Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Vizitas po pietu   :D Hcg mazokas pas mane, tai nelabai tiketina kad 2 ar net 3. :) Emi, kas nutiko? :unsure:

Viskas bus gerai, aš ir kažkaip galvoju kad du  :ax:

Nieko :) viskas gerai :) tik cia planuojamciu temute tad nezinau kiek as cia dabar isipaisau 😀 

Čia viską viską galime aptarti, čia ne TD kad vėlevėles dėtų dėl netinkamų komentarų. Kaip tavo pilvelio gyventojas laikosi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 12 vasario 2020 - 19:43

Viskas bus gerai, aš ir kažkaip galvoju kad du  :ax:

Čia viską viską galime aptarti, čia ne TD kad vėlevėles dėtų dėl netinkamų komentarų. Kaip tavo pilvelio gyventojas laikosi?

Puiku :) tuomet ramiau man :) 

Oi nezinau dar... tas labai neramina, bet pirma pasimatyma turesiu 18 d., labai tikiuos kad viskas bus gerai ❤ Dabar turetu eit 7-8 sav. 
Raminu save, kad viskas gerai, nes visa para pykina 😂

Atsakyti

Vizitas po pietu   :D Hcg mazokas pas mane, tai nelabai tiketina kad 2 ar net 3. :)

Mano hcg 3 sav. ir 4 dienų buvo 1000, tai gan aukštas kaip tokiam mažam nėštumui, tai daug domėjausi ir tas hcg laabai skiriasi pas kiekvieną ir nustatyti pagal jį kiek yra leliukų nelabai tikslu  :D Echo parodys  :D​ 

Atsakyti

Teisingai  :D Tas TD taip užknisa su tom vėliavėlėm  :oh:​ 

Atsakyti

Na mergaites pakomentuokit  :unsure:  suprantu kad ne prolaktinas kaltas del prg Prolaktinas mIU/l107.0

59.0-619.0 Moterims,

206.0-4420.0 Nėščiosioms,

38.0-430.0 Postmenopauzė

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pitika5: 12 vasario 2020 - 20:25

Puiku :) tuomet ramiau man :)

Oi nezinau dar... tas labai neramina, bet pirma pasimatyma turesiu 18 d., labai tikiuos kad viskas bus gerai ❤ Dabar turetu eit 7-8 sav. 
Raminu save, kad viskas gerai, nes visa para pykina 😂

Oj tai jau greitai pamatysi savo mažylį  :) 

Teisingai  :D Tas TD taip užknisa su tom vėliavėlėm  :oh:​ 

Tai stengiuosi aš ten viešai nekomentuoti, nebent kažką į temą užklausiu kai ko nors nežinau  :D​ 

Na mergaites pakomentuokit  :unsure:  suprantu kad ne prolaktinas kaltas del prg Prolaktinas mIU/l107.0

59.0-619.0 Moterims,

206.0-4420.0 Nėščiosioms,

38.0-430.0 Postmenopauzė

Prolaktinas puikus. Prg žemas bus dėl ovuliacijos sutrikimų greičiausiai, reiktų pasekti keletą ciklų echoskopu ar ji vyksta. Nes iš vieno nebus aišku. 

Atsakyti

_mimoza_ o taip ir labai jau to laukiu 🥰 po vizito pranesiu kaip sekes 😊

Atsakyti

Prolaktinas puikus. Prg žemas bus dėl ovuliacijos sutrikimų greičiausiai, reiktų pasekti keletą ciklų echoskopu ar ji vyksta. Nes iš vieno nebus aišku. 

As visai susipainiojusi, juk kiekviena cikla pries O keliauju pas gydytoja echoskopuotis, ji paskaiciuoja pagal foli kada O ir keliauju darbuotis pagal jos grafikeli.Tai taip iseina kad pas mane O mazai tiketina kad vyksta  :unsure:  :cray:​ 

Atsakyti

As visai susipainiojusi, juk kiekviena cikla pries O keliauju pas gydytoja echoskopuotis, ji paskaiciuoja pagal foli kada O ir keliauju darbuotis pagal jos grafikeli.Tai taip iseina kad pas mane O mazai tiketina kad vyksta  :unsure:  :cray:​ 

Prolaktinas puikus. Tada bėdos kitur. Mėgink BKT pasimatuoti. Jei OV vyksta, BKT turi pakilti ne mažiau kaip per 0,2 laipsnio. 

Atsakyti

O kaip fsh ir lh hormonai, tvarkoje?  :hmm:​ 

Atsakyti

O kaip fsh ir lh hormonai, tvarkoje?  :hmm:​ 

FSH 7.42 IU/l

LH 3.79 IU/l

Berods normose  :unsure:  bent gydytoja nieko nekomentavo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pitika5: 13 vasario 2020 - 07:43

AIRISE, laukiam visos naujienu  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:​ 

Atsakyti