Pitika, už mmm Man irgi žiauriai per anksti šį mėnesį, tik vyrą isvežiau į reisą ir bac Gal ir tu biski pastresavai ar ką ir išsišaukei anksčiau
Sveikos,
Kisulita, nenusimink ankščiau laiko, tikiuosi testukas papuolė brokuotas.
Pitika už mmm Kada dabar kitų nelauki?
Aš pradėjau sportuoti pagal Rūtą Beišytę, pagal jos iššūkį, tai peklon jaučiuosi kaip suspardyta Sunku prisėsti, atsistoti, rankas pakelti ir pasilenkti per liemenį
Nesuprantu man nuolat maudzia viena sona, lyg kluba maustu, strenas🤔 nera taip buve dar, kazin ar gali buti baip nuo ginekol? Ne viena nebandet jo?
Mimozza, šaunuolė dėl sporto, didžiuojamės Man prieš pusmetį liepė 2 mėnesius nuo sporto pailsėti, taip ir nebegrįžau Gal būsi mano įkvėpimas
Sunkiai prisiverčiau, bet kai pradėjau tai norisi tęsti nors ir kaip sunku 🙄 Šiaip juodai tinginė esu
O Santarose galima tiesiog atvykus pasidaryti kraujo tyrimus? Nereikia būti pacientu, turėti siuntimo?
Nereikia nieko. Atvaziuoji, susimoki ir tau padaro.
Mamos, gal žinote kokio jautrumo bitutės juostelės? Pasiunčiau vyrą morkų, tai nupirko vaistinėje kokį rado nt, pasižiūrėti ryškymą su kitu nt Tai galvoju kokio jis jautrumo, nes ant pakuotės neparašyta
Mamos, gal žinote kokio jautrumo bitutės juostelės? Pasiunčiau vyrą morkų, tai nupirko vaistinėje kokį rado nt, pasižiūrėti ryškymą su kitu nt Tai galvoju kokio jis jautrumo, nes ant pakuotės neparašyta Man rodos 25 mIU
Tęsk, būtinai 😊 Tas tik į sveikatą 😁
Į sveikatą tai tikrai, gal atsikračius svorio perteklinio lengviau stimuliuosis. Tai pusantro mėn turiu riebalinio sluoksnio nukratymui bent dalį tikiuosi pavyks nukratyti
Į sveikatą tai tikrai, gal atsikračius svorio perteklinio lengviau stimuliuosis. Tai pusantro mėn turiu riebalinio sluoksnio nukratymui bent dalį tikiuosi pavyks nukratyti
Kaip pavydžiu ryžto Pati jau ruošiuosi sportuoti apie metus ir vis neprisiruošiu, po gimdymo liko nemažai pliuse svorio, bet niekaip neprisiverčiau
Tai ir vyrui bus staigmena kai grįš, žmona manekenė
Kaip pavydžiu ryžto Pati jau ruošiuosi sportuoti apie metus ir vis neprisiruošiu, po gimdymo liko nemažai pliuse svorio, bet niekaip neprisiverčiau
Tai ir vyrui bus staigmena kai grįš, žmona manekenė
Kad manekenę nors kiek priminčiau reiktų nukratyti mažiausiai 20 kg. 🙈 Jei bent 10 kg nukratyčiau iki vasaros būčiau nerealiai laiminga, bet nežinau nežinau ar ryžto nepamesiu pakelėj Dar reiktų mažiau "ėsti" tai ir rezultatai būtų geresni.