Visoms meilės ir vaisingų dienelių
Su meiles diena, mergaites 💕 Daug meiles, kuri butu vaisinga
Pasidariau šiandien paskutinį turėtą easy, tai per tris dienas jokio paryškėjimo... Gal net sakyčiau blankesnis Ne koks ženklas... Taip ir galvojau, kad per gerai, kad būtų tiesa, taip greit emiau ir pastojau, na kur jau čia man
Pasidariau šiandien paskutinį turėtą easy, tai per tris dienas jokio paryškėjimo... Gal net sakyčiau blankesnis Ne koks ženklas... Taip ir galvojau, kad per gerai, kad būtų tiesa, taip greit emiau ir pastojau, na kur jau čia manNenusimink taip, man irgi ryskejo gan letai, bet po kurio laiko tapo testine ryskesne uz kontroline tik pamenu kad irgi visokiu minciu turejau, nes isivaizdavau, kad turi akivaizdziai rysket ant akiu 😊 tad nosi aukstyn jei neramu gali ir cia imest abu testukus palygint, ar pasidaryt hcg
Nenusimink taip, man irgi ryskejo gan letai, bet po kurio laiko tapo testine ryskesne uz kontroline tik pamenu kad irgi visokiu minciu turejau, nes isivaizdavau, kad turi akivaizdziai rysket ant akiu 😊 tad nosi aukstyn jei neramu gali ir cia imest abu testukus palygint, ar pasidaryt hcgAš kažkaip nesitikėjau, kad greit ryškės, bet paskutinis darytas trečiadienį ryte ir naktį buvo eita kelis kartus į wc, o šiandien visą naktį išlaikytas šlapimas ir tokia ne kokia ta juostelė... Iš pradžių iš vis neigiamas buvo
Apie hcg tyrimus pagalvojau, bet kad gyvenu toli, už Riešės, arti jokių laboratorijų nėra, yra kažkokia Santariškėse, bet šiandien nedirba...
Aš kažkaip nesitikėjau, kad greit ryškės, bet paskutinis darytas trečiadienį ryte ir naktį buvo eita kelis kartus į wc, o šiandien visą naktį išlaikytas šlapimas ir tokia ne kokia ta juostelė... Iš pradžių iš vis neigiamas buvo
Apie hcg tyrimus pagalvojau, bet kad gyvenu toli, už Riešės, arti jokių laboratorijų nėra, yra kažkokia Santariškėse, bet šiandien nedirba...
Netoli Rieses man atrodo yra Northway ir InMedica Santariskese gal ten bandyt?
Pasidariau šiandien paskutinį turėtą easy, tai per tris dienas jokio paryškėjimo... Gal net sakyčiau blankesnis Ne koks ženklas... Taip ir galvojau, kad per gerai, kad būtų tiesa, taip greit emiau ir pastojau, na kur jau čia man
Tu testų visokių būna, kiek aš brokuotų esu turėjusi... Tada tikrai hcg pasidaryk ir viskas bus aišku
Netoli Rieses man atrodo yra Northway ir InMedica Santariskese gal ten bandyt?
InMedica irgi nedirba šiandien, o Northway laboratorija tik Žukausko randu, kad yra Na nieko nepadarysi, reikia laukti ir žiūrėti kas bus, prasidės mm ar ne
Santarose tikrai dirba sestadieniais. As dariausi.
Santarose tikrai dirba sestadieniais. As dariausi.O Santarose galima tiesiog atvykus pasidaryti kraujo tyrimus? Nereikia būti pacientu, turėti siuntimo?
O Santarose galima tiesiog atvykus pasidaryti kraujo tyrimus? Nereikia būti pacientu, turėti siuntimo?
Sumoki pinigelius ir pasidarai tyrimuka.Paziurek gal Anteja dar kur netoli yra.
Pas mane is niekur nieko atkeliavo nelabosios dar ir gerokai anksciau. Na aisku jau pagal prg tyrima nieko nesitikejau bet kad dra visom 5 dienom ankciau
Sumoki pinigelius ir pasidarai tyrimuka.Paziurek gal Anteja dar kur netoli yra.
Pas mane is niekur nieko atkeliavo nelabosios dar ir gerokai anksciau.
Kad nelabai pavyks nuvažiuoti, pati prastai vairuoju, reiktų, kad vyras nuvežtų, bet tada reiktų ir mažylį imti Netąsysiu visų...
Et, gaila, kad atėjo, bet bent jau aiški situacija, o vat aš nežinau ko laukti O ginė jau grįžo iš atostogų, stebės vėl ovuliaciją?