Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Gavau pagaliau vakar savo easy testukus, tai ryte pasidariau :D Norėjosi ryškesnio, bet kai tiek arbatų geriu dėl savo gerklės ir myščioju į kairę ir į dešinę visą parą, naktį keliuosi po kelis kartus, tai reikia džiaugtis ir tokiu ryškumu :D

Pridėta:

Atsakyti

Nuleksiu per piet prisiduosiu, tada jau berods tikrai bus viskas istikrinta  :hmm:  ten turbut irgi greit tas atsakymas bus. 

Lauksim atsakymo  :) Labai įdomu koks rezultatas bus  :) Gal prl ir bus problema dėl prg neaugimo  :hmm: 

Atsakyti

Kisulita  :wub:  :4u:  :yahoo:  ehhh kokie grazuoliai II Jau tikrai uztvirtintas atsakymas, sveikinu  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

O as irgi siandien easy dariau, tik nenufotkinau.  :D 

Atsakyti

Gavau pagaliau vakar savo easy testukus, tai ryte pasidariau :D Norėjosi ryškesnio, bet kai tiek arbatų geriu dėl savo gerklės ir myščioju į kairę ir į dešinę visą parą, naktį keliuosi po kelis kartus, tai reikia džiaugtis ir tokiu ryškumu :D

Nu jau ryškuoliai gražuoliai! Jau ir MB turėtų pritarti, kad kaip instrukcijoj abu ryškūs  :nestuke 

Atsakyti

O man iki mm 5 dienos, užvakar labai skaudėjo, tai išgėriau vaistų ir vėl ramu, galvojau gal anksčiau ateis :) Ir žinau, kad galimybių nėra, bet kažkur giliai vistiek yra mili mili smiltelė tikėjimo, kad visada gali įvykti stebuklas  :wub:  meilės diena artėja, meilės kiekvienai linkiu labai labai daug! Ir daug stebuklų!  :wub: 

Atsakyti

Nu ka nd atlikti, beliko nebesulaukti mmm :D noriu speti ir as i 2020 traukini 😂

Atsakyti

Serena linkiu nesulaukti mmm  :4u:  

goodmorning o jei va visgi bus valentino dovanele  :wub:  ujjj kaip nerealiai butu :)

Na as prisidaviau tyrima sake atsakymas per para. Dvi dienas is eiles krauja nusileidau  :karsta:  man tokiai bailiukei cia jau issukis  :bijau2:  nors jau baigiu priprast kai tiek tyrimu pridaryta  :laugh:​ 

Atsakyti

Kisulita  :wub:  :4u:  :yahoo:  ehhh kokie grazuoliai II Jau tikrai uztvirtintas atsakymas, sveikinu  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Dėkui  :4u: Turiu dar vieną, tai pakartosiu kiek vėliau įsitikinti, kad ryškėja  :D 

Nu jau ryškuoliai gražuoliai! Jau ir MB turėtų pritarti, kad kaip instrukcijoj abu ryškūs  :nestuke

Tai jau vyrui buvo įrodyta po pirmo nt, kad čia turbūt teigiamas, suradau nt vaiduoklių temą ir parodžiau kokie būna vaiduokliukai, kai vos matyti, o pas mane jau matosi neblogai  :D Šiandien pažiūrėjęs aišku sakė, kad dar ne visiškai ryškios abi, bet jau tiki  :D​ 

Atsakyti

O as irgi siandien easy dariau, tik nenufotkinau.  :D 

Et, gaila nėra foto  :D​ 

Atsakyti

Na as prisidaviau tyrima sake atsakymas per para. Dvi dienas is eiles krauja nusileidau  :karsta:  man tokiai bailiukei cia jau issukis  :bijau2:  nors jau baigiu priprast kai tiek tyrimu pridaryta  :laugh:​ 

Yej, lauksim  :D Gal dar šiandien bus 🤞

Atsakyti

Yej, lauksim  :D Gal dar šiandien bus 🤞

Greiciausiai tik ryt :( sake siandien maza galimybe

Atsakyti