Gavau pagaliau vakar savo easy testukus, tai ryte pasidariau Norėjosi ryškesnio, bet kai tiek arbatų geriu dėl savo gerklės ir myščioju į kairę ir į dešinę visą parą, naktį keliuosi po kelis kartus, tai reikia džiaugtis ir tokiu ryškumu
Nuleksiu per piet prisiduosiu, tada jau berods tikrai bus viskas istikrinta ten turbut irgi greit tas atsakymas bus.
Lauksim atsakymo Labai įdomu koks rezultatas bus Gal prl ir bus problema dėl prg neaugimo
Kisulita ehhh kokie grazuoliai II Jau tikrai uztvirtintas atsakymas, sveikinu
O as irgi siandien easy dariau, tik nenufotkinau.
Gavau pagaliau vakar savo easy testukus, tai ryte pasidariau Norėjosi ryškesnio, bet kai tiek arbatų geriu dėl savo gerklės ir myščioju į kairę ir į dešinę visą parą, naktį keliuosi po kelis kartus, tai reikia džiaugtis ir tokiu ryškumu
Nu jau ryškuoliai gražuoliai! Jau ir MB turėtų pritarti, kad kaip instrukcijoj abu ryškūs
O man iki mm 5 dienos, užvakar labai skaudėjo, tai išgėriau vaistų ir vėl ramu, galvojau gal anksčiau ateis Ir žinau, kad galimybių nėra, bet kažkur giliai vistiek yra mili mili smiltelė tikėjimo, kad visada gali įvykti stebuklas meilės diena artėja, meilės kiekvienai linkiu labai labai daug! Ir daug stebuklų!
Nu ka nd atlikti, beliko nebesulaukti mmm noriu speti ir as i 2020 traukini 😂
Serena linkiu nesulaukti mmm
goodmorning o jei va visgi bus valentino dovanele ujjj kaip nerealiai butu
Na as prisidaviau tyrima sake atsakymas per para. Dvi dienas is eiles krauja nusileidau man tokiai bailiukei cia jau issukis nors jau baigiu priprast kai tiek tyrimu pridaryta
Kisulita ehhh kokie grazuoliai II Jau tikrai uztvirtintas atsakymas, sveikinu
Dėkui Turiu dar vieną, tai pakartosiu kiek vėliau įsitikinti, kad ryškėja
Nu jau ryškuoliai gražuoliai! Jau ir MB turėtų pritarti, kad kaip instrukcijoj abu ryškūs
Tai jau vyrui buvo įrodyta po pirmo nt, kad čia turbūt teigiamas, suradau nt vaiduoklių temą ir parodžiau kokie būna vaiduokliukai, kai vos matyti, o pas mane jau matosi neblogai Šiandien pažiūrėjęs aišku sakė, kad dar ne visiškai ryškios abi, bet jau tiki
O as irgi siandien easy dariau, tik nenufotkinau.
Et, gaila nėra foto
Na as prisidaviau tyrima sake atsakymas per para. Dvi dienas is eiles krauja nusileidau man tokiai bailiukei cia jau issukis nors jau baigiu priprast kai tiek tyrimu pridaryta
Yej, lauksim Gal dar šiandien bus 🤞
Yej, lauksim Gal dar šiandien bus 🤞
Greiciausiai tik ryt sake siandien maza galimybe