Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Aimeja @ 2020 03 02, 18:31)
Tema nauja.  4u.gif
O man pavyzdziui  svarbu zinot, kurios yra  Zalgirio sirgales. Tos kurios ne, nepatinka is anksto. biggrin.gif  biggrin.gif

4u.gif biggrin.gif
Atsakyti

O man pavyzdziui svarbu zinot, kurios yra Zalgirio sirgales. Tos kurios ne, nepatinka is anksto. biggrin.gifbiggrin.gif

Tai aš tau dabar dvigubai turiu nepatikti.Net krepšio nežiūriu, nepatinka.

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 02, 18:31)
Tema nauja.  4u.gif
O man pavyzdziui  svarbu zinot, kurios yra  Zalgirio sirgales. Tos kurios ne, nepatinka is anksto. biggrin.gif  biggrin.gif

Nesu. Man nba
Atsakyti
Man apskritai sportas yra dzin
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 02, 19:10)
<p>As dar niekaip nesuprantu ka zmones vadina “tobulejimu”. Ir darbe netgi. Darbas, kuriame galeciau “tobuleti”. As kazkaip konkreciai labai sneku. Noriu ismokti naujo ta ir ta, gauti daugiau atsakomybes, skirtingas, nemonotoniskas uzduotis ir t.t. </p>

Retam darbe netobuleji. O jei ne, tai turbut del to, kad tingi. Gal tas noras yra tobuleti nieko nedarant? g.gif biggrin.gif

Aimeja, nesu Zalgirio fane, bet ir ju konkurentu fane nesu
Ar tiksiu bent is bedos? blush2.gif
Papildyta:
Kas del maisto, MB su dukra be manes karaliautu tarp picu, burgeriu ir kitokio slamsto. As kaip kelrode vedu juos i sveika gyvenimo buda ir kartais net i veganiskus klystkelius biggrin.gif

Cambala
Po kiek begioji km? Kasdien?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 02 kovo 2020 - 19:11
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 02, 19:10)
Ar tiksiu bent is bedos?  blush2.gif

Bet papus užtat gerus turi, tai turėtum tikt
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 02, 19:14)
Retam darbe netobuleji. O jei ne, tai turbut del to, kad tingi. Gal tas noras yra tobuleti nieko nedarant? g.gif biggrin.gif
Ar tiksiu bent is bedos?  blush2.gif
Papildyta:
Kas del maisto, MB su dukra be manes karaliautu tarp picu, burgeriu ir kitokio slamsto. As kaip kelrode vedu juos i sveika gyvenimo buda ir kartais net i veganiskus klystkelius biggrin.gif
Cambala
Po kiek begioji km? Kasdien?

Maziausiai 1
Daugiausiai 3. Dar turnikai ir nesamones su suniu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 02, 19:17)
Maziausiai 1
Daugiausiai 3. Dar turnikai ir nesamones su suniu.
[right][snapback]72621464[/snapback][/right]

Vat ko nekenčiu, tai bėgt. Pompa išsyk beveik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 02, 18:02)
Labai taikliai. Vienas is budu pastatyti moteri i  vieta. smile.gif </p>

Ir ne jos norimą mirksiukas.gif

QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 02, 18:11)
Jo, mano santykiai su šiuo ir panašiais "didingais" žodžiais irgi sunkūs... ir kuo toliau, tuo sunkiau man su jais...

O man su tuo žodžiu buvo keli etapai: mokykloj priėmiau ramiai (turbūt automatiškai); Universitete man jį parėmė ten buvę autoritetai, tad buvau irgi nieko prieš; o paskui kokį 20 metų buvo stipri alergija tam žodžiui... Bet kažkaip dabar supratau, kad jei žmogus jį akcentuoja, vadinasi, jam reikia dvasingumo kaip žodžio, gal bent žodis jį stiprina, nes dvasingos gyvenimo konretikos "dvasingumą" akcentuojantis žmogus neturi. Tai ar gaila? Kitas dalykas, kai pradedama tuo žodžiu moralizuoti ir pan.

Lygiai ta pati tobulėjimo formulė, apie kurią rašė Iš Šviesos: kai žmogus neturi konkretumo savo, tarkime, profesiniame gyvenime, jam labai reikia abstrakcijos: "tobulėjimo", net kai konkretus rezultatas - nulis. Bet tai jį palaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 02 kovo 2020 - 19:32
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 02, 20:27)
Vat ko nekenčiu, tai bėgt. Pompa išsyk beveik biggrin.gif

Jeigu ilgai ir intensyviai sportuoji, negali buti jokios pompos. Nebent labai jau nemoki kvepuot. Ar kardio visai nedarai?
Atsakyti
Aš tai noriu atostogų. Gerai apmokamų.
Mergaitės, be atlyginimo, kas jus skatina/skatintų užimti vadovo vietą? Kad ir 6-10 žmonių kolektyvui.
Atsakyti
Aimeja iseina is temos, nes didzioji dauguma nepatinka.... cray.gif
Atsakyti