Vq, o mane nervina sėdėt ilgai bla bla, kai reikalą gslima išspręsti per pusvalandį. Bet ne, visiems reikia pakalbėti tada imu nuobodžiaut, nes žinau, kad rezultatas bus toks, o ne kitoks...
Papildyta:
O šitas gerulis ir kai užėjimai trys
tikrai ne visi viska valgom. Nuo vaikystes as irgi nevalgiau grybu, kraujiniu vedaru, jukos ar kepeneliu (net dabar nuo ju kvapo pykina). Bet niekas del to problemos nedare ir pati nedarau. Jei vaikystej buvo pagaminta tai, ko nevalgau, tai pasiieskodavau tai, ka valgau. Ta pati dabar ir as praktikuoju, tikrai neisivaizduoju, kad namuose moteris turetu kiekvienam seimos nariui atskirus patiekalus gamint, nes vienas vieno nenori, kitas kito. O jei seima didele? Tai visa diena virtuvej?
Kol buvo gyva močiutė, ji gamindavo visai šeimai maistą.Kiekvieną dieną sriuba, antras patiekalas.Atsiklausdavo, ko kas norime, atsižvelgdavo mūsų norus.Bet jei parėjus iš mokyklos nebesinorėdavo valgyti, to ką ji pagaminusi būdavo, labai supykdavo ir sakydavo iš-----sit ir valgysite kas paduota.Tais laikais skaitydavo,kad mėsos sultinys yra maistas ir vaistas.Po šiai dienai negaliu pakęsti sultinių.
Vadovu būti negalėčiau, savybių tam tinkamų neturiu, bet nemokėčiau dirbti kito vadovaujama.Esu individualistė,ir darbas mano toks, kad visą gyvenimą be vado dirbu.
Šiandien laisva diena, keliausiu į gymą.
O kiekvieną rytą pradedu pasivaikščiojimu su šunimis po parką.Ar lyja ar sninga,ar vėjas, mes vis tiek einame.
Praeinam po 2-3 km.Jei nelis,po pietų į mišką važiuosime, ten turiu trasą 3 km ilgio.Galėčiau ir daugiau eiti, bet gi mano seniukam, ypač taksui bus per daug.
Aš turiu tokį puodą.Žinoma senesnio dizaino, bet esmė ta pati.Tai gėrių gėris, ypač kas mėgsta troškinius, ir nemato reikalo rūdyti virtuvėje.Aš jį dar už litus pirkau.https://www.rde.lt/c...iai-puodai.html
Šnd laisva diena, tingiu kaip vilkas, o reikia susiimti ir iki gymo nuriedėti.
Dirbu grožio salone, tai man jokiu būdu neišeitų dirbti iš namų.O ir nenorėčiau plaukuotis namie, ir svetimų žmonių nenoriu.