Airise - oj laukiam laaaukiam, mes naujienu laukiam
Airise - oj laukiam laaaukiam, mes naujienu laukiam
bet toks jausmas kaip savas butu. ir tikrai manau kad daugiau nei vienas bus
bet toks jausmas kaip savas butu. ir tikrai manau kad daugiau nei vienas bus
As ir taip jauciuos 🤣 tarsi pati eiciau 🤣🤣🤣
As visai susipainiojusi, juk kiekviena cikla pries O keliauju pas gydytoja echoskopuotis, ji paskaiciuoja pagal foli kada O ir keliauju darbuotis pagal jos grafikeli.Tai taip iseina kad pas mane O mazai tiketina kad vyksta
O po numatomos O nebuvai pasitikrinti echoskopu pakartotinai, kad pamatytų ar susidarė geltonkūnis. Po tokio echo, kai mato geltonkūnį galėtų ginė tiksliai pasakyti kada prg pasidaryti, o tada jau aišku būtų ar įvyko ov pilnavertė ar ne. Aš kiek pamenu pas tave gan žemas kiaušidžių rezervas ar klystu?
AIRISE, laukiam visos naujienu
O taip, labai labai laukiam naujienų
O po numatomos O nebuvai pasitikrinti echoskopu pakartotinai, kad pamatytų ar susidarė geltonkūnis. Po tokio echo, kai mato geltonkūnį galėtų ginė tiksliai pasakyti kada prg pasidaryti, o tada jau aišku būtų ar įvyko ov pilnavertė ar ne. Aš kiek pamenu pas tave gan žemas kiaušidžių rezervas ar klystu?
Taip AMH pas mane zemas nedare man nei sykio pakartotonio echo po galimos O Jinai mane kas menesi paleidzia su tokiu komentaru kad nu kita menesi gal jau ir nereiks ateit
Airise sekmes pasimatyme su zirniukais ir labaaai laukiam naujienu
FSH 7.42 IU/l
LH 3.79 IU/l
Berods normose bent gydytoja nieko nekomentavo
2-3 cd daryta? O koks AMH?
Aš irgi jau nuo ryto galvoju apie Airisės vizitą Kaip nekantru
2-3 cd daryta? O koks AMH?
Taip 2-3 c.d. o AMH 0,65 µg/l
Oi nezinau dar... tas labai neramina, bet pirma pasimatyma turesiu 18 d., labai tikiuos kad viskas bus gerai ❤ Dabar turetu eit 7-8 sav.
Raminu save, kad viskas gerai, nes visa para pykina 😂
O kur eisit pas ginekologę? Savo poliklinikoje? O gal kur privačiai?
Taip 2-3 c.d. o AMH 0,65 µg/l
Na kai AMH neaukštas, tai dėl to ir fsh su lh nėra santykiu 1:1, nes ciklo pradžioje jie turėtų daug maž lygūs būti. Bet AMH neatrodo baisiai žemas Ką ginė dėl jo sakė?
O kur eisit pas ginekologę? Savo poliklinikoje? O gal kur privačiai?
Eisiu pas savo gine poliklinikoje 😊 ja pasitikiu basalygiskai jei ne ji ir ne gydytojas pas kuri gimdziau tai baisu net pagalvot kuom galejo viskas pasibaigti... Todel net nesvaesciau kitu variantu 😉
Na kai AMH neaukštas, tai dėl to ir fsh su lh nėra santykiu 1:1, nes ciklo pradžioje jie turėtų daug maž lygūs būti. Bet AMH neatrodo baisiai žemas Ką ginė dėl jo sakė?
Tiesa pasakius kad nelabai ka ir sake is temos "nu metai jau"