Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Žiūrint kokie ikrai. Man ikrai skanu, kai buvau vaikas, motina pirkdavo lašišas iš vietinio turbūt nesuklysiu pasakius brakonieriaus, aš tuos ikrus plaudavau, po vieną "lukštendavau" po plona vandens srove, motina paskui pasūdydavo, į stiklainį su česnaku, labai skanu būdavo. Sykį nusipirkau lašišos ikrų iš maximos, tai kažkoks šūdas, net arti tokio skonio, kokius vaikystėj valgiau
Atsakyti
Man tai ikrai lb skanu . Ant batono sviestas ir ikrai.
Bet miltiniai blynai su ikrais tolygu blynams su silke.

Va ko dar negaliu valgyt - tai agurko su medum. O mano vyras nesuderinama yra darzoviu pieniska sriuba. Nors as tokios neverdu, bet is vaikystes atsimenu, kazkas ne to..
Atsakyti
As kadangi perku is ukio vistiena ciela, tai kaulas lieka, visad verdu sultini, paskui kokia trinta sriubyte.

Vakar jau iveikiau puse "Kaip vanduo sokoladui", pasidare idomu, ar ten is tikro galima gamint pagal tuos receptus biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir dabar kartais pienišką daržovių išsiverdu, patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 03, 13:28)
As kadangi perku is ukio vistiena ciela, tai kaulas lieka, visad verdu sultini, paskui kokia trinta sriubyte.

Lb skanu trinta moliugu sriuba. Gaminu pagal Oliverio recepta, tik perku migdolini moliuga. Kvapas nerealus.
Net savo migdoliniu moliugu pasisesiu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 03, 13:34)
Lb skanu trinta moliugu sriuba. Gaminu pagal Oliverio recepta, tik perku migdolini moliuga. Kvapas nerealus.

prasom recepta i eteri 4u.gif

mano moliugu sriuba tokia:
moliuga paverdu sultiny (siaip sultini darau is tu kubeliais, bet jei namie yra tikro mesos sultinio, galima ir ji naudot), paskui ipilu truputi pieno (reiktu greitineles, net man per riebu tuomet gaunasi. isvirus nupilu, idedu pakeptu morku su svogunais ir sublenderiuoju. na ir prieskokiu, druskos pagal skoni.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 03, 13:31)
Aš ir dabar kartais pienišką daržovių išsiverdu, patinka biggrin.gif

veukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 03 03, 13:38)

Niam niam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 03 03, 13:38)
prasom recepta i eteri  4u.gif

https://m.delfi.lt/m...php?id=75804245
Atsakyti
Neturiu megstamiausio moliugu recepto, sis buvo paskutinis ir labai skanus
https://maistokelion...moliugo-sriuba/

O kas per migdoliniai moliugai?
Zinau tik sviestinius.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 03, 13:49)

O kas per migdoliniai moliugai?

Tokie kaip normalus moliugai, bet ryskesni, kvapesni ir zieve stora. Jie gal ilgiau issilaiko. Nes jau kai maxei ar rimi nebuvo tu paprastu, buvo sitie. Kilmes salis Latvija.
Atsakyti

Pieniškos daržovių sriubos receptą esu įvaldžiusi tobulai, visi lapnoja, o man neskanu.Matomai vaikystėje atsivalgiau.

Iš sviestinių moliūgų apkepas skanus išeina.Pernai sėjom tuos sviestinukus, tai vaisių iki dabar laukiam.Nepasiteisino.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 03, 14:34)

Migdoliniai? Gal muskatiniai, crown prince.
Atsakyti