Na as lekiu siandien prg prisiduot, ziuresim kas cia pasikeite
aciu jau nzn...nieko as jau nesitikiu.
gintare0820 reikia tiket, saulele, net kai ir visai nelieka jegu tikriausiai visos puikiai tave suprantame ir palaikome. As vakar vaziuodama is darbo asara nuleidau nes kolege pasigyre kad antro laukiasi (vienas paskui kita) tai man kazkaip skaudziai ta zinia nuslinko
gintare0820 reikia tiket, saulele, net kai ir visai nelieka jegu tikriausiai visos puikiai tave suprantame ir palaikome. As vakar vaziuodama is darbo asara nuleidau nes kolege pasigyre kad antro laukiasi (vienas paskui kita) tai man kazkaip skaudziai ta zinia nuslinko
Užjaučiu Pirmos dienos per mm būna sunkios, bet po to atsiranda gera nuotaika, atgyja viltis Linkiu, kad kovo 8 d. jau būtų gerų žinių
aciu aha, zinau, kad praeis..kad vel planuosiu,skaiciuosi, tikesiuosi.. Si menesi nieko nesitikejau, nes ND buvo labai mazai..bet tas netrikras vaiduoklis suteike vilciu atrodo, kad likimas tyciojasi is manes...tipo- imk, pasidziauk truputi, paskraidyk kaip ant sparnu, o tada as tave teksiu i zeme, kad maza nepasirodys...
Ai, einu is cia su savo depresinem nuotaikom pakentesiu tyliai kamputi ir sugrisiu
Ai, einu is cia su savo depresinem nuotaikom pakentesiu tyliai kamputi ir sugrisiu
Neik geriau niekur ir cia issikalbek, juk visos tam cia ir esam ir pasidziaugt ir paliudet kartu
aciu aha, zinau, kad praeis..kad vel planuosiu,skaiciuosi, tikesiuosi.. Si menesi nieko nesitikejau, nes ND buvo labai mazai..bet tas netrikras vaiduoklis suteike vilciu atrodo, kad likimas tyciojasi is manes...tipo- imk, pasidziauk truputi, paskraidyk kaip ant sparnu, o tada as tave teksiu i zeme, kad maza nepasirodys...
Na taip, daug sunkiau, kai atsiranda viltis, o po to nepasitvirtina Paprasčiau, kai nt balti ir tada ramu, o tie vaiduokliai tai be ryšio... Šiais laikais nt tokie nepatikimi... Tiek nervų per juos
As vakar vaziuodama is darbo asara nuleidau nes kolege pasigyre kad antro laukiasi (vienas paskui kita) tai man kazkaip skaudziai ta zinia nuslinko
Uch, žinau tą jausmą, kai visos aplink nieštėja be pastangų, o čia bandai bandai ir nieko... Taip neteisinga kartais atrodo.
Šįkart aš pati atsidūriau kitoje pusėje, turiu draugę, kuri labai nori antro, bet vyras sunkiai sutiko, tai kiek pralaukė, kol sutiko, o dabar niekaip nepastoja nuo praeitų metų žiemos, neseniai nt buvo lyg ir teigiamas, o netrukus mm pasirodė. Tai vat ir galvoju kaip čia su mano nėštumu, kada pasakyti, kad nebūtų skaudu išgirsti
Fiksavimas_.PNG 33,45KB 0 Parsiųsta kartų
Mergaites pakomentuokite suprantu per zemas tas mano prg ir toliau reik vartoti kaip koki vit C
O cia kur daretes? Butinai kelti reikia.
Gintare, gaila labai. Kaip noreciau, kad jums pasisektu... O kaip del IVF? Ar yra kokiu ziniu?
O cia kur daretes? Butinai kelti reikia.
Geromedoj na matyt menkai veikia mane tas gepretixas