Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

ti va taip visas isrikiuoyi palei laukimo lika ir visnai po kitos.. 

gi tare bus sekanti su paglbiniu, pamatysi ! Kazkaip labai labai tikiu, kad tik tiek jai ir tetruksta. 

Oj kad taip ir būtų  :ax: 

Aš ir tikiu kad Gintarei tik tiek te trūksta  :) Kažin kaip jai sekasi  :hmm: 

Atsakyti

Bendrazyges, siunciu jums virusiukus 😍

Sveikinimai! Virusiuką ir aš griebiau ir aš noriu, nors ir nežinau pagal eilę kelinta čia lieku :) 

Atsakyti

Gintare jau labai senai girdėta.. Kaip jai įdomu sekasi, laukiam žinių  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikinimai! Virusiuką ir aš griebiau ir aš noriu, nors ir nežinau pagal eilę kelinta čia lieku :)

Visos čiumpam po virusiuką ir rikiuojamės prie nėštukių kuo greičiau  :D​ 

Atsakyti

Trupinėliui sveikinimai 👏😘😍 :nestuke​ 

Atsakyti

Merginos, esat susidūrusios su one step nt? Dažnai meta vaiduoklius? Šiandien pasidariau užplaukus norui, nieko nesitikėjau, nes per ciklą nebuvo daug santykių. Bet man lyg ir matosi vaiduokliukas, bet internete prisiskaičiau, kad jie dažnai kam meta tuos vaiduoklius 🤔

Atsakyti

Merginos, esat susidūrusios su one step nt? Dažnai meta vaiduoklius? Šiandien pasidariau užplaukus norui, nieko nesitikėjau, nes per ciklą nebuvo daug santykių. Bet man lyg ir matosi vaiduokliukas, bet internete prisiskaičiau, kad jie dažnai kam meta tuos vaiduoklius 🤔

Nesu susidūrusi, bet kartokite šiandien ryt kitą testą ir bus viskas aišku :) linkiu, kad būtų teigiamas  :nestuke​ 

Atsakyti

Aš esu turėjusi one step, tai jie turi polinkį į netikrus vaiduoklius. Man iš 10 gal kokie 3-4 metė išdžiuvimus, pirkti iš testukas.lt. Bet jei pirkti per kiniečius su tulpe tai jie visiški melagiai.  :oh: 

Linkiu, kad tavasis pasitvirtintų  :ax:​ 

Atsakyti

Sveikos merginos! Stai ir as  :rolleyes:   atostogavau 3 savaites, tai nebuvau net prisijungus prie kompo.. daren manuos remontus, vazinejom po parduotuves  :rolleyes:  

as rytoj/poryt laukiu mmm- taip kad nieko naujo mano fronte  :D  BET vasario- kovo menesi jau planuojam IVF  :wub:  

o dabar einu skaityt ka priraset  :D​ 

Atsakyti

Trupinelis- kokios naujienos! Sveikinu!!  :wub:  :4u:  :yahoo:​ 

Atsakyti

Aš esu turėjusi one step, tai jie turi polinkį į netikrus vaiduoklius. Man iš 10 gal kokie 3-4 metė išdžiuvimus, pirkti iš testukas.lt. Bet jei pirkti per kiniečius su tulpe tai jie visiški melagiai.  :oh:

Linkiu, kad tavasis pasitvirtintų  :ax:​ 

Maniškiai iš testai.eu, vaiduokliukas iš kart pasirodė kartu su testine ir toks gan gerai matomas, akių laužyt nereikėjo... Bet nepasitvirtino, šiandien turėjo būti paryškėjęs, bet neigiamas, o vakar net du dariausi, galvodama, kad pirmasis gal brokuotas ir abu su vaiduokliais, tai panašu, meta be reikalo vaiduoklius 🤷 Kaip ir nesitikėjau, kad pastojau, nes santykių buvo nedaug, o po to susirgom su mažyliu gripu, bet tas vaiduoklis suteikė vilties, o dabar taip apmaudu 🙄

Atsakyti

Kisulita - sveika prisijungus  :4u:    dar neprarask vilties  :4u:​ 

Atsakyti