Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Visoms meilės ir vaisingų dienelių  :nestuke  :4u:  :wub:​ 

Atsakyti

Su meiles diena, mergaites 💕 Daug meiles, kuri butu vaisinga  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Pasidariau šiandien paskutinį turėtą easy, tai per tris dienas jokio paryškėjimo... Gal net sakyčiau blankesnis  :( Ne koks ženklas... Taip ir galvojau, kad per gerai, kad būtų tiesa, taip greit emiau ir pastojau, na kur jau čia man  :unsure:​ 

Atsakyti

Pasidariau šiandien paskutinį turėtą easy, tai per tris dienas jokio paryškėjimo... Gal net sakyčiau blankesnis  :( Ne koks ženklas... Taip ir galvojau, kad per gerai, kad būtų tiesa, taip greit emiau ir pastojau, na kur jau čia man  :unsure: 
Nenusimink taip, man irgi ryskejo gan letai, bet po kurio laiko tapo testine ryskesne uz kontroline :) tik pamenu kad irgi visokiu minciu turejau, nes isivaizdavau, kad turi akivaizdziai rysket ant akiu 😊 tad nosi aukstyn :) jei neramu gali ir cia imest abu testukus palygint, ar pasidaryt hcg :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Emi~: 15 vasario 2020 - 08:53

Nenusimink taip, man irgi ryskejo gan letai, bet po kurio laiko tapo testine ryskesne uz kontroline :) tik pamenu kad irgi visokiu minciu turejau, nes isivaizdavau, kad turi akivaizdziai rysket ant akiu 😊 tad nosi aukstyn :) jei neramu gali ir cia imest abu testukus palygint, ar pasidaryt hcg :)
Aš kažkaip nesitikėjau, kad greit ryškės, bet paskutinis darytas trečiadienį ryte ir naktį buvo eita kelis kartus į wc, o šiandien visą naktį išlaikytas šlapimas ir tokia ne kokia ta juostelė... Iš pradžių iš vis neigiamas buvo  :unsure:​ 

Apie hcg tyrimus pagalvojau, bet kad gyvenu toli, už Riešės, arti jokių laboratorijų nėra, yra kažkokia Santariškėse, bet šiandien nedirba...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 15 vasario 2020 - 09:11

Aš kažkaip nesitikėjau, kad greit ryškės, bet paskutinis darytas trečiadienį ryte ir naktį buvo eita kelis kartus į wc, o šiandien visą naktį išlaikytas šlapimas ir tokia ne kokia ta juostelė... Iš pradžių iš vis neigiamas buvo  :unsure: 

Apie hcg tyrimus pagalvojau, bet kad gyvenu toli, už Riešės, arti jokių laboratorijų nėra, yra kažkokia Santariškėse, bet šiandien nedirba...

Netoli Rieses man atrodo yra Northway ir InMedica Santariskese :) gal ten bandyt? 

Atsakyti

Pasidariau šiandien paskutinį turėtą easy, tai per tris dienas jokio paryškėjimo... Gal net sakyčiau blankesnis  :( Ne koks ženklas... Taip ir galvojau, kad per gerai, kad būtų tiesa, taip greit emiau ir pastojau, na kur jau čia man  :unsure:​ 

Tu testų visokių būna, kiek aš brokuotų esu turėjusi... Tada tikrai hcg pasidaryk ir viskas bus aišku  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Netoli Rieses man atrodo yra Northway ir InMedica Santariskese :) gal ten bandyt? 

InMedica irgi nedirba šiandien, o Northway laboratorija tik Žukausko randu, kad yra  :unsure: Na nieko nepadarysi, reikia laukti ir žiūrėti kas bus, prasidės mm ar ne  :unsure:​ 

Atsakyti

Santarose tikrai dirba sestadieniais. As dariausi.

Atsakyti

Santarose tikrai dirba sestadieniais. As dariausi.
O Santarose galima tiesiog atvykus pasidaryti kraujo tyrimus?  :unsure: Nereikia būti pacientu, turėti siuntimo? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 15 vasario 2020 - 10:18

O Santarose galima tiesiog atvykus pasidaryti kraujo tyrimus?  :unsure: Nereikia būti pacientu, turėti siuntimo? 

Sumoki pinigelius ir pasidarai tyrimuka.Paziurek gal Anteja dar kur netoli yra.

Pas mane is niekur nieko atkeliavo nelabosios  :( dar ir gerokai anksciau. Na aisku jau pagal prg tyrima nieko nesitikejau bet kad dra visom 5 dienom ankciau  :huh2:​ 

Atsakyti

Sumoki pinigelius ir pasidarai tyrimuka.Paziurek gal Anteja dar kur netoli yra.

Pas mane is niekur nieko atkeliavo nelabosios  :( dar ir gerokai anksciau.

Kad nelabai pavyks nuvažiuoti, pati prastai vairuoju, reiktų, kad vyras nuvežtų, bet tada reiktų ir mažylį imti  :unsure: Netąsysiu visų...

Et, gaila, kad atėjo, bet bent jau aiški situacija, o vat aš nežinau ko laukti  :unsure: O ginė jau grįžo iš atostogų, stebės vėl ovuliaciją?  :)​ 

Atsakyti