Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos. Po savaitgalio nebežinau ar noriu dar planuoti vaikiuką, širdį skauda. Nepasakosiu dėl ko susibarėm, bet jei taip būtų ir nėštumo metu, tikrai nuo proto nušokčiau....  :angel_sadangel:  :cry2:

oj, brangioji, zinau kaip jautiesi...man visada taip buna, kai susibaram..galvoju- ar as is vis noriu turiet vaika su juo?  :hmm:  :D  bet kai praeina pykciai- atrodo myliu labiau uz gyvenima  :wub:​  

Atsakyti

Labas rytas

Pas mane nieko naujo 🙄 tokia tuštuma jaučiasi, pasiilgau jau labai MB 😒 o pasimatysim tik po dviejų mėn., laikas taip lėtai slenka. Tiesa buvau pas endo sužinoti tyrimų atsakymų, tai skydliaukės veikla gera 🙂 Testo pamažėjo  pavasarį buvo 0,64 ng, o dabar 0.32 ng. KT sumažino jaučiu, nes prieš tyrimą 3 mėn jas gėriau,o kai darė tyrimus tą mėnesį negėriau nes stimuliavausi. Ai ir D vitamino trūkumas, tai eisiu pirktis šiandien Boncel 🙂

vajei...neistverciau taip ilgai atskirai..  :unsure:   laikykis  :4u:​ 

Atsakyti

Koks oras lauke pasakiškas šiandien buvo  :wub:  Kaip manot, gal sulauksim ankstyvo pavasario?  :bigsmile:​ 

pas mus vakar lietus ir uraganas lauke buvo  :D  planavom su MB eit pasivaiksciot, tai vietoj to- uzsisakem pica i namus, gulejom ant sofos ir valgem pica  :D  :D​ 

Atsakyti

Aš jau 3 ciklą nelaukiu mm, bet sulaukiau jų šeštadienį, nors organizmas kvailiojo ir jautė daug visokių požymių, nesuprasiu to niekada  :oh:Ši kartą planuoju sekti OT, ir dar rimčiau padirbėsim, nes tikimės patekti į 2020 vežimą  :4u:   Butų smagu prisijungti prie jūsų būrio tai dabar turėčiau mm nelaukti 03.07 :nestuke 

Labai džiugu kai jau keletas nebesulaukė mm šiemet  :clap: 

sveika prisijungus! Linkiu spet i 2020  :wub:   ir as to labai noreciau..  :unsure:  :wub:​ 

Atsakyti

Aš jau 3 ciklą nelaukiu mm, bet sulaukiau jų šeštadienį, nors organizmas kvailiojo ir jautė daug visokių požymių, nesuprasiu to niekada  :oh:Ši kartą planuoju sekti OT, ir dar rimčiau padirbėsim, nes tikimės patekti į 2020 vežimą  :4u:   Butų smagu prisijungti prie jūsų būrio tai dabar turėčiau mm nelaukti 03.07 :nestuke 

Labai džiugu kai jau keletas nebesulaukė mm šiemet  :clap: 

Sveika prisijungus  :)  Linkiu neužsibūti  :D​ 

Atsakyti

Pavyko kaip ir iš 2 ciklo, ko nesitikėjau, nes su pirmu užtrukau pusantrų metų  :D Bet kadangi esu turėjusi nesivystantį nėštumą, tai dabar su vyru sakom, kad irgi visko gali būti, tai neskubam kol kas per daug prisisvajoti  :)​ 

didziausi sveikinimai  :4u:  :4u:  :4u:  greitai ir lengvai pavyko   :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos. Po savaitgalio nebežinau ar noriu dar planuoti vaikiuką, širdį skauda. Nepasakosiu dėl ko susibarėm, bet jei taip būtų ir nėštumo metu, tikrai nuo proto nušokčiau....  :angel_sadangel:  :cry2:

Oj, kad žinotum kiek mes ginčų turėjom... Na ne planuojant, o dar blogiau, kai gimė mažylis... Vos keliems mėnesiems praėjus po gimdymo pastebėjome, kad 9 metus buvę kartu ir puikiai sutardavę nebesusikalbam, nesutariam, nebesuprantam vienas kito  :unsure:  Visko buvo, bet praeina tai, pasimiršta  :4u:​ 

Atsakyti

Pas mus Norvegijoj tai dar nešviečia pavasaris :D nors šiandien visą dieną lijo, tai ledas bus visur, reik vėl su mašina į kaimyno mašiną nenučiuožt 😂

Tai po nakties ir šio ryto supratau, kad ir pas mus turbūt neateis ankstyvas pavasaris  :D  Visą naktį siautė pūga, ryte žiūriu, kaimynų lauko kėdės išmėtytos visur, prisnigę  :D Panašu, kad žiema dar nesitrauks  :dry2:​ 

Atsakyti

niu nesulaukiau  :rolleyes:  :hmm:   man praktiskai NIEKADA neveluoja.. o dabar jau 2-3 dienos ir jokiu pozymiu  :hmm:  Bet NT testas buvo gi baltas pries kelias dienas, tai bijau, kad nebutu kasnors kito  :huh2:  palaukisu dar siandien, jeigu ne- tai ryt ryte vel NT gadinsiu  :B​  

Jau tiek vėluoja ir dar nt negadinti  :blink: Na ir kantrybė  :D Tai jau ryt lauksim nt  :D Kaip nekantru  :D​ 

Atsakyti

pas mus vakar lietus ir uraganas lauke buvo  :D  planavom su MB eit pasivaiksciot, tai vietoj to- uzsisakem pica i namus, gulejom ant sofos ir valgem pica  :D  :D​ 

Naktį ir pas mus audra atslinko, dar ir dabar siaučia, tiek iš to pavasario  :D Ir dar taip prastai miegojau, šiandien vos gyva  :D​ 

Atsakyti

O man panašu, kad prikibo kažkokia bacila nuo vyro  :mad2: Sakiau jam eiti pas gydytoją, tai nea, darbe jo reikia, be jo darbai stovės... Per savaitę tik dar labiau įsisirgo, tai savaitgalį gulėjo sau, miegojo, kompiuteriu žaidė, o aš viena vos spėjau suktis  :frusty: O dabar ir man gerklę peršti, skauda krūtinę kvėpuojant... Tikiuosi, neįsisirgsiu, nes aš tokių privilegijų pagulėti ir pasiilsėti neturėsiu, toliau turėsiu rūpintis ir vaiku, ir namais  :dry2:​ 

Atsakyti

Jau tiek vėluoja ir dar nt negadinti  :blink: Na ir kantrybė  :D Tai jau ryt lauksim nt  :D Kaip nekantru  :D​ 

as dariau testa pries 6 dienas, tai buvo neigiamas  :unsure:   todel ir negalvojau kad dar viena gadint  :hmm:  bet lygtai jau maidzia papilve kaip pries mmm.. jauciu siandien pramus.. subludijo gal biski. 

Atsakyti