Suprasti gyvenimą galima tik žvelgiant atgal, o gyventi reikia į priekį.
Ačiū už temą
Kai gyvenimas duoda citriną-pasidaryk iš jos limonadą, šiuo stengiuosi vadovauti
Įpusėjau knygą "Kaip vanduo šokoladui" - kokio gerumo!!!! Nereali, nuostabi, gaila, kad baigsis
Kai gyvenimas duoda citriną-pasidaryk iš jos limonadą, šiuo stengiuosi vadovauti
Įpusėjau knygą "Kaip vanduo šokoladui" - kokio gerumo!!!! Nereali, nuostabi, gaila, kad baigsis
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 02, 14:19)
Ačiū už temą
Kai perskaitysi, pasiliksi? Kur bežiūriu, visur išparduota
Paskutiniu metu apleidau knygų skaitymą visai. Guli garbingai ant stalo Petro imperatorė, dulkes nupučiu, nuvalau ir toliau tvarkingai padedu ten pat.
Paskutiniu metu apleidau viską, žiauri apatija užpuolė.
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 02, 14:27)
Paskutiniu metu apleidau knygų skaitymą visai. Guli garbingai ant stalo Petro imperatorė, dulkes nupučiu, nuvalau ir toliau tvarkingai padedu ten pat.
Oi sita kokia gera. Sukramciau per kelias dienas.
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 02, 15:19)
Ačiū už temą
As siandien ja pasiemiau. Dar pasiemiau ta apie vyrus ir ietis
Bobute, pilna knygu pdf online, ten centukus kainuoja
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 02, 14:19)
Reiks ir man ja pasiimt. As is bibles imu. bet dabar jau bibles paskyroj turbut 8 knygu laukiu, dar dvi namie vos pradetos skaityt FB i kazkokia grupe ilindau, kur rekomendacijomis dalinasi, tai jau galvoju sprukt ir ten, nes noru sarasas ilgeja labai greitai
Žu žu, dėl gimdymo namie ar kitoje aplinkoje. Mano subjektyvia nuomone, moteris turi teisę pasirinkti kur ir kaip jau gimdyti. Ar dalyvauti vaikams gimdyme, kokio amžiaus - diskutuotinas klausimas. Dėl gimdymo namie: turiu savo nuomonę, esu apie tai rašius straipsnių, pritariu teisiniam reglamentavimui.
Kaip man nepatinka mano nickas
Papildyta:
Pabandysiu bibliotekoj pažiūrėt gal bus
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 02, 14:30)
As siandien ja pasiemiau. Dar pasiemiau ta apie vyrus ir ietis
Pabandysiu bibliotekoj pažiūrėt gal bus
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 02, 14:32)
Žu žu, dėl gimdymo namie ar kitoje aplinkoje. Mano subjektyvia nuomone, moteris turi teisę pasirinkti kur ir kaip jau gimdyti. Ar dalyvauti vaikams gimdyme, kokio amžiaus - diskutuotinas klausimas. Dėl gimdymo namie: turiu savo nuomonę, esu apie tai rašius straipsnių, pritariu teisiniam reglamentavimui.
Taip, ta teise moteris turi tureti. Bet. As niekada nedrisciau gimdyti namuose, ir niekam is artimuju nepatarciau ta teise pasinaudot.
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 15:34)
Tai pas jus Lt knygu buna? Ar tu pati Lt?
Mano dukra audio knygas atrado. Kazkada prazioplino mokykloj, kad uzdave perskaityt knyga, tai audio varianta suklause per vakara.
Priimsite?🤔