Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 02, 21:46)
Taigi tikrinausi smile.gif
Niekad nenorėjau vadovauti. Neturiu tokių ambicijų. Jausčisu iš to malonumą tik jei pati surinkčiau komandą. Ir jei matyčiau prasmę, tikslą

Ir sake esi sveikutele?
Na bet kiek zinau, begimas ir padeda "pastumti" ta pulso riba,aisku nesidraskant, o po biski.
Bet jei tau nereikia ir nemegsti, tai matyt ir nereikia smile.gif
Atsakyti

Dešimtukų nerinkau, bet ir aš tokia biggrin.gif

O gal tau patiktu? 

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 02, 20:49)
O atsisakyt vadovaut negalima? Dėl va čia ir prieš tai išvardintų argumentų - gi ne visi vadovais nori būti. Ar tada kažkas susikomplikuotų?

Jau metus vadovauju, bet nebematau prasmės. Nei aš augu, nei ką
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 02, 20:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72621541" data-time="1583174922"><div><p>Dešimtukų nerinkau, bet ir aš tokia vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O gal tau patiktu? </p>

Tai jau metai kaip vadovauju. Ir nebenoriu. Niekad nenorėjau, bet va
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 02, 20:53)
Ir sake esi sveikutele?
Na bet kiek zinau, begimas ir padeda "pastumti" ta pulso riba,aisku nesidraskant, o po biski.
Bet jei tau nereikia ir nemegsti, tai matyt ir nereikia smile.gif

Taip, su širdim ok. Tai jau daugiau ištveriu nei anksčiau, bet kardio pratimų nemėgstu, kai treniruotėj reik šokinėt ir pan, man kryžius, atrodo, 100 kg sveriu unsure.gif
Atsakyti

Papildyta:

O nebenori savo komandai, toje imoneje kur esi ar is esmes?  Kaip alga skirtusi, jei nebebutum vadove? 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 02, 21:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72621550" data-time="1583175549"><div><p>Jau metus vadovauju, bet nebematau prasmės. Nei aš augu, nei ką
Papildyta:
</p></div></blockquote><p>O nebenori savo komandai, toje imoneje kur esi ar is esmes?  Kaip alga skirtusi, jei nebebutum vadove? </p>

Alga mažai skirtųsi biggrin.gif
Nenoriu , manau, išvis. Gal pavasarinis nuobodulys ar kas, toks kažkoks beviltiškumo jausmas toj srity
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 02, 20:55)
Papildyta:

A, galvojau tik siūlo.

O žmogaus, kuris būtų šalia ir mokėtų bei galėtų, nematot šalia savęs?

Mano vienam artimam tai buvo išeitis. Jis provincijos ligoninėj pradėjo dirbti traumatologu - gerai jį ten visi vertino (pacientai pirmiausia, bet ir administracija). Ir pasiūlė jam būti skyriaus vadovu (su perspektyva - ligoninės vadovu) - žmogus iš karto pabėgo iš ten, sakydamas, kad jis chirurgas, o ne administratorius. Pabėgo toli. Bet nesigaili.

Ne kiekvienas nori būti vadovu ir ne vadovo postas kiekvienam siekiamybė. Tad ne griekas vadovo posto ir atsisakyti. Tik, aišku, prieš tai reikia kažką kitą turėti, kad neišeit į nežinią...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 02 kovo 2020 - 21:10
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 02, 21:59)

Taip, su širdim ok. Tai jau daugiau ištveriu nei anksčiau, bet kardio pratimų nemėgstu, kai treniruotėj reik šokinėt ir pan, man kryžius, atrodo, 100 kg sveriu unsure.gif

O ka tu ten sokineji? Na grupiniu as irgi baisiai nemegstu, dar nuo mokyklos laiku. Bet kardio darydavau, begimas, dviratis, tie laipteliai (nzn kaip taa treniruoklis vadinas)
Atsakyti

Alga mažai skirtųsi biggrin.gif
Nenoriu , manau, išvis. Gal pavasarinis nuobodulys ar kas, toks kažkoks beviltiškumo jausmas toj srity

As megstu su tokiais klausimais “pagyventi”. Isbuti toje situacijoje, pagalvoti, panesioti sita klausima su savimi ir atsakymas ateina uz keliu menesiu. :) 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 02, 21:08)
O ka tu ten sokineji? Na grupiniu as irgi baisiai nemegstu, dar nuo mokyklos laiku. Bet kardio darydavau, begimas, dviratis, tie laipteliai (nzn kaip taa treniruoklis vadinas)

Nu pvz šian apžergi stepą, pritūpi, užšoki ant jo, nušoki tūpi vėl užššoki biggrin.gif
Atsakyti
O as turiu ambiciju buti vadovu. Ir esu. Tiesa, vadovas esu 8 zmogeliams. Bet mane veza atsakomybe, jauciuosi ivertinta, daugiau komandiruociu, daugiau susitikimu ivairiu. Bet ne visose pareigose noriu but tuo vadovu. Yra kur ir nenoriu, nes ne mano sritis, bet ten ir darbo kruvis mano visai nedidelis 😀
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 02, 21:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72621560" data-time="1583175866"><div><p>Alga mažai skirtųsi vartotojo įkelta nuotrauka
Nenoriu , manau, išvis. Gal pavasarinis nuobodulys ar kas, toks kažkoks beviltiškumo jausmas toj srity</p></div></blockquote><p>As megstu su tokiais klausimais “pagyventi”. Isbuti toje situacijoje, pagalvoti, panesioti sita klausima su savimi ir atsakymas ateina uz keliu menesiu. smile.gif </p>

Būtent taip sau pasakiau smile.gif iki vasaros. Po to tegu daro ką nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 02, 21:24)
Nu pvz šian apžergi stepą, pritūpi, užšoki ant jo, nušoki tūpi vėl užššoki biggrin.gif

Nekenciu sokinejimo. O labiausiai nekenciu, kai plankos pozoj imituot begima reikia. Tada sugriunu kapitaliai po 15 sek.
Atsakyti