Man kas apie svorį, tai geriausiai veikia nevalgymas 16valandų. Tai yra pavalgau vakare 18val. Ir tada valgau tik po 16val. Tai 10val ryto. Jeigu pavalgau vakariene vėliau, tai atsiskaiciuoju kelintą pusryčiai ir tiek pradėjau nuo 12val ir tada didinau kas valandą, kai galėdavau. Tai žodžiu valgau šiaip viską, tik kažkiek sveikiau prisižiūriu, daržovių daugiau, bet tas vadinamas protarpinis badavimas, tai tapo įpročių ir svoris man nukrito, pamečiau 10 kg ir dabar negrįžta jau metai
Man kas apie svorį, tai geriausiai veikia nevalgymas 16valandų. Tai yra pavalgau vakare 18val. Ir tada valgau tik po 16val. Tai 10val ryto. Jeigu pavalgau vakariene vėliau, tai atsiskaiciuoju kelintą pusryčiai ir tiek pradėjau nuo 12val ir tada didinau kas valandą, kai galėdavau. Tai žodžiu valgau šiaip viską, tik kažkiek sveikiau prisižiūriu, daržovių daugiau, bet tas vadinamas protarpinis badavimas, tai tapo įpročių ir svoris man nukrito, pamečiau 10 kg ir dabar negrįžta jau metai
Apie šį reikalą jau girdžiu antrą kartą. Reikės pamėginti gal
Apie šį reikalą jau girdžiu antrą kartą. Reikės pamėginti gal
Bent jau organizmas tikrai išsivalo o jis paremtas tuo, kad po 12val nevalgymo pradedami naudoti energijai sukaupti riebalai ir taip jie dega, tai kiek laiko virš 12val nevalgai, tiek laiko degini riebalus, motyvacija yra tai man veikia ir nereikia kankintis kai pripranti, tai išvis lengva
Kisulita ar pakartojai testuka?Aš dar vakar pasidariau bitutę vos gavau, kad ir su dieniniu, tik nieko nerašiau, galvojau nebekvaršinsiu čia jums galvų su savo tais testais Tai bitutė dieną daryta labai ryški buvo, testinė juostelė ryškesnė net už kontrolinę... Tai nežinau kaip čia yra Jautrumas tai abiejų nt panašus... Gal tas easy buvo brokuotas, nes iš pradžių iš vis neigiamas buvo, tik po to atsirado juostelė Na reikia sulaukti vizito pas gydytoją ir bus aišku, kai toks mažas nėštumas daugiau nieko ir negaliu padaryti
Pridėta:
Turiu aš mitybos planelį, bet mano skrandis į tai labai blogai sureagavo, dvi savaites buvo labai gerai, o po jų skrandis užsidegė. Aš jau seniau turėjau bėdų su skrandžiu ir pranešiau prieš užsakydama, kad turiu su juo problemų, bet matyt pilnai nebuvo atsisžvelgta į tai, nes po uždegimo atidžiau panagrinėjus daug ko nebuvo man galima valgyti. Tai išsirenku kartas nuo karto iš to planelio kokį patiekalą, bet iki šiol bijau jo pilnai laikytis, kad neatsinaujintų bėdos Tai apie naują mitybos planą net nebegalvoju Nu jo, tikiu, kad ten tie planai nelabai tinka turint problemų, ten turbūt daugiau standartinius sudarinėja visiems panašius 🤔 Bet gerai, kad bent kažkokie patiekalai tinka, neišmesti pinigai į balą 😊
Per laidą Klauskita daktaro pasakojo apie Keto mitybą, ji tinkama turint kažkokių problemų. Atsiliepimai irgi labai geri kas bandė, pasakojo, kad svoris net per greitai krito Bet taip pat rašo, kad labai brangiai ši mityba kainuoja, nes brangūs produktai
Aš dar vakar pasidariau bitutę vos gavau, kad ir su dieniniu, tik nieko nerašiau, galvojau nebekvaršinsiu čia jums galvų su savo tais testais Tai bitutė dieną daryta labai ryški buvo, testinė juostelė ryškesnė net už kontrolinę... Tai nežinau kaip čia yra Jautrumas tai abiejų nt panašus... Gal tas easy buvo brokuotas, nes iš pradžių iš vis neigiamas buvo, tik po to atsirado juostelė Na reikia sulaukti vizito pas gydytoją ir bus aišku, kai toks mažas nėštumas daugiau nieko ir negaliu padaryti
Nu kaip smagu viskas rysku ir grazu tikrai anie bus brokuoti.
Nu kaip smagu viskas rysku ir grazu tikrai anie bus brokuoti.
Arba gal čia jau easy testų maksimalus ryškumas
Arba gal čia jau easy testų maksimalus ryškumas
Nemanau kad taip turetu buti 🧐 bus tikrai su kokiu brokeliu
Sveikos, žiūriu apie mitybą kalbat. Aš su svoriu kaip ir problemų neturiu, spirtuot reikua, o valios žemiau plintuso... Jau tuoj metai, kaip gliuteno turinčių produktų atsisakiau. Patenkinta, nes su pilvo pūtimu, kitų su viduriais susijusių problemų nebūna, kol neužvalgau ko nereikia. Jau net retai būna, kad apsiverkiu parduotuvėj, kai šeimyna kokias bandeles renkasi .
Kisulita, atsipalaiduok, manau laukiesi, o testai būna pievas rodo. Kantrybės ir lauk vizito pas gydytoją. Jei mmm nėra, pilvo skausmo nėra, tada viskas ok. Gali šiek tiek šonus pamausti, nes pradės ten viduj raiščiai temptis, kai gimda didės.
Nemanau kad taip turetu buti 🧐 bus tikrai su kokiu brokeliu
Gal būti
Kisulita, atsipalaiduok, manau laukiesi, o testai būna pievas rodo. Kantrybės ir lauk vizito pas gydytoją. Jei mmm nėra, pilvo skausmo nėra, tada viskas ok. Gali šiek tiek šonus pamausti, nes pradės ten viduj raiščiai temptis, kai gimda didės.
Bandau atsipalaiduoti, trumpam buvau susinervinusi, bet po to susiėmiau Nes kol nesulauksiu vizito pas gydytoją, nežinosiu situacijos, tai telieka laukti
Bandau atsipalaiduoti, trumpam buvau susinervinusi, bet po to susiėmiau Nes kol nesulauksiu vizito pas gydytoją, nežinosiu situacijos, tai telieka laukti
Kad laukiesi, manau jau tikrai aišku, ir, manau, kad viskas yra gerai, testai skirtingi, skirtingai gal nusidažo, bet esmė ta pati laukiam hcg, kai jau prisiduosi ir tai, manau geriausiai atsakys i klausimus visus