Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

O man panašu, kad prikibo kažkokia bacila nuo vyro  :mad2: Sakiau jam eiti pas gydytoją, tai nea, darbe jo reikia, be jo darbai stovės... Per savaitę tik dar labiau įsisirgo, tai savaitgalį gulėjo sau, miegojo, kompiuteriu žaidė, o aš viena vos spėjau suktis  :frusty: O dabar ir man gerklę peršti, skauda krūtinę kvėpuojant... Tikiuosi, neįsisirgsiu, nes aš tokių privilegijų pagulėti ir pasiilsėti neturėsiu, toliau turėsiu rūpintis ir vaiku, ir namais  :dry2:​ 

oj, tik nesusirk  :unsure:  tau to visai nereikia dabar  :4u:​ 

Atsakyti

as dariau testa pries 6 dienas, tai buvo neigiamas  :unsure:   todel ir negalvojau kad dar viena gadint  :hmm:  bet lygtai jau maidzia papilve kaip pries mmm.. jauciu siandien pramus.. subludijo gal biski. 

Prieš 6 dienas, tai čia baisiai seniai, tikrai galėjo paryškėti per tiek nt  :D  Tikimės nebus mm ir lauksim nt  :D​ 

Atsakyti

Sveikos

niu nesulaukiau  :rolleyes:  :hmm:   man praktiskai NIEKADA neveluoja.. o dabar jau 2-3 dienos ir jokiu pozymiu  :hmm:  Bet NT testas buvo gi baltas pries kelias dienas, tai bijau, kad nebutu kasnors kito  :huh2:  palaukisu dar siandien, jeigu ne- tai ryt ryte vel NT gadinsiu  :B​  

Na ir kantrumas tavo  :blink: Aš jau būčiau mmm dieną apsisiojus nt ir po dviejų dienų  :lol: Linkiu kad jos ir neateitų ir pamatytum II  :wub: 

Kisulita, laikykis  :4u:  Nesusirk. Gal kokio vitamino C pavartok papildomai. 

Atsakyti

Sveikos

Na ir kantrumas tavo  :blink: Aš jau būčiau mmm dieną apsisiojus nt ir po dviejų dienų  :lol: Linkiu kad jos ir neateitų ir pamatytum II  :wub:

as visiskai nekantri, bet kadangi viena NT testa pasidariau tai kazkaip net negalvojau daugiau. As net neskaiciavau tiksliai tu dienu savaitgali, dabar tik ziuriu, kad 3 dienas veluoja  :hmm:  na, jeigu nepramus iki darbo pabaigos tai nusipirksiu NT vaziuojant namo  :hmm:  bet kad ir ND beveik nebuvo  :hmm:   tai uztai man cia viskas keistai gavosi  :hmm:​ 

Atsakyti

as visiskai nekantri, bet kadangi viena NT testa pasidariau tai kazkaip net negalvojau daugiau. As net neskaiciavau tiksliai tu dienu savaitgali, dabar tik ziuriu, kad 3 dienas veluoja  :hmm:  na, jeigu nepramus iki darbo pabaigos tai nusipirksiu NT vaziuojant namo  :hmm:  bet kad ir ND beveik nebuvo  :hmm:   tai uztai man cia viskas keistai gavosi  :hmm:​ 

Vat juk taip ir buna kai maziausiai to tikiesi  :4u:  Butinai ciupk testuko ir lauksime II  :wub:​ 

Atsakyti

Vėluojant mm jau ir ne su rytiniu šlapimu rodytų  :bigsmile: Bet aišku geriau ryte, neklausyk manęs, aš baisiai nekantri  :lol:  :4u:​ 

Atsakyti

Tai vat skaitinėjuosi internete kaip čia tą perštinčią gerklę gydyti nėštumo metu  :unsure: Tai skalavimas šiltu vandeniu su druska ir arbatos  :D​ 

Atsakyti

Linkiu sekančių mm ir nebesulaukti :) Šeštadienį prasidėjo 3 ar 4 planavimo ciklas? Susimaišiau :hmm: :D
4 ciklas prasidėjo dabar :rolleyes:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilje: 10 vasario 2020 - 14:37

1581283757%5B/url%5D"%5D Pas mus Norvegijoj tai dar nešviečia pavasaris :D nors šiandien visą dieną lijo, tai ledas bus visur, reik vėl su mašina į kaimyno mašiną nenučiuožt 😂
Aš taip pat NO gyvenu, tai skrydis nekoks vakar per uraganą buvo :oh: , bet šiandien daug ramiau jau bet sniego kaip nebūta po tokiu liūčių, ir minuso neturim :nail:

1581316191%5B/url%5D"] sveika prisijungus! Linkiu spet i 2020 :wub: ir as to labai noreciau.. :unsure: :wub:

1581319725[/url]"] Sveika prisijungus :) Linkiu neužsibūti :D
Ačiū merginos ir linkiu jums to paties! :nestuke :wub:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilje: 10 vasario 2020 - 14:50

Kisulita, kad nesirgtum  :4u:  O dėl arbatų tai irgi  pasiskaitinek, nes ne viską galima  :nestuke O tų arbatų nuo peršalimo sudėtis nemenka būna, atkreipk dėmesį  :) 

Gintare, laukiam testuko  :rolleyes: 3 dienos bent jau su mano ciklu tai baisus velavimas būtų  :yahoo:  :4u:​ 

Atsakyti

Kisulita, kad nesirgtum  :4u:  O dėl arbatų tai irgi  pasiskaitinek, nes ne viską galima  :nestuke O tų arbatų nuo peršalimo sudėtis nemenka būna, atkreipk dėmesį  :)
Kad geriu dabar - karštas vanduo su medum ir citrina  :D  Vaikystėje labai mėgau, tai dabar tokią arbatą ir geriu  :D  Bet kosmosas kaip peršti, žiauriai vargina, kalbėti negaliu, o jau ir kūną maudžia, silpna, tai bus įsisukusi bacila  :( Tas mano vyras kaip mažas vaikas, negalėjo laiku nuvaryti pas gydytoją, būtų seniausiai pasveikęs ir nebūtų manęs apkrėtęs   :dry2:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 10 vasario 2020 - 16:44

Kad geriu dabar - karštas vanduo su medum ir citrina  :D  Vaikystėje labai mėgau, tai dabar tokią arbatą ir geriu  :D  Bet kosmosas kaip peršti, žiauriai vargina, kalbėti negaliu, o jau ir kūną maudžia, silpna, tai bus įsisukusi bacila  :( Tas mano vyras kaip mažas vaikas, negalėjo laiku nuvaryti pas gydytoją, būtų seniausiai pasveikęs ir nebūtų manęs apkrėtęs   :dry2:​ 

Nu tie vyrai kartais šmikiai būna tuo klausimu  :lol:  O citrina su medum super, ir dadar kaip skanu  :D​ 

Atsakyti