Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Kur čia pamiegosi, vyras serga, tai jaučiuosi kaip du vaikus turėdama  :oh:  :D

Nt pasidariau, tai yra juostelė  :D Ir šįkart normaliai nusidažė viskas, nebuvo jokių keistų baltų plėmų  :D Gal norėjosi kiek ryškesnio  :hmm:

Jėėė  :yahoo: sveikinu  :nestuke Matosi puikiai paryškėjimas  :wub: jei ryt darysi tai tarp penktadienio ir sekmadienio bus didelis skirtumas  :)​ NT ryškėjimas labiau pastebimas kai daromi kas antrą dieną

Atsakyti

Jėėė  :yahoo: sveikinu  :nestuke Matosi puikiai paryškėjimas  :wub: jei ryt darysi tai tarp penktadienio ir sekmadienio bus didelis skirtumas  :)​ NT ryškėjimas labiau pastebimas kai daromi kas antrą dieną

Na kol kas nt nebeturiu, tai jau nepasidarysiu  :D  Vakar užsisakiau Easy testukus du, pirmadienį turėčiau gauti, tai pasižiūrėsiu antradienį ar jau ryškus  :D 

Gal vyras pagaliau pasveiks kitą savaitę, tai nebebus viskas ant mano pečių ir galėsiu šiek tiek pailsėti ir pasidžiaugti  :)  :4u: 

Atsakyti

Na kol kas nt nebeturiu, tai jau nepasidarysiu  :D  Vakar užsisakiau Easy testukus du, pirmadienį turėčiau gauti, tai pasižiūrėsiu antradienį ar jau ryškus  :D

Gal vyras pagaliau pasveiks kitą savaitę, tai nebebus viskas ant mano pečių ir galėsiu šiek tiek pailsėti ir pasidžiaugti  :)  :4u:

Easy gan sunkiai ryškėja ir juos reikia papurtyti kad šlapimas pradėtų skirstytis🙄 bet antradienį jau turėtų būti ryškokas  :wub: Lauksim foto  :ax:​ 

Atsakyti

Kisulita, sveikinu  :wub:  :nestuke  Tik atsikelus puoliau tikrinti forumo ar jau įkėlei foto, čia priklausomybė kazkokia  :lol:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moka132: 08 vasario 2020 - 12:04

Labas rytas.

Kisulita, tikrai ryskeja testukai! Nerealu! :wub: 

Aciu merginos uz palaikyma. Taip, stengiuos nesijaudinti ir tiketi, kad viskas bus gerai. :nestuke 

Atsakyti

Airise, laikykis, viskas bus gerai, esi verta geriausio  :wub:

Kisulita, didžiausi sveikinimai!!! Iš kelinto ciklo pavyko?

Pas mane tai ne nuotaikos šiandien. Labai darbinga savaitė buvo, šiandien mb dirba, nes irgi daug darbų. Vakar labai džiugi diena buvo, nes gavo mb pagaliau vaistus, tai pagaliau reikalai gerės, bet pasakė, kad sunkus atvejis ir pusantrų metų užtruks gydymas. Kas ne pamenat, tai pas jį su skydliauke bėdos. O dėl vaisingumo, tai mano gydytoja sakė, kad tikrai gali įtakoti spermos kokybę, tai įdomu ar pavyks mums pagalbinis po 2mėnesių... O kitas prikolas, kad šiandien pamačiau, kad dingus 0,5kg chalvos, pasirodo mb per savaitę sukapojo, o jam cukraus negalima, ta prasme jis net pyrago gabaliuko ar sūrelio sau neleidžia, kaip susinervavau.... Sako nepagalvojau, kad ten cukraus daug. Tai šiandien pikta, kaip širšė aš, stengiuosi prigaminti ir batonelių visokių ir pyragų be cukraus ir užkandžių į darbą neštis, o jis kai nematau pusė kg chalvos per savaitę sukapojo, kosmosas.... Tai kaip suprantu man pms prasidėjo :D hal ​lyg tau nesenai buvo, kad ant visko pikta, tai dabar aš perimu estafetę :D

Atsakyti

Kisulita, sveikinu  :wub:  :nestuke  Tik atsikelus puoliau tikrinti forumo ar jau įkėlei foto, čia priklausomybė kazkokia  :lol:​ 

Aš irgi visada atlekiu iš pat ryto, jeigu kažkas planuoja darytis nt  :D  Smagiausia dalis tuos nt apžiūrinėti  :D​ 

Atsakyti

Kisulita, didžiausi sveikinimai!!! Iš kelinto ciklo pavyko?

Pavyko kaip ir iš 2 ciklo, ko nesitikėjau, nes su pirmu užtrukau pusantrų metų  :D Bet kadangi esu turėjusi nesivystantį nėštumą, tai dabar su vyru sakom, kad irgi visko gali būti, tai neskubam kol kas per daug prisisvajoti  :)​ 

Atsakyti

Kažkaip labai ramu čia, papasakokit, kaip laikotės visos? :)

Atsakyti
Sulaukusios II   :wub:
  • Trupinėlis (7 ciklas)
  • ~Emi~ (3 ciklas)
  • *Niloticus* (7 ciklas)
  • Airisė (95 ciklas)
  • Kisulita (2 ciklas)
Laukiančios II   :wub: 
02.08 Gintare0820 nelaukia mmm (15 ciklas)
02.12 Garbanelele nelaukia mmm (28 ciklas)
02.17 goodmorning nelaukia mmm (11 ciklas)
02.18 pitika5 nelaukia mmm (18 ciklas)
02.19 Dandelion fuzz nelaukia mmm (17 ciklas)
02.21 _mimozza_ laukia mmm (16 ciklas)
02.21 moka123 laukia mmm (17 ciklas)
02.29 Serena.. nelaukia mmm (4 ciklas)
02.29 Juste Havva nelaukia mmm (12 ciklas)
00.00 -hal- (28 ciklas)
Atsakyti

Gintare0820, gal kartais nesulaukei mm?  :4u: 

Atsakyti

Et, nusipirkau dvi poras kelnyčių L dydžio, buvo laisvokos, nusiunčiau pakeisti į M dydį, galvojau vis tiek vasarą dar numesiu +5 kg. likusius po nėštumo  :D  Gavau aš tas M, bet kad dabar jau norėčiau L, nes nieko jau čia nenumesiu vasarai  :oh:​ 

Atsakyti