Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 03, 09:15)
Kaip jums darbas iš namų...? Dirbat kas taip? Man nelabai... vienintelis pliusas - pižamos persimaut nereikia tiek, kiek noriu. Gal reiktų kokio darbo kambario, tada būtų geriau? Nuo sofos užpakalį jau skauda, trūksta žmonių ir bendravimo, nervina kad laptopo monitorius mažas ir tik vienas, kai kurių priemonių trūksta... blah. Yra kur tobulėti šitam reikalui biggrin.gif

Darbui namuose- kategoriskas NE. Esu dirbusi kazkada. Pateisinciau tik tada, kai aplinkybes privercia- liga, vaiku ligos, artimojo slauga ir t.t.
Pliusu nematau jokiu. Visu pirma man namai yra ramybes, poilsio, asmeninio seimos gyvenimo erdve, kai po darbu gera i juos sugrizti. Kai namai tampa darbo vieta, visa tai isnyksta. Sutrikdoma ir kitu seimos nariu ramybe. Visokie dokumentai, telefono skambuciai, darbo laiko issimetymas bet kada, kitu poziuris, kad tu vistiek sedi namuose ir t.t. O ir siais, faina apsirengti pasidazyti ir eiti i darba, bendrauti, kazkaip visai kitaip gyvenmas verda negu su pizama sedint. smile.gif

Siandien Zalgiris zais... . karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 03 kovo 2020 - 08:34
Nešiodavau į valias, nesukau sau galvos dėl mitų, juolab, kad taip patogiau buvo, neklausysi gi kaip žviegia
Papildyta:
Kartais dirbu iš namų, l patinka, galėčiau ir dažniau biggrin.gif
Atsakyti

Kol buvo gyva močiutė, ji gamindavo visai šeimai maistą.Kiekvieną dieną sriuba, antras patiekalas.Atsiklausdavo, ko kas norime, atsižvelgdavo mūsų norus.Bet jei parėjus iš mokyklos nebesinorėdavo valgyti, to ką ji pagaminusi būdavo, labai supykdavo ir sakydavo iš-----sit ir valgysite kas paduota.Tais laikais skaitydavo,kad mėsos sultinys yra maistas ir vaistas.Po šiai dienai negaliu pakęsti sultinių.

Vadovu būti negalėčiau, savybių tam tinkamų neturiu, bet nemokėčiau dirbti kito vadovaujama.Esu individualistė,ir darbas mano toks, kad visą gyvenimą be vado dirbu.

Šiandien laisva diena, keliausiu į gymą.

O kiekvieną rytą pradedu pasivaikščiojimu su šunimis po parką.Ar lyja ar sninga,ar vėjas, mes vis tiek einame.

Praeinam po 2-3 km.Jei nelis,po pietų į mišką važiuosime, ten turiu trasą 3 km ilgio.Galėčiau ir daugiau eiti, bet gi mano seniukam, ypač taksui bus per daug.

Kaip gerai tavo rytiniai pasivaiksciojimai. :)

As dali kelio i darba einu ir kolegas sutiktus ikalbu. :)

Atsakyti

Kaip jums darbas iš namų...? Dirbat kas taip? Man nelabai... vienintelis pliusas - pižamos persimaut nereikia tiek, kiek noriu. Gal reiktų kokio darbo kambario, tada būtų geriau? Nuo sofos užpakalį jau skauda, trūksta žmonių ir bendravimo, nervina kad laptopo monitorius mažas ir tik vienas, kai kurių priemonių trūksta... blah. Yra kur tobulėti šitam reikalui biggrin.gif

As kartais dirbu is namu. Paciai sau netiketai supratau, kad esu labai efektyvi. Pliusas - susitaupo keliones i darba laikas.

Taip dirbti tinka karta per savaite, bet ilgiau negaleciau butent del tavo isvardintu priezasciu. :)

Atsakyti
gerai iš namų, nes galiu šunį išvesti dažniau, valgyt pagaminti, per pietus į sportą nulėkti biggrin.gif
Atsakyti
Nu matyt man dar reikia surasti savo efektyvumą ar savo darbo iš namų gerąją pusę... Kol kas kažkoks chaosas ir susikaupt normaliai negaliu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 03, 09:54)
gerai iš namų, nes galiu šunį išvesti dažniau, valgyt pagaminti, per pietus į sportą nulėkti  biggrin.gif

Tas tai taip, bet tai o kada dirbt? biggrin.gif Darbai nedingsta, laukia, kaupiasi... kol aš milijoną kitų reikalų tvarkau biggrin.gif
Atsakyti
Dirbt is namu galeciau, jei butu atskiras darbo kambarys ar bent koks kampas, nes esu linkus veltis i pagundas biggrin.gif Kai dirbau uni, vis tiek vaziuodavau bent 2-3k savaitej padirbet ofise, man budavo efektyviau,be to kaip Aimeja megstu atskirti darbo/poilsio erdves,po darbu visiskai atsijungti.

Hmmm
Esi linkusi atidelioti? O sita pati darba dirbai ofise ir sekesi geriau ar cia visai nauja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 03 kovo 2020 - 10:27
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 03, 10:21)
Nu matyt man dar reikia surasti savo efektyvumą ar savo darbo iš namų gerąją pusę... Kol kas kažkoks chaosas ir susikaupt normaliai negaliu smile.gif
Papildyta:
Tas tai taip, bet tai o kada dirbt? biggrin.gif Darbai nedingsta, laukia, kaupiasi... kol aš milijoną kitų reikalų tvarkau biggrin.gif

Darbus galima iir vakarop smile.gif O jei rimtai, tai l priklauso nuo krūvio, plius, kiti dirbdami darbuose dar ne tiek prarūko ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 03, 10:26)
Dirbt is namu galeciau, jei butu atskiras darbo kambarys ar bent koks kampas, nes esu linkus veltis i pagundas biggrin.gif  Kai dirbau uni, vis tiek vaziuodavau bent 2-3k savaitej padirbet ofise, man budavo efektyviau,be to kaip Aimeja megstu atskirti darbo/poilsio erdves,po darbu visiskai atsijungti.

Hmmm
Esi linkusi atidelioti? O sita pati darba dirbai ofise  ir sekesi geriau ar cia visai nauja?

Hmmm.... kaip čia pasakius. Iš esmės taip, atidėlioti moku biggrin.gif Bet gyvenimas privertė išmokti to nedaryti, tai realiai aš neatidėlioju darbų arba bent jau stengiuosi to nedaryti. Realiai turbūt problema atskiros darbo erdvės nebuvimas (niekada nebuvo tam poreikio) ir taip pat turimas polinkis veltis į pagundas. Darbe jų mažiau biggrin.gif Namie tai visko yra - tai šuo atneša kamuoliuką pamėtyt, tai būtinai "reikia" kažką nueiti "patvarkyti", tai vaikai iš mokyklos grįžta ir nori pabendrauti, tai dar kažkas smile.gif O dar nervina tas darbo priemonių nepakankamumas (jau minėtas mažas ir tik vienas ekranas, kas apsunkina darbą su keliais dokumentais vienu metu pvz.), jei kažko reikia, kolegoms turiu skambinti arba rašyti, kas irgi užima daugiau laiko (iš karto neatrašo, neatsiliepia pvz.), tada atseit susinervinu ir einu ką nors kito daryti biggrin.gif Nu žodžiu, matyt reikia suimti save į rankas, nes deja bet teks kurį laiką šitaip dirbt dar biggrin.gif Po savaitės išprotėsiu jaučiu biggrin.gif

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 03, 10:28)
Darbus galima iir vakarop smile.gif O jei rimtai, tai l priklauso nuo krūvio, plius, kiti dirbdami darbuose dar ne tiek prarūko ir pan smile.gif

Žinau, bet aš vakare nenoriu dirbti biggrin.gif Dieną nesidirba, vakare nervinuos, kad nepadariau kiek galėjau dieną biggrin.gif Užburtas ratas.
Atsakyti
Aš tai kai kabo darbas, jaučiu tokį nervą, na, kad turiu padaryt, o tada jau atsipūsiu biggrin.gif
Atsakyti
Mes su kolegom bendraudavom skype,labai paprasta ir gali visokius dokus greit permest neriboto kiekio ir dydzio.
Atsakyti
Man namie tik darbinio kompo reiktu, va jo truksta. ir kai kuriu programu, kurios is namu neprieinamos. cia zinoma tom dienom, kai neturiu kontaktiniu valandu. bet tu kontaktiniu valandu turiu realiai nedaug, tai likusi laika dirbt is namu butu OSAM biggrin.gif

Darbus atidelioju/neatidelioju pagal svarbuma, svarbius stengiuos kuo greiciau padaryt, atsikratyt, ne tokius svarbius, nukeliu kol nuotaika bus. vaikai netrukdytu, nes negrizta po mokyklos namo, tad iki kokiu 19 val karaliauciau viena namie, kad teiktu dar didesni bonusa dirbt is namu biggrin.gif ir kai reikia, galiu bet kur susikaupt, ir namie, ir oro uoste, ir viesbucio kmbary, svarbu technika gera turet ir interneta.

va kur negaleciau dirbti, tai vaziuojant automobilyje. uzsupa is karto unsure.gif nei skaityt, nei koki rankdarbi daryt, turiu ziuret i kelia, kitaip 5 min zurnale/fb/knygoje ir galim stot issivemt biggrin.gif o va traukiny, lektuve - galiu biggrin.gif
Atsakyti