Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Greiciausiai tik ryt :( sake siandien maza galimybe

Na vis tiek greit 😊 

Atsakyti

Blyn, geria man pilvo apačią vienoje vietoje, suima toks aštresnis skaumas... Jau imu prisigalvoti kažką negero  :unsure: Juk kai negimdinis būna, būna skausmų...

Atsakyti

Blyn, geria man pilvo apačią vienoje vietoje, suima toks aštresnis skaumas... Jau imu prisigalvoti kažką negero  :unsure: Juk kai negimdinis būna, būna skausmų...

O pas gine nebuvai?

Atsakyti

O pas gine nebuvai?

Pagal mm dar net 4 sav. nėra, kažin ar ką matytų ginekologė  :unsure: Reikia bent kažkiek palaukti kol paaugs ir jeigu skaudės toliau, tai reikės nueiti... Belieka laukti...

Atsakyti

as tai labai laukiu kol nueis kazkuri mergina pasiziuret kiek implantavosi :) 

Atsakyti

Airisė ​turi nueit, man rodo penktadienis, ar ne jau eisi pas gydytoją? 🥰

Atsakyti

Rytoj einu. Laikykit kumstukus. 🙏🏼 Bet nuojauta kuzda, kad vienas. Svarbu butu sveikas ir viskas pagal laika, ir ten kur turi buti. ❤

Atsakyti

Rytoj einu. Laikykit kumstukus. 🙏🏼 Bet nuojauta kuzda, kad vienas. Svarbu butu sveikas ir viskas pagal laika, ir ten kur turi buti. ❤

laukiu labai labai.  :wub:​ 

Atsakyti

Vizitas iš ryto ar po pietų?  :D  Kada jau čia atlėkti naujienų?  :D 

O man kažkodėl atrodo, kad bus du  :4u:  :D Labai įdomu kiek iš tiesų gyventojų yra  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos :) senokai nesirodziau, bet nenoriu tersti grupes.. 

labai sveikinu visas sulaukusias || 🥰

Airise laikau kumscius uz tave ❤ Man nuo pat pradziu kazkaip atrode kad pas tave arba 2 arba visi 3 bus ❤❤❤ 

Atsakyti

Vizitas po pietu   :D Hcg mazokas pas mane, tai nelabai tiketina kad 2 ar net 3. :)

Emi, kas nutiko? :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 12 vasario 2020 - 19:06

Vizitas po pietu   :D Hcg mazokas pas mane, tai nelabai tiketina kad 2 ar net 3. :)

Emi, kas nutiko? :unsure:

Nieko :) viskas gerai :) tik cia planuojamciu temute tad nezinau kiek as cia dabar isipaisau 😀 

Atsakyti