Aš darbo kompą vežuosi, nešiojamą. Tad viską turiu su savim
MB susirgo, antra diena namie. Isnaudojam tinkamai laika dviese
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 03, 11:25)
MB susirgo, antra diena namie. Isnaudojam tinkamai laika dviese
tai dabar abu sirgsit
Būsiu nepopuliari. Negaliu dirbti iš namų. Erzina skambučiai, laiškai, pokalbiai.
Negaliu, nesusikaupiu ir nesijaučiu komfortiškai. Esu ofisinė žiurkė.
Negaliu, nesusikaupiu ir nesijaučiu komfortiškai. Esu ofisinė žiurkė.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 03, 07:27)
Kol buvo gyva močiutė, ji gamindavo visai šeimai maistą.Kiekvieną dieną sriuba, antras patiekalas.Atsiklausdavo, ko kas norime, atsižvelgdavo mūsų norus.Bet jei parėjus iš mokyklos nebesinorėdavo valgyti, to ką ji pagaminusi būdavo, labai supykdavo ir sakydavo iš-----sit ir valgysite kas paduota.Tais laikais skaitydavo,kad mėsos sultinys yra maistas ir vaistas.Po šiai dienai negaliu pakęsti sultinių.
Mano močiutė lygiai taip pat gamindavo ir sakydavo. Ir dar sakydavo, kad geriausiai nuo nevalgymo gydo karas - ji buvo gimusi prieš I pasaulinį karą, dar ir mokyklą spėjo caro laikais palankyti. O jos sesė gimė pokariu, irgi buvo dalykų, kurių ji jaunystėje nevalgydavo, bet po II pasaulinio karo valgė viską, močiutė vis nepamiršdavo jai tą priminti.
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 03, 09:31)
Darbui namuose- kategoriskas NE. Esu dirbusi kazkada. Pateisinciau tik tada, kai aplinkybes privercia- liga, vaiku ligos, artimojo slauga ir t.t.
Pliusu nematau jokiu. Visu pirma man namai yra ramybes, poilsio, asmeninio seimos gyvenimo erdve, kai po darbu gera i juos sugrizti. Kai namai tampa darbo vieta, visa tai isnyksta. Sutrikdoma ir kitu seimos nariu ramybe. Visokie dokumentai, telefono skambuciai, darbo laiko issimetymas bet kada, kitu poziuris, kad tu vistiek sedi namuose ir t.t. O ir siais, faina apsirengti pasidazyti ir eiti i darba, bendrauti, kazkaip visai kitaip gyvenmas verda negu su pizama sedint.
Pliusu nematau jokiu. Visu pirma man namai yra ramybes, poilsio, asmeninio seimos gyvenimo erdve, kai po darbu gera i juos sugrizti. Kai namai tampa darbo vieta, visa tai isnyksta. Sutrikdoma ir kitu seimos nariu ramybe. Visokie dokumentai, telefono skambuciai, darbo laiko issimetymas bet kada, kitu poziuris, kad tu vistiek sedi namuose ir t.t. O ir siais, faina apsirengti pasidazyti ir eiti i darba, bendrauti, kazkaip visai kitaip gyvenmas verda negu su pizama sedint.
Esu taip dirbusi prieš ~25 metus, patiko, daug daugiau galima padaryti per tą patį laiką, lengviau planuoti darbo laiką. Dabar, manau, būtų dar geriau, nes popierinių bylų ir stacionarių telefonų atsisakėme prieš 1,5 metų tik, gaila, kad kol kas pas mus iš namų dirba tik nėščios moterys ir nepilnamečius vaikus auginantys tėvai
Mano mama sakydavo, kai skųsdavausi, kad mažieji nevalgo-išsišiks-suvalgys. Dar nė vienas giminėj nevalgęs nemirė Nelakstydavo su patiekalais ir šaukštais
Papildyta:
Matėt, Šimonytė sutiko konservus vesti rinkimuose.
gaila, kad su liberalais šikna, teks už konservus balsuoti.
Papildyta:
Matėt, Šimonytė sutiko konservus vesti rinkimuose.
gaila, kad su liberalais šikna, teks už konservus balsuoti.
Gerai jums, kai mociutes grieztos, o tai man paciai vienai tenka kovot su virtuviniais oziais
Niekad nebuvau ragavusi blynu su ikrais. Per uzgavenes iskepiau, pertepiau graikisko jogurto ir ikru misiniu. Gaila sugadintu produktu. Fui, kaip neskanu buvo, geriau jau paprastus bulvinius buciau kepus.
Tai paskaiciau kad tas receptas rusu buvo nuziuretas is kitos kazkokios salies. Maise tuos ikrus, slepe i maista, nes sveika vaikams. O jie ikru kaip ir nemegsta.
Tai paskaiciau kad tas receptas rusu buvo nuziuretas is kitos kazkokios salies. Maise tuos ikrus, slepe i maista, nes sveika vaikams. O jie ikru kaip ir nemegsta.
QUOTE(Ašaka @ 2020 03 03, 13:48)
Esu taip dirbusi prieš ~25 metus, patiko, daug daugiau galima padaryti per tą patį laiką, lengviau planuoti darbo laiką. Dabar, manau, būtų dar geriau, nes popierinių bylų ir stacionarių telefonų atsisakėme prieš 1,5 metų tik, gaila, kad kol kas pas mus iš namų dirba tik nėščios moterys ir nepilnamečius vaikus auginantys tėvai
Ko daugiau padaryti? Kaip lengviau planuoti darbo laika?
Tai gal tavo darbo kruvis nedidelis buvo ar pareigos nesvarbios t.y. kazka suvedi ir viskas.
Mano dabar drauge dirba praktiskai is namu. Diena jai visa buitis, maisto gamyba, turi sena ligoni, parduotuves ir t.t. , nes ji juk namuose, tarpuose dirba, bet nespeja, tada lieka velus vakaras, savaitgaliai ir t.t. Amzinai lekia, pervargus. Ir tas darbas nekokybiskas, nes skuba, daro klaidas.
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 03, 13:11)
Ko daugiau padaryti? Kaip lengviau planuoti darbo laika?
Tai gal tavo darbo kruvis nedidelis buvo ar pareigos nesvarbios t.y. kazka suvedi ir viskas.
Mano dabar drauge dirba praktiskai is namu. Diena jai visa buitis, maisto gamyba, turi sena ligoni, parduotuves ir t.t. , nes ji juk namuose, tarpuose dirba, bet nespeja, tada lieka velus vakaras, savaitgaliai ir t.t. Amzinai lekia, pervargus. Ir tas darbas nekokybiskas, nes skuba, daro klaidas.
Ji vieniša?
Niekad nebuvau ragavusi blynu su ikrais.
Pas rusus populiaru mieliniai blynai su grietine ir ikrais.Kas mėgsta ikrus, tai tiems skanu, o man tai jau ne.Blynai dar nieko, bet ikrai bjauruma.Šį sekmadienį kepiau mielinius blynus, šeimynos pageidavimu, tai gavosi kažkokie nevykę.Retai kepu, įgūdžius praradau.
Kai išgirstu žodį sveika-iš karto atmetimo reakcija kyla.Mano močiutė sakydavo,kad pienas, mėsos sultinys ir minkštai virti kiaušiniai vaikams sveika.Po šiai dienai nėra bjauresnių dalykų.