apsisike iki kaklo, kiti - vaiku darzelis. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 03, 14:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72621889" data-time="1583233062"><div><p>Matėt, Šimonytė sutiko konservus vesti rinkimuose.
gaila, kad su liberalais šikna, teks už konservus balsuoti.</p></div></blockquote><p>Jei nepateks liberalai, konservai netures su kuo formuoti koalicijos ir Simonyte bus eiline seimo nare, kaip ir dabar. As noriu ja premjere matyti, tai dabar neaisku uz ka balsuoti.</p><p>Man nei Gentvilo liberalai, nei Armontaites neatrodo gerai. Vieni apsisike iki kaklo, kiti - vaiku darzelis. </p>

Tai va, blogiausia ką gali daryti liberalios jėgos-tai skaidytis.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 03, 15:15)
Oi wacko.gif susimaisiau. Muskatiniai biggrin.gif .
Daug vietos darze okupuoja?

Padoriai. Bet skonis atperka visą.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 03, 14:39)
Man nei Gentvilo liberalai, nei Armontaites neatrodo gerai. Vieni apsisike iki kaklo, kiti - vaiku darzelis. </p>

Tai va. Man irgi dėl liberalų labai širdį skauda, bet teks balsuoti už Šimonytę...

Labai man gaila tų šviesių, kavoliškų liberalumo idėjų Lietuvoj. Bet nėra realiai dabar, kas jas atspindi. O po Donskio mirties - tai iš viso...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 03, 16:22)
Tai va. Man irgi dėl liberalų labai širdį skauda, bet teks balsuoti už Šimonytę...

Labai man gaila tų šviesių, kavoliškų liberalumo idėjų Lietuvoj. Bet nėra realiai dabar, kas jas atspindi. O po Donskio mirties - tai iš viso...

Pati įsmeigsiu į savo karstą kalaviją, bet pas mus liberalų nėra ir nebuvo. Buvo populistinių idėjų ir gražaus veidelio politika. Ambicijos ne visuomeninės, o asmeninės.
Kai teko po vieno įstatymo projekto (kuris iš esmės buvo liberalus ir “stūmem” per centristus), tai rankinį užtraukė būtent liberalai. O į akis paklausus “kodėl?”, Steponavičius atsakė “nepamenu, o kas ten buvo?”.
Nuoširdžiai tikėjau jais pradžioje, bet viduje...
Atsakyti
Die die, jei vėl tie slunkiai susijungs atmatos ir vėl vadovaus kaip dabar verysad.gif....
Atsakyti