Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Žu žu @ 2020 03 02, 21:24)
O as turiu ambiciju buti vadovu. Ir esu. Tiesa, vadovas esu 8 zmogeliams. Bet mane veza atsakomybe, jauciuosi ivertinta, daugiau komandiruociu, daugiau susitikimu ivairiu. Bet ne visose pareigose noriu but tuo vadovu. Yra kur ir nenoriu, nes ne mano sritis, bet ten ir darbo kruvis mano visai nedidelis 😀

Vq, o mane nervina sėdėt ilgai bla bla, kai reikalą gslima išspręsti per pusvalandį. Bet ne, visiems reikia pakalbėti blink.gif tada imu nuobodžiaut, nes žinau, kad rezultatas bus toks, o ne kitoks...
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2020 03 02, 21:26)
Nekenciu sokinejimo. O labiausiai nekenciu, kai plankos pozoj imituot begima reikia. Tada sugriunu kapitaliai po 15 sek.

O šitas gerulis biggrin.gif ir kai užėjimai trys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 02, 22:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72621560" data-time="1583175866"><div><p>Alga mažai skirtųsi vartotojo įkelta nuotrauka
Nenoriu , manau, išvis. Gal pavasarinis nuobodulys ar kas, toks kažkoks beviltiškumo jausmas toj srity</p></div></blockquote><p>As megstu su tokiais klausimais “pagyventi”. Isbuti toje situacijoje, pagalvoti, panesioti sita klausima su savimi ir atsakymas ateina uz keliu menesiu. smile.gif </p>

Va va. As irgi tokia pat "gimdytoja" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 02, 21:36)
Va va. As irgi tokia pat "gimdytoja" smile.gif

Man jau ne sykį pasitvirtino, kad atsakymas pats turi ateiti.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 02, 19:29)
Tai ar gaila? Kitas dalykas, kai pradedama tuo žodžiu moralizuoti ir pan.

Negaila. Tik kažkodėl dažniau susiduriu su atvejais, kai "dvasingumas" (ar kiti panašūs žodžiai) naudojami neva kaip kažkoks argumentas nuomonei pagrįsti. O tai perauga į bandymą moralizuoti. O jei dar parodai pirštu, kad argumentas nepagrindžia teiginio, tai tada tampi iš karto nedvasinga, netobulėjanti, nesanti "aukščiau kažko". Akim vartyt norisi tik ir supranti, kad su tuo žmogum diskusija nebegalima. Et smile.gif

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 02, 19:44)

Mergaitės, be atlyginimo, kas jus skatina/skatintų užimti vadovo vietą? Kad ir 6-10 žmonių kolektyvui.

Galėjimas dalintis savo žiniom ir auginti kitus. Bet čia daug niuansų, daug kas nuo srities ir tų 6-10 žmonių priklauso. Bet jei bent keli yra motyvuoti, tai tada gerai... Bogai jei ne...
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 02, 18:59)
Leksa, bet vat atvirai. Ar visi mes viską iš maisto produktų valgome ir patys?
Aš patalogiškai negaliu pakęsti grybų. Jokių, jokioje formoje. Namie visi grybams meldžiasi, o aš nevalgau. Na negaliu.

Vedarai, kraujiniai - galvą galiu pamesti dėl jų. Namie nei vieno norinčio. Net paprastų bulvių tarkių čia visi baidosi kaip velniaz kryžiaus.

tikrai ne visi viska valgom. Nuo vaikystes as irgi nevalgiau grybu, kraujiniu vedaru, jukos ar kepeneliu (net dabar nuo ju kvapo pykina). Bet niekas del to problemos nedare ir pati nedarau. Jei vaikystej buvo pagaminta tai, ko nevalgau, tai pasiieskodavau tai, ka valgau. Ta pati dabar ir as praktikuoju, tikrai neisivaizduoju, kad namuose moteris turetu kiekvienam seimos nariui atskirus patiekalus gamint, nes vienas vieno nenori, kitas kito. O jei seima didele? Tai visa diena virtuvej? Na, dekui, gyvenimo gaila.
Atsakyti

tikrai ne visi viska valgom. Nuo vaikystes as irgi nevalgiau grybu, kraujiniu vedaru, jukos ar kepeneliu (net dabar nuo ju kvapo pykina). Bet niekas del to problemos nedare ir pati nedarau. Jei vaikystej buvo pagaminta tai, ko nevalgau, tai pasiieskodavau tai, ka valgau. Ta pati dabar ir as praktikuoju, tikrai neisivaizduoju, kad namuose moteris turetu kiekvienam seimos nariui atskirus patiekalus gamint, nes vienas vieno nenori, kitas kito. O jei seima didele? Tai visa diena virtuvej?

Kol buvo gyva močiutė, ji gamindavo visai šeimai maistą.Kiekvieną dieną sriuba, antras patiekalas.Atsiklausdavo, ko kas norime, atsižvelgdavo mūsų norus.Bet jei parėjus iš mokyklos nebesinorėdavo valgyti, to ką ji pagaminusi būdavo, labai supykdavo ir sakydavo iš-----sit ir valgysite kas paduota.Tais laikais skaitydavo,kad mėsos sultinys yra maistas ir vaistas.Po šiai dienai negaliu pakęsti sultinių.

Vadovu būti negalėčiau, savybių tam tinkamų neturiu, bet nemokėčiau dirbti kito vadovaujama.Esu individualistė,ir darbas mano toks, kad visą gyvenimą be vado dirbu.

Šiandien laisva diena, keliausiu į gymą.

O kiekvieną rytą pradedu pasivaikščiojimu su šunimis po parką.Ar lyja ar sninga,ar vėjas, mes vis tiek einame.

Praeinam po 2-3 km.Jei nelis,po pietų į mišką važiuosime, ten turiu trasą 3 km ilgio.Galėčiau ir daugiau eiti, bet gi mano seniukam, ypač taksui bus per daug.

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2020 03 02, 23:45)
Ta pati dabar ir as praktikuoju, tikrai neisivaizduoju, kad namuose moteris turetu kiekvienam seimos nariui atskirus patiekalus gamint, nes vienas vieno nenori, kitas kito. O jei seima didele? Tai visa diena virtuvej? Na, dekui, gyvenimo gaila.

Kiekviena šeima turi savus tarakonus.
Į tą pačią temą: anksčiau girdėdavau - nenešiok vaikų pastoviai ant rankų. Nepratink. Pripras, po to net į WC negalėsi nueiti. Bet kažkada sustojau akimirkai ir pagalvojau: jie užauga. Jie labai greitai auga. Ir vėliau ne tik, kad nepakelsi. Bet net neprisiprašysi, kad ateitų ant rankų.
Atsakyti
Del maisto. viena ryte net norejau nufotografuot musu stala. as kose, vyras saltienos, vienas vaikas kotletu issitrauke, kitas gal kiausa issivire, nebepamenu biggrin.gif bet visu pusryciai buvo skirtingi. dabar bedos nera, nes patys susiranda ka uzvalgyt, bet kol buvo maziukai neretai gamindavau kelis patiekalus. arba viena diena vienas vaikas uzsakymus duodavo, kita - kitas biggrin.gif bet ir dabar savaitgali gaminu daugiau, kelis patiekalus ir daug, nes bernas paauglinis suryja daugiau nei subrendes vyras, tad kaip mano kaimyne sake maista gaminu kibirais biggrin.gif
uztai labai megstu tokius receptus, kur sumetei, sumetei, pamaisei ir valgai biggrin.gif kad jokiu pjaustymu, plakimu, maisymu, sildymu vel maisymu nebutu.
Atsakyti

Aš saviškį nešiojau gana ilgai.Tiesiog patiko jausti šiltą gležną kūnelį.Net nepamačiau kaip užaugo ir tapo didelis, dygliuotas kaktusas.Net neleisdavo prisiliesti, rėkdavo,kad jis didelis.Dabar su juoku prisimename tai, o tada man buvo tikrai apmaudu.

Atsakyti
Aš labai vengiu gaminti kelis patiekalus. Bet jei patiekalas sudėtinis, bandau daryti taip, kad bent kažkuri dalis patiekalo būtų priimtina mažajam, nes jis pas mus didysis "nenoriu". Iš kitos pusės, niekas dar iš bado prie pilno šaldytuvo nenumirė. Jei kam netinka tai, kas pagaminta, gali pasidaryti iškrovos dieną/vakarą arba pasiimti kažko patys...

Dėl vaikų nešiojimo tai nešiojau abu kol pakėliau biggrin.gif O kada daugiau nešiosi juos, jei ne tada kai maži. Ir man visai nebuvo sunku kažkaip. Faina. Aštuonmetis dar ir dabar ant kaklo pasikabina ir ant kelių susirango. Gaila, kad panešt jau nebelabai panešu. Bet jei galėčiau... biggrin.gif

Kaip jums darbas iš namų...? Dirbat kas taip? Man nelabai... vienintelis pliusas - pižamos persimaut nereikia tiek, kiek noriu. Gal reiktų kokio darbo kambario, tada būtų geriau? Nuo sofos užpakalį jau skauda, trūksta žmonių ir bendravimo, nervina kad laptopo monitorius mažas ir tik vienas, kai kurių priemonių trūksta... blah. Yra kur tobulėti šitam reikalui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 03, 08:15)
Kaip jums darbas iš namų...? Dirbat kas taip?

mano svajoniu darbas biggrin.gif gal del to, kad nedirbu biggrin.gif bet kartais buna, tenka, kai vaikai serga ir sedim namie, vistiek emaila ir kompa isijungus bunu, tikrinu, nes mano darbu kiti nenudirba... tik jau nebera to: staigiai reikia biggrin.gif
Atsakyti

Aš  turiu tokį puodą.Žinoma senesnio dizaino, bet esmė ta pati.Tai gėrių gėris, ypač kas mėgsta troškinius, ir nemato reikalo rūdyti virtuvėje.Aš jį dar už litus pirkau.https://www.rde.lt/c...iai-puodai.html

Šnd laisva diena, tingiu kaip vilkas, o reikia susiimti ir iki gymo nuriedėti.

Dirbu grožio salone, tai man jokiu būdu neišeitų dirbti iš namų.O ir nenorėčiau plaukuotis namie, ir svetimų žmonių nenoriu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 kovo 2020 - 08:31