Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Airise - oj laukiam laaaukiam, mes naujienu laukiam  :D  :wub:  :ploja2:  :birthday2:  :brunette:​ 

Atsakyti

Airise - oj laukiam laaaukiam, mes naujienu laukiam  :D  :wub:  :ploja2:  :birthday2:  :brunette:​ 

bet toks jausmas kaip savas butu. ir tikrai manau kad daugiau nei vienas bus  :bis​ 

Atsakyti

bet toks jausmas kaip savas butu. ir tikrai manau kad daugiau nei vienas bus  :bis 

As ir taip jauciuos 🤣 tarsi pati eiciau 🤣🤣🤣

Atsakyti

As visai susipainiojusi, juk kiekviena cikla pries O keliauju pas gydytoja echoskopuotis, ji paskaiciuoja pagal foli kada O ir keliauju darbuotis pagal jos grafikeli.Tai taip iseina kad pas mane O mazai tiketina kad vyksta  :unsure:  :cray:​ 

O po numatomos O nebuvai pasitikrinti echoskopu pakartotinai, kad pamatytų ar susidarė geltonkūnis. Po tokio echo, kai mato geltonkūnį galėtų ginė tiksliai pasakyti kada prg pasidaryti, o tada jau aišku būtų ar įvyko ov pilnavertė ar ne. Aš kiek pamenu pas tave gan žemas kiaušidžių rezervas ar klystu? 

AIRISE, laukiam visos naujienu  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:​ 

O taip, labai labai laukiam naujienų  :yahoo:​ 

Atsakyti

O po numatomos O nebuvai pasitikrinti echoskopu pakartotinai, kad pamatytų ar susidarė geltonkūnis. Po tokio echo, kai mato geltonkūnį galėtų ginė tiksliai pasakyti kada prg pasidaryti, o tada jau aišku būtų ar įvyko ov pilnavertė ar ne. Aš kiek pamenu pas tave gan žemas kiaušidžių rezervas ar klystu? 

Taip AMH pas mane zemas :( nedare man nei sykio pakartotonio echo po galimos O  :unsure: Jinai mane kas menesi paleidzia su tokiu komentaru kad nu kita menesi gal jau ir nereiks ateit  :frusty:​ 

Airise  :wub:  :wub:  :wub:  sekmes pasimatyme su zirniukais ir labaaai laukiam naujienu  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

FSH 7.42 IU/l

LH 3.79 IU/l

Berods normose  :unsure:  bent gydytoja nieko nekomentavo

2-3 cd daryta? O koks AMH?  :hmm:​ 

Atsakyti

Aš irgi jau nuo ryto galvoju apie Airisės vizitą  :bigsmile: Kaip nekantru  :D​ 

Atsakyti

2-3 cd daryta? O koks AMH?  :hmm:​ 

Taip 2-3 c.d. o AMH 0,65 µg/l

Atsakyti

Oi nezinau dar... tas labai neramina, bet pirma pasimatyma turesiu 18 d., labai tikiuos kad viskas bus gerai ❤ Dabar turetu eit 7-8 sav. 

Raminu save, kad viskas gerai, nes visa para pykina 😂

O kur eisit pas ginekologę?  :) Savo poliklinikoje? O gal kur privačiai?  :) 

Atsakyti

Taip 2-3 c.d. o AMH 0,65 µg/l

Na kai AMH neaukštas, tai dėl to ir fsh su lh nėra santykiu 1:1, nes ciklo pradžioje jie turėtų daug maž lygūs būti. Bet AMH neatrodo baisiai žemas  :hmm: Ką ginė dėl jo sakė? 

Atsakyti

O kur eisit pas ginekologę?  :) Savo poliklinikoje? O gal kur privačiai?  :)

Eisiu pas savo gine poliklinikoje 😊 ja pasitikiu basalygiskai :) jei ne ji ir ne gydytojas pas kuri gimdziau tai baisu net pagalvot kuom galejo viskas pasibaigti... Todel net nesvaesciau kitu variantu 😉

Atsakyti

Na kai AMH neaukštas, tai dėl to ir fsh su lh nėra santykiu 1:1, nes ciklo pradžioje jie turėtų daug maž lygūs būti. Bet AMH neatrodo baisiai žemas  :hmm: Ką ginė dėl jo sakė? 

Tiesa pasakius kad nelabai ka ir sake is temos "nu metai jau"  :unsure:​ 

Atsakyti