Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Aš tai noriu atostogų. Gerai apmokamų.
Mergaitės, be atlyginimo, kas jus skatina/skatintų užimti vadovo vietą? Kad ir 6-10 žmonių kolektyvui.

Manes kol kas - niekas. Dariau testa apie karjera. Man akivaizdziai svarbu tapti eksperte, o ne vadove. Gal pasikeis kada. :) 

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 19:57)
Ką jūs vadinat pompa? Kai šoną skauda sportuojant?🤔

Ne, aš kai pulsas gerklėj jau kala unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 02, 20:01)
Profesinės ambicijos, kurioms reikia komandos. Ir ne tik. Ten toks gyvenimas tada prasideda  rolleyes.gif

Neturiu ambicijų. Kolektyvą gavau gavau tokį...
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 02, 20:01)
Profesinės ambicijos, kurioms reikia komandos. Ir ne tik. Ten toks gyvenimas tada prasideda  rolleyes.gif

Neturiu ambicijų. Kolektyvą gavau gavau tokį...
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 02, 20:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72621485" data-time="1583171089"><div><p>Aš tai noriu atostogų. Gerai apmokamų.
Mergaitės, be atlyginimo, kas jus skatina/skatintų užimti vadovo vietą? Kad ir 6-10 žmonių kolektyvui.</p></div></blockquote><p>Manes kol kas - niekas. Dariau testa apie karjera. Man akivaizdziai svarbu tapti eksperte, o ne vadove. Gal pasikeis kada. smile.gif </p>

O ksi būsi ekspertė? To gana?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 02, 21:22)

Daugybe zmoniu dirba ekspertais iki gyvenimo galo, nes jiems idomus pats ju darbas, o ne kopimas kazkur, vadovavimas.

O sirdi tikrinaisi? Gimines bruozas pulsas? Ar gal mes cia kalbam apie nezmoniskus kruvius, uztai tau kala?

Bobute,
Pompa tai kai dusti, gaudai ora, sirdis makaluojasi biggrin.gif
Atsakyti

Mano sritis keiciasi labai greitai. Mokytis reikia nuolatos. Nelabai isivaizduoju, kad kada pasidarys nuobodu.

Bet atsakymo i tavo klausima as neturiu, nes viena ka as galvoju siandien, kita - ka galvosiu rytoj. As iki siol nestoviu vietoje. Visada kazka planuoju, keiciu, stumiu. Tik procese kartais pasikeicia norai. Del to, kad keiciuosi pati, pamatau galimybiu, apie kurias net nesapnavau ir t.t. :) 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 02, 20:35)
Daugybe zmoniu dirba ekspertais iki gyvenimo galo, nes jiems idomus pats ju darbas, o ne kopimas kazkur, vadovavimas.

O sirdi tikrinaisi? Gimines bruozas pulsas? Ar gal mes cia kalbam apie nezmoniskus kruvius, uztai tau kala?
Bobute,
Pompa tai kai dusti, gaudai ora, sirdis makaluojasi  biggrin.gif

Tyriausi, viskas puikiai. Tiesiog visą gyvenimą pulsas aukštas. Nepatogumų jokių, tik va sportuojant sukyla dar.
Nėra nežmoniški krūviai, jokiu būdu.

Atsakyti

Daznai saves klausiu, per kuria vieta manyje pasireiskia patriotiskumas. Na neinu as i tas vasario 16/kovo 11 ir veliavelem nemosikuoju.
Bet Nacionaliniam diktante dalyvauju. Vat tie tekstai manyje ir suvirpina lietuviska sirdi wub.gif
Siu metu, kam idomu http://diktantas.lt/...-tekstas-miline
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 02, 20:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72621515" data-time="1583173330"><div><p>O ksi būsi ekspertė? To gana?</p></div></blockquote><p>Mano sritis keiciasi labai greitai. Mokytis reikia nuolatos. Nelabai isivaizduoju, kad kada pasidarys nuobodu.</p><p>Bet atsakymo i tavo klausima as neturiu, nes viena ka as galvoju siandien, kita - ka galvosiu rytoj. As iki siol nestoviu vietoje. Visada kazka planuoju, keiciu, stumiu. Tik procese kartais pasikeicia norai. Del to, kad keiciuosi pati, pamatau galimybiu, apie kurias net nesapnavau ir t.t. smile.gif </p>

Tas labai gerai.
Atsakyti

Man tai visada buvo labai keistas tas poziuris, jog butina noretu buti vadovu. Univere buvo tokia mada, kad visi paklausus kuo dirbs sake “direktoriumi”. As tai sakiau “Inziniere”, nes butent to norejau. Bet jautesi aplinkoje, kad cia “zemas lygis yra”.

Idomu, kad nei vienas is taip snekanciu direktoriais nepatapo. Dirba samdoma darba,  ne tiek technini kaip as, bet vadovavimo ten nerasta. :) 

Montekristai tikrai reikia sirdi pasitikrinti. Zinau daug sportavusiu zmogu, kuris pradejus begioti suprato, kad su sirdim ne kazka. 25 m buvo, gavo kazkokiu vaistu laikinai. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 02, 20:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72621523" data-time="1583174147"><div><p>Daugybe zmoniu dirba ekspertais iki gyvenimo galo, nes jiems idomus pats ju darbas, o ne kopimas kazkur, vadovavimas.

</p></div></blockquote><p>Man tai visada buvo labai keistas tas poziuris, jog butina noretu buti vadovu. Univere buvo tokia mada, kad visi paklausus kuo dirbs sake “direktoriumi”. As tai sakiau “Inziniere”, nes butent to norejau. Bet jautesi aplinkoje, kad cia “zemas lygis yra”.</p><p></p><p>Idomu, kad nei vienas is taip snekanciu direktoriais nepatapo. Dirba samdoma darba,  ne tiek technini kaip as, bet vadovavimo ten nerasta. smile.gif </p><p></p><p>Montekristai tikrai reikia sirdi pasitikrinti. Zinau daug sportavusiu zmogu, kuris pradejus begioti suprato, kad su sirdim ne kazka. 25 m buvo, gavo kazkokiu vaistu laikinai. </p>

Taigi tikrinausi smile.gif
Niekad nenorėjau vadovauti. Neturiu tokių ambicijų. Jausčisu iš to malonumą tik jei pati surinkčiau komandą. Ir jei matyčiau prasmę, tikslą
Atsakyti
Turejau grupioka, kuris mokesi kiaurais 10, rinko stipkes, pagyrimus, ir isejo inzinierium, ir jokiu sake vadovavimu jis nenori. Nori dirbti tai, kas patinka. Ir dirbti Lietuvoje. Va.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 02, 20:47)
Turejau grupioka, kuris mokesi kiaurais 10, rinko stipkes, pagyrimus, ir isejo inzinierium, ir jokiu sake vadovavimu jis nenori. Nori dirbti tai, kas patinka. Ir dirbti Lietuvoje. Va.

Dešimtukų nerinkau, bet ir aš tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 02, 20:46)
Taigi tikrinausi smile.gif
Niekad nenorėjau vadovauti. Neturiu tokių ambicijų. Jausčisu iš to malonumą tik jei pati surinkčiau komandą. Ir jei matyčiau prasmę, tikslą

O atsisakyt vadovaut negalima? Dėl va čia ir prieš tai išvardintų argumentų - gi ne visi vadovais nori būti. Ar tada kažkas susikomplikuotų?
Atsakyti